- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
yani kimse ile konusmamis arkadaslik sitesine uye olmus...olsun ama bazi siteler senin adina sifre ile sanki uye olmussun gibi seyler yoluyorlar..degisiklik aramista olabilir..emin degilsen sor guvenmiyorsa birak...seviyorsan tek tek siteleri sifreleri gir degistir engelle...yani bunun icin sana kizcak degil heralde..
canım ama o kadar çok kiii..
ben sadece 4üne baktım..
genelde hep tlf numarasını yapar şifrelerini..
birinde foto yüklemiş.2 arkadaş var ama konuşma filan yok..
birini zaten açamadım..diğer ikisinde de hiç bişi yoktu sdc isim ve üyelik tarihleri vardı..
önce bi konuşucam tabi ki ama ne bileyim ya
ona bunu hiç yakıştıramadımmm
ya olur oyle seyler birgun bende esimin bilg boyle kanallara sitelere girildigini gordum dusundum yahu bu adam girmez boyle yerlere niye varki simdi bunlar laptopta..neyse guven meseleside degil esimin tabiyati oyle bakmaz yani..ama bir ogreneyim dedim..sordum dedimki ne o kadinlarama bakiyorsun neye bakiyorsan soyle beraber bakalim ne gizli kapakli isler yapiyon bir kac figur ogrenirdik..oda ne kadini falan dedi gecmisi gosterdim..ya kardesime verdim sacma sapan yerlere girmis dur ben kizarim ona dedi..sonra ogrendim hakketen kardesi girmis.olum madem giriyorsun boyle yerler sil gecmisi abinin basini ne derde sokacaksin sirket laptopi idi..yani bazen ummadigin seyler cikabiliyor altindan sen yanlista dusunuyor olabilirsin..ondan kizmadan once bir dalga gecerek sorki dadanmasin oyle yerlere...
ilk önce sor bakalım.sinirle sorarsan yalana başvurabilir bencede dalga geçerek sor.
eğer böyle bişey varsa nolursa olsun gizli kapaklı iştir, ister konuşsun birileriyle ister sadece adına hesap açmış olsun.
erkekler şu interneti niye adam gibi kullanmazlar hep yasaklar dikkatini çeker anlamıyorum.
arkadaşım erkeklere bu konuda güvenilmez pek hani böyle sorunlar yaşamıssınız birde askerden önce evlilik yokmu
Daha neyi soracan ki ona baya üye olmuş işte...
Aldatmış saymak için konuşması gerekmiyor arayış,düşünce bunlarda ihanet...
Benim takıldığım senle konuştuğu mail adresiyle bu işe nasıl kalkışabiliyor
Belki bilmediğin mailleri de var kendi bilgisayarında neler vardır kim bilir
Resmen gözüne gözüne sokmuş
Kalkıp beni aldatıyormusun diye sormakta komik olur
Elbet hayır diyecek...
Bu soruyu sorarak kendini düşürme bence.
Yapacağın suratına okkalı bir tokat...
Veya susmak (Ayrılmak istemiyorsan)
Spam olsa daha başka olurdu..Fotoğraf falan eklediğine göre bilerek ,farkında olarak üye olmuş demektir.... Sen ne düşünürsün ne yaparsın bilmem ama empati yapmaya çalışıyorum,ben yeterince sadık olmadığını düşünür ve ilişkimi bitirirdim...Giden 5 yıllık emeğime olsun,hayatımın geriye kalanını harcamaktansa..Zararın neresinden dönsem kardır diye düşünürdüm...
Hakkında hayırlısı olsun...
amin canım..tşk ederim..
önceden toz konduramazdım..hep inanırdım..
ama bu ve daha önce yaşadıklarımız ona olan inancımı da neredeyse yok etti..
dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun....
Ne dedi beyefendi?
Üzülme diyemicem için acıyordur hala şoktasın ve şaka gibi geliyordur...
İnan herkesin başına gelebilir bugün senin yarın benim veya bir başkasının bunun teminatı yok.
Ama ilişkisini böyle basit şeylerle harcamıcak yürekli adamlarda var
Önemli olan çürük domatesleri ayıklamak.
Güven herşeyin temeli elbet karşına çok daha güvenilir biri çıkar.
Öfkene kulak ver bak nasılda şipşak unutursun:)
askerde yapıp arkadaşım mı yaptı dedi?
siz de inandınız yani.
zaten ah şu arkadaşlar yok mu her haltı onlar yiyiyor.
her neyse...
sevgilinizin sütü bozuk aldatmaya meyilli. belki de aldattı ama siz bilmediniz.
dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?