ne yapmaliyim. bayan arkadaslarim ne olur yardim..

byway

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
93
89
18
43
Merhaba arkadaslar.
konuya nereden baslamaliyim hic bilmiyorum. Esimden ayrilmak iatiyorum ama cok korkuyorum. Korkum maddi sikinti degil. Yuvami ozlemekten korkuyorum :(
Ben ayrilmis bir aileden geliyorum. Annem 6 yasimdaydi babam onu evden kovdugunda. Uvey anne elinde buyudum gun yuzu gormedim. Sevmedigim bir evlilik yaptim ve simdi yasim 32
Ben ne zaman mutlu olacagim :(

Esim iyi bir insandir. Bana saygisi sevgisi var. Benim de var. Ama abi gibi baba gibi. Ve artik bu beni mahvediyor.
ne yapmaliyim. Cidden cok caresizim dunyam simsiyah. 13 yasind ogluma annekikte yapamaz hale geldim. Oyle koptum dunyadan..

Neden ayrilmak iatiyorsunuz? Madem esiniz iyi, baska sorunlariniz nelerdir? Baska birinden mi hoslaniyorsunuz?

Merhaba arkadaslar.
konuya nereden baslamaliyim hic bilmiyorum. Esimden ayrilmak iatiyorum ama cok korkuyorum. Korkum maddi sikinti degil. Yuvami ozlemekten korkuyorum :KK43:
Ben ayrilmis bir aileden geliyorum. Annem 6 yasimdaydi babam onu evden kovdugunda. Uvey anne elinde buyudum gun yuzu gormedim. Sevmedigim bir evlilik yaptim ve simdi yasim 32
Ben ne zaman mutlu olacagim :KK43:

Esim iyi bir insandir. Bana saygisi sevgisi var. Benim de var. Ama abi gibi baba gibi. Ve artik bu beni mahvediyor.
ne yapmaliyim. Cidden cok caresizim dunyam simsiyah. 13 yasind ogluma annekikte yapamaz hale geldim. Oyle koptum dunyadan..
Eşinin iyi bi insan ve seni sevdiğini söylemişssin senin sevgini bitiren ne merak ettim bence psikolojik yardım al çünkü boşansanda eşinin hatası olmadığını düşünürken kendini çoçuğuna karşı suçlu hissedersin

Yahu sevgi bitmiş artık sevmiyor anlayacağınız özeti bu.
Vallahi sevmiyorsun bu aşikar.Kendisine bunu bize söylediğin gibi söyleyeceksin.
Üzülecek , kırılacak belkide harap olacak.
Ama bunları söyledikten sonra üzgünüm senin yuvanı özleme şansın olmayacak.
Kıymetini bilmediğiniz bu şeyi umarım birgün aramazsınız.

Merhaba arkadaslar.
konuya nereden baslamaliyim hic bilmiyorum. Esimden ayrilmak iatiyorum ama cok korkuyorum. Korkum maddi sikinti degil. Yuvami ozlemekten korkuyorum :KK43:
Ben ne zaman mutlu olacagim :KK43:

İnsan sevmediği biri ile yaşamak istemeyebilir bunda bir anormallik yok
Ancak boşandıktan sonra hayatını nasıl sürdüreceksin, çalışıyor musun, nasıl bir çevredesin, çocuğun zor bir yaşta bu detaylar ne olacak, planların nedir ? Yani boşanmak seni özlediğin hayata kavuşturacak mı ?

Çok erken evlenmişsiniz :(

Eğer eşinize karşı hisleriniz bittiyse ayrılmayıp ne yapacaksınız? Her gün sevmediği bir adamın yüzünü görmek istemez ki insan, sarılıp uyuyamaz ki. Hem madem saygılı, sevgi dolu bir adam diyorsunuz; babanızla annenizinki gibi olmak zorunda değil durum. Medenî bir şekilde ayrılırsınız, çocuğunuz hem sizi hem babasını görmeye devam eder. Daha yeni ergen, oğlunuz biraz sorun çıkaracaktır ama annesinin mutlu olacağı bir boşanmayı kapana kısılmış gibi hissettiği bir evliliğe tercih edecektir emin olun. Birkaç seneye sizi anlamaya başlar.

ömrünüzden giden gitmiş eşinde iyiyse bence o çocun yuvasını dagıtma emin ol gelen gideni aratıo bizzat kendm örnek

Evlilik sırf sevgi ile de sırf saygı ile de yürümez.Hiç sevgi yoksa ayrılmak daha iyi ama siz düzeninizin bozulmasından korka gibisiniz kocadan ayılmaktan değil sanki.Yanlış mıyım?

Evet yatak odasi. Biz 12 yildir ayri uyuyoruz
ben sevemiyorum. Isinamiyorum

Esim ogluma cok duskundur. Ben de oyle.
zaten bu karari onun icin erteledim hep
kiyamadim
ne esime ne ogluma
gencligimi kadinligimi mezara gomdum
yillarim boyle gecti
bu sekilde gercek sevgiyi yasamadan
erkegim diyip elinden tutup gururla gezmeden
olmek istemiyorum

burada ne kadar anlatsanızda içinizdeki hisleri tam olarak bilemeyiz.yani bu düşünceleriniz ciddimi hisleriniz gerçek mi yoksa depresyondasınız ve duygularınız bu yüzden karışık olabilir mi.bence en önce kendinizi duygularınızı iyice sorgulamanız kendinizle konuşmanız lazım.evde oturup kurup kurup mutsuzluğunun sebebini kocanda aramadığına emin ol.depresyonda hissediyorsan bu durumdan kurtulmak için çeşitli hoşuna gidebilecek aktiviteler edin.sosyalleş bi kendine gel önce.kendini daha mutlu ettiğin zaman kocanla ilgili bu duygununda geçeceğine inanıyorum ben

Mesajlari takip etmekte zorlaniyorum kusura bakmayin ama hepsini tek tek okuyup tartiyorum
Esimin tek kotu huyu
kendine hic baknamasi
yasam enerjisi yok
sosyal hayatimiz hic yok
kendine bakmaz
yalvaririm ne olur bak kendine daha cok genciz
ben alirim bana kizar
aldigimi da begenmez ustelik
Gorumcem dahil herkes tavsiyede bulundu ona
kendine bak biraz
kadin cabaliyor ama sende caba yok
bak bu sizin sonunuzu getirir diye
ama yapmaz
banyo yapmaz mesela
ben bakimli guzel bir bayanim
o degildir olsun bu problem degil
bunu problem etmeyecek kadar olgun dusuncedeyim
ama el icine cikiyoruz ve ben rencide oluyorum
asla bir adim atmiyor

Sevmedigim bir evlilik yaptim demissin..

Yanii sen bu adami bssta oldugu gibi suanda sevmiyorsun , peki neden suan bosanmak istiyorsun ?
Sevgi bitmis bosan diyemem , zaten sevgi yokmus ...
Onun icin yeniden dusun , Esin iyimis evliliginde sorun yokmus .
Ve bir evladin varmis ne olursa olsun, o cocuga annelik yapmak zorundasin...
Esinle sorunlarin dahi olsa ona yansitman yanlis...

Cinsel anlamda ise burada cok afise etmek istemesem de utanarak soykuyorum ki evet
Asla ben o hazzi yasanadim
erkeklestim iyice
sevismek nedir sarilip uyumak nedir bilmiyorum
esimde erken bosalma sorunu var
iki uc dk icinde hersey olup biter
fazlasini da istemez o kadar duragandir.
cabalamiyor
ve artik bunlar beni inanilmaz uzuyor
aciyorum kendime :(

kocan biraz değişse senin istediğin gibi olsa bu ayrılma kararını tekrar gözden geçirip evliliğini devam ettirmeyi düşünür müsün

Back
X