Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel anlamda ise burada cok afise etmek istemesem de utanarak soykuyorum ki evet
Asla ben o hazzi yasanadim
erkeklestim iyice
sevismek nedir sarilip uyumak nedir bilmiyorum
esimde erken bosalma sorunu var
iki uc dk icinde hersey olup biter
fazlasini da istemez o kadar duragandir.
cabalamiyor
ve artik bunlar beni inanilmaz uzuyor
aciyorum kendime![]()
Çocuğunuzu bırakacağınızı okudum, bunu anlamam imkansız.Hergun agliyorum
is yerinde evde
diyorum Allahim benim yuzum ne zaman gulecek
Allahim bana isinmam icin bir neden ver
istrmiyorum yuvami dagitmak
evladimi annesiz esimi essiz birakmak
ama ben cok mutsuzum
sogudum hayattan biraktim herseyi oylece
Bu konuyu acinca beni bir sekilde ikna ediyor devam etmeye
agliyor oglumuzu one suruyor
Duygu somurusu yapiyor ve kiyamayip vaGeciyorum
lanet olsun diyorum
ben kendimi topragin altina gomerim yeter ki sen uzulme
cunku bunu kaldiracak kadar guclu degil
Ama kasimin basinda artik gidecegim
iyi bir meslegim var
sifirdan hayat kuracagim
kullerimden dogacagim
oglumu babasindan ayirmam mahalleden evinden ve cok sevdigi kuzeninden halasindan
bir muddet kendimi toparlamam lazim
Sonra rabbim buyuk
oglum ister benle olur ister babasiyla
cunku bizim hasretimiz disinda sukur ki oglumun garip kalacak ortami yok
esimde dort dortluk ilgilenir ben de
en az hasarla atlatmasi icin elimizden geleni yapariZ
Korkum benden sonra bu adam iyice birakir mi kendini
ve ben bu gunumu arar hale gelir miyim
ALLAHIM ne zor
mutlu evliliginizin degerini bilin arkadaslar
iki gonlun bir olmasi kadar guzel birsey yok
caresizlik olumden beter![]()
Sizin zaten planiniz belliymis, kasim basina kadar diye bile soylediniz...Hergun agliyorum
is yerinde evde
diyorum Allahim benim yuzum ne zaman gulecek
Allahim bana isinmam icin bir neden ver
istrmiyorum yuvami dagitmak
evladimi annesiz esimi essiz birakmak
ama ben cok mutsuzum
sogudum hayattan biraktim herseyi oylece
Bu konuyu acinca beni bir sekilde ikna ediyor devam etmeye
agliyor oglumuzu one suruyor
Duygu somurusu yapiyor ve kiyamayip vaGeciyorum
lanet olsun diyorum
ben kendimi topragin altina gomerim yeter ki sen uzulme
cunku bunu kaldiracak kadar guclu degil
Ama kasimin basinda artik gidecegim
iyi bir meslegim var
sifirdan hayat kuracagim
kullerimden dogacagim
oglumu babasindan ayirmam mahalleden evinden ve cok sevdigi kuzeninden halasindan
bir muddet kendimi toparlamam lazim
Sonra rabbim buyuk
oglum ister benle olur ister babasiyla
cunku bizim hasretimiz disinda sukur ki oglumun garip kalacak ortami yok
esimde dort dortluk ilgilenir ben de
en az hasarla atlatmasi icin elimizden geleni yapariZ
Korkum benden sonra bu adam iyice birakir mi kendini
ve ben bu gunumu arar hale gelir miyim
ALLAHIM ne zor
mutlu evliliginizin degerini bilin arkadaslar
iki gonlun bir olmasi kadar guzel birsey yok
caresizlik olumden beter![]()
Bencede cok haklisin arkadasimBence bosanin.
Gencecik kadinsiniz, sevmek sevilmek sizin de hakkiniz.
Mutsuz bir aileden kacmak icin evlenmissiniz, huzur veren, abi gibi sevdiginiz biriyle ama sizin de dediginiz gibi ask boyle bir sey degil. Kalbinizin carpmasini ozlediyseniz, haklisiniz.
Maas kartinizi da bir an once geri alin, sevgiler :)
Mesajlarınızı okuyunca cok üzüldüm. Daha 32 yasında, bence bir kadının hayatındaki en guzel döneminde, bu kadar mutsuz ve umutsuz olmanız beni cok üzdü.
Yasınız cok genc. Hiçbir sey icin gec degil. Bosanırsanız ben cok daha mutlu olacağınıza eminim. Mutsuz bir evliliği yürütererek kendinizi daha da mutsuz edeceginize yalnız ve kafanız rahat olursunuz cok daha iyi. En azından huzurunuz olur böyle sorunlar içten ice sizi yemez.
yalnız beni düşündüren su, esiniz banyo bile yapmayacak kadar bosvermis bir insansa boşanıp yeni bir hayat kurmayı kabul edecek öi? Sonuçta hayatınız tamamen değişecek ikinizin de. Ayrıca oğlunuza cok duskunse bosanınca nasıl olacak? Velayeti size vermeyi kabul edecek mi? Yani bu kadar usengec düz bir insan boşanmayı kabul etmez gibi geldi bana. Cok sorun çıkarır. Cocugu almak ister, alsa göstermez ne bileyim... Zaten ülkemizde yargı biraz ataerkil, hakim de hemen boşamayabilir.
Eger bosanmak stiyorsanız kararınızın arkasında durun cunku aileler cok sorun çıkartacak gibi duruyor. Bu süreçte güçlü olmanız lazım. Aileler yoktan sorun çıkarıp yuvanızı yıkıyormussunuz muamelesinde bulunabilir. Oglunuz ergenlikte. Yani göğüs germeniz gereken cok fazla sey var. Bunları göze alabilecek misiniz? Yoksa bu hayata katlanmaya devam mı edeceksşniz?
Artıları eksileri iyi tartıp karar verin. Ama bence boşanın. Okurken bile içim sıkıldı. Dünyaya bir kere geliyorsunuz. Elbette sorumluluklarınız var düşünmeniz gereken ama boşanmak istemek sizi kötü anne, yuva yıkan anne, bencil anne yapmayacak bunu asla unutmayın. Kendinizi kötü hissetmeniz gereken bir durum yok. Mutlu anne demek daha sağlıklı cocuklar demek. Hakkınızda hayırlısı olur ınsallah
Dilay hanim evli misiniz?Hersey tamamda, evladinizi birakip gitmek, iste bu olmadi... Kücük yasta annesiz kalip üvey anne elinde büyümüsken, siz nasil olurda evladinizi birakirsiniz? Bilindik ortam sudur budur falan gecin bunlari... Bosanip ayni yerden ev tutabilirsiniz, oglunuz icin büyük degisim olmaz... Bir arkadasin dedigi gibi siz kendi haytinizi yasamak istiyorsunuz... Arayan bulurmus ne diyimmm...![]()