• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim. bayan arkadaslarim ne olur yardim..

Cinsel anlamda ise burada cok afise etmek istemesem de utanarak soykuyorum ki evet
Asla ben o hazzi yasanadim
erkeklestim iyice
sevismek nedir sarilip uyumak nedir bilmiyorum
esimde erken bosalma sorunu var
iki uc dk icinde hersey olup biter
fazlasini da istemez o kadar duragandir.
cabalamiyor
ve artik bunlar beni inanilmaz uzuyor
aciyorum kendime :KK43:

Canim benim ya sen icine ata ata kafanda büyütmüssün böyle icinde olaylar cok daha büyür sen kocana acilip anlatman lazim ben anladim seni anlat de ne kendine bakiyorsun böyle böyle cinsel anlamdada hap kullansin birbirinize daha cok zaman ayirin bakim konusunda anlat derdini birlikte adim atin size iliskinizde yenilik lazim sorun acik ve net bence

Anlattim
iletisimimiz iyidir
dedim ki bu zamana kadar benim gormedigim sey
artik farkindalik halini aldi ve ben dayanamiyorum
Ilac alacagim dedi almadi
yuzinde ve vucudunun heryerinde cok buyuk benler vardir
hic olmazsa yuzundekileri aldir dedim
ben seviyorum dedi
herseye bosvermislik
hayattan zevk almayan
her durumda coken
guclu duramayan pasif bir adam

Siz soyleyin boyle koca kim ister?
Madem sevitorsun beni ve kaybetmek istemiyorsun
yillardir soyluyorum ne olur biraz hayat dolu ol
bak kendine dusman catlat
yok olmadi....
olmuyor

Tukendim artik
verecek birseyim kalmadi
yillarin verdigi gonul borcum disinda
onu artik koca olarak gormuyorum ve istemiyorum
ben maas kartimi dahi ona verip tek kurus almam

Bence bosanin.

Gencecik kadinsiniz, sevmek sevilmek sizin de hakkiniz.

Mutsuz bir aileden kacmak icin evlenmissiniz, huzur veren, abi gibi sevdiginiz biriyle ama sizin de dediginiz gibi ask boyle bir sey degil. Kalbinizin carpmasini ozlediyseniz, haklisiniz.

Maas kartinizi da bir an once geri alin, sevgiler :)

Bosanmanin sebebi sadece dayak ve aldatma degildir...
Evlenirsin, denersin, olmadi bosanirsin...
Evlenmeden once bir sure ayni evi paylasmak bu yuzden onemli iste ama bizde bu fikir ocu niyetine...
Neyse...
Ne cinselligin, ne tutkunun, ne heyecanin, ne paylasimin, ne de sevginin esamesi okunmuyor bu evlilikte, uzgunum...
Biraz daha deneyin, zorlayin, konusun, anlatin, kendinize de sorun cok mu abartiyorum diye, ona da soyleyin bak iyiye gitmiyoruz diye... Hala duzelme olmazsa o zaman bir daha dusunun, umarim gerek kalmaz...
Unutmayin hayata bir kere geliyorsunuz, kendi mutlulugunuzu azimsamayin...

Hergun agliyorum
is yerinde evde
diyorum Allahim benim yuzum ne zaman gulecek
Allahim bana isinmam icin bir neden ver
istrmiyorum yuvami dagitmak
evladimi annesiz esimi essiz birakmak
ama ben cok mutsuzum
sogudum hayattan biraktim herseyi oylece

Bu konuyu acinca beni bir sekilde ikna ediyor devam etmeye
agliyor oglumuzu one suruyor

Duygu somurusu yapiyor ve kiyamayip vaGeciyorum
lanet olsun diyorum
ben kendimi topragin altina gomerim yeter ki sen uzulme
cunku bunu kaldiracak kadar guclu degil

Ama kasimin basinda artik gidecegim
iyi bir meslegim var
sifirdan hayat kuracagim
kullerimden dogacagim
oglumu babasindan ayirmam mahalleden evinden ve cok sevdigi kuzeninden halasindan
bir muddet kendimi toparlamam lazim
Sonra rabbim buyuk
oglum ister benle olur ister babasiyla
cunku bizim hasretimiz disinda sukur ki oglumun garip kalacak ortami yok
esimde dort dortluk ilgilenir ben de
en az hasarla atlatmasi icin elimizden geleni yapariZ

Korkum benden sonra bu adam iyice birakir mi kendini
ve ben bu gunumu arar hale gelir miyim

ALLAHIM ne zor
mutlu evliliginizin degerini bilin arkadaslar
iki gonlun bir olmasi kadar guzel birsey yok
caresizlik olumden beter :(

Hergun agliyorum
is yerinde evde
ama ben cok mutsuzum

lanet olsun diyorum

iyi bir meslegim var
sifirdan hayat kuracagim
kullerimden dogacagim
oglumu babasindan ayirmam mahalleden evinden ve cok sevdigi kuzeninden halasindan
Sonra rabbim buyuk

ALLAHIM ne zor
caresizlik olumden beter :KK43:
Çocuğunuzu bırakacağınızı okudum, bunu anlamam imkansız.
Siz kendi hayatınızı yaşamak istiyorsunuz gerisi bahane...

Hergun agliyorum
is yerinde evde
ama ben cok mutsuzum

lanet olsun diyorum

iyi bir meslegim var
sifirdan hayat kuracagim
kullerimden dogacagim
Sonra rabbim buyuk

ALLAHIM ne zor
caresizlik olumden beter :KK43:
Sizin zaten planiniz belliymis, kasim basina kadar diye bile soylediniz...
Tek sorum var, ilk etapta oglunuzdan bile uzaklasmayi seciyorsunuz...
Hayatinizda baska biri var mi aklinizi karistiran?, yargilamak icin degil sadece durustce aciklamanizi bekliyorum...

Bence bosanin.

Gencecik kadinsiniz, sevmek sevilmek sizin de hakkiniz.

Mutsuz bir aileden kacmak icin evlenmissiniz, huzur veren, abi gibi sevdiginiz biriyle ama sizin de dediginiz gibi ask boyle bir sey degil. Kalbinizin carpmasini ozlediyseniz, haklisiniz.

Maas kartinizi da bir an once geri alin, sevgiler :)
Bencede cok haklisin arkadasim

birgun kafan karisinca yani baska bir adama kayinca aklin burda bir sans daha ver diyenlerin hepsi kinar seni usuluyle bosan ve onune bak konu sahibesi

Mesajlarınızı okuyunca cok üzüldüm. Daha 32 yasında, bence bir kadının hayatındaki en guzel döneminde, bu kadar mutsuz ve umutsuz olmanız beni cok üzdü.

Yasınız cok genc. Hiçbir sey icin gec degil. Bosanırsanız ben cok daha mutlu olacağınıza eminim. Mutsuz bir evliliği yürütererek kendinizi daha da mutsuz edeceginize yalnız ve kafanız rahat olursunuz cok daha iyi. En azından huzurunuz olur böyle sorunlar içten ice sizi yemez.

yalnız beni düşündüren su, esiniz banyo bile yapmayacak kadar bosvermis bir insansa boşanıp yeni bir hayat kurmayı kabul edecek öi? Sonuçta hayatınız tamamen değişecek ikinizin de. Ayrıca oğlunuza cok duskunse bosanınca nasıl olacak? Velayeti size vermeyi kabul edecek mi? Yani bu kadar usengec düz bir insan boşanmayı kabul etmez gibi geldi bana. Cok sorun çıkarır. Cocugu almak ister, alsa göstermez ne bileyim... Zaten ülkemizde yargı biraz ataerkil, hakim de hemen boşamayabilir.

Eger bosanmak stiyorsanız kararınızın arkasında durun cunku aileler cok sorun çıkartacak gibi duruyor. Bu süreçte güçlü olmanız lazım. Aileler yoktan sorun çıkarıp yuvanızı yıkıyormussunuz muamelesinde bulunabilir. Oglunuz ergenlikte. Yani göğüs germeniz gereken cok fazla sey var. Bunları göze alabilecek misiniz? Yoksa bu hayata katlanmaya devam mı edeceksşniz?

Artıları eksileri iyi tartıp karar verin. Ama bence boşanın. Okurken bile içim sıkıldı. Dünyaya bir kere geliyorsunuz. Elbette sorumluluklarınız var düşünmeniz gereken ama boşanmak istemek sizi kötü anne, yuva yıkan anne, bencil anne yapmayacak bunu asla unutmayın. Kendinizi kötü hissetmeniz gereken bir durum yok. Mutlu anne demek daha sağlıklı cocuklar demek. Hakkınızda hayırlısı olur ınsallah

Son yazdıklarınızdan sonra boşanmak istemenizi anlayabilirim fakat neden oğlunuzdan da uzaklaşmak istiyorsunuz..

Kendime bir duzen kurmadan oglumu nasil pesimde suruklerim?
Bu yaptigim ona iyiliktir ve bu bir surec

O da etkilenecek bunu goz ardi edemem
ama onu da bu kafayla bu belirsizlikle pesimde surukleyemem

Hayatimda biri yok
olsa belki kolay olurdu bu zor karar

Ve vicdansiz bir anneymisim gibi imaj belirdi
uzuldum gercekten
demek ki yeterince iyi ifade edemedim kendimi

bu boşvermişlik kocanızda değilde sizde olsaydı?
kadınlar bu kadar fedakar işte
boşanma kararınızda bu defa ciddi oldugunuzu söyleyin
sizi kuru kuruya ikna etmeye çalışmasından ziyade kendine çeki düzen versin

A
Mesajlarınızı okuyunca cok üzüldüm. Daha 32 yasında, bence bir kadının hayatındaki en guzel döneminde, bu kadar mutsuz ve umutsuz olmanız beni cok üzdü.

Yasınız cok genc. Hiçbir sey icin gec degil. Bosanırsanız ben cok daha mutlu olacağınıza eminim. Mutsuz bir evliliği yürütererek kendinizi daha da mutsuz edeceginize yalnız ve kafanız rahat olursunuz cok daha iyi. En azından huzurunuz olur böyle sorunlar içten ice sizi yemez.

yalnız beni düşündüren su, esiniz banyo bile yapmayacak kadar bosvermis bir insansa boşanıp yeni bir hayat kurmayı kabul edecek öi? Sonuçta hayatınız tamamen değişecek ikinizin de. Ayrıca oğlunuza cok duskunse bosanınca nasıl olacak? Velayeti size vermeyi kabul edecek mi? Yani bu kadar usengec düz bir insan boşanmayı kabul etmez gibi geldi bana. Cok sorun çıkarır. Cocugu almak ister, alsa göstermez ne bileyim... Zaten ülkemizde yargı biraz ataerkil, hakim de hemen boşamayabilir.

Eger bosanmak stiyorsanız kararınızın arkasında durun cunku aileler cok sorun çıkartacak gibi duruyor. Bu süreçte güçlü olmanız lazım. Aileler yoktan sorun çıkarıp yuvanızı yıkıyormussunuz muamelesinde bulunabilir. Oglunuz ergenlikte. Yani göğüs germeniz gereken cok fazla sey var. Bunları göze alabilecek misiniz? Yoksa bu hayata katlanmaya devam mı edeceksşniz?

Artıları eksileri iyi tartıp karar verin. Ama bence boşanın. Okurken bile içim sıkıldı. Dünyaya bir kere geliyorsunuz. Elbette sorumluluklarınız var düşünmeniz gereken ama boşanmak istemek sizi kötü anne, yuva yıkan anne, bencil anne yapmayacak bunu asla unutmayın. Kendinizi kötü hissetmeniz gereken bir durum yok. Mutlu anne demek daha sağlıklı cocuklar demek. Hakkınızda hayırlısı olur ınsallah

Aileler sorun cikarmiyor
mutsuz gormeye dayanamiyoruz seni diyorlar.
esini de seviyoruz ama sen cok mutsuzsun
istemesekte yaninda oluruz diyorlar

O zaman sorun yok bence aileniz de arkanızdaysa... Benım annemle babam da boşanmaya karar verdikten sonra ozellıkle kımse karışmasın dıye son adıma kadar ailelere soylemedı. Boşanma ısı ciddiye binene kadar herkes surekli mutsuzsan ayrıl bız arkandayız dıyordu anneme ama ne zaman ciddiyet anlaşıldı anneannem bile aman kızım yıkma yuvanı cocuklarını duşun düzenini bozma falan dedi dedem surekli babamı aradı ilgilendi falan filan. Bizimkiler hiç anlasamıyordu hep ama hep kavga ediyorlardı evde sessiz bir gun geçmezdi yani. Ben su an 21 yasındayım, eğitimimi tamamladım, mesleğim var, ama hala cocuk statusundeyim aile içinde. Konu cocuk olunca 21 de olsan 12 de olsan 2 de olsan fark etmiyor. Bir psikolog yardımı ile boşanma sürecine başlarsanız oğlunuz icin cok daha iyi olur.

Tek istedigim biraz mutlulugu tatmak
biraz huzur
kararim beni nasil etkiler bu belirsizlik
vicdan muhakemesi
sorumluluk hissi
beni oldurecek..

Hersey tamamda, evladinizi birakip gitmek, iste bu olmadi... Kücük yasta annesiz kalip üvey anne elinde büyümüsken, siz nasil olurda evladinizi birakirsiniz? Bilindik ortam sudur budur falan gecin bunlari... Bosanip ayni yerden ev tutabilirsiniz, oglunuz icin büyük degisim olmaz... Bir arkadasin dedigi gibi siz kendi haytinizi yasamak istiyorsunuz... Arayan bulurmus ne diyimmm...:KK14:

Hersey tamamda, evladinizi birakip gitmek, iste bu olmadi... Kücük yasta annesiz kalip üvey anne elinde büyümüsken, siz nasil olurda evladinizi birakirsiniz? Bilindik ortam sudur budur falan gecin bunlari... Bosanip ayni yerden ev tutabilirsiniz, oglunuz icin büyük degisim olmaz... Bir arkadasin dedigi gibi siz kendi haytinizi yasamak istiyorsunuz... Arayan bulurmus ne diyimmm...:KK14:
Dilay hanim evli misiniz?

Back
X