Canim bu konuyu görünce yazmadan edemedim çünkü aynı benim babam ve ayni benim annemi gördüm ..
Babam 64 yasinda ve 45 senedir icki iciyor bizde siddet olayı yoktu ancak bağırma,çağırma kapı mi kirmadi sandalye mi kirmadi bira sisesi mi kırmadı neler neler . Bu esnada annem ne mi yapiyordu agliyordu
Bize bağrış gürültülerini anlatsam destan roman olur.
Bu esnada annem ne mi yapıyordu yine bakıyordu.
Hadi kendine zulm ederken susuyordun da bize bagirirken neden susuyordun be kadın?
Hayati boyunca babami kötüledi,arkasindan salladi bizi ona düşman etti,hos onun etmesine gerek yoktu babam zaten bütün pisligini uzerimize bulastirip bizi kendine düşman etmisti
Ama bunlari yaparken de,bizim arkamizdan ozellikle benim (kizkardesim de var) salliyor bize karsi babami dolduruyordu bana ayri babama ayri konusup babamla beni cok defa karsi karsiya getirdi. Benim babamla kavgalarımi kimse etmemistir hayatinda o kadar diyim sana
Nisanlandim evlendim ayni tantanalar devam etti
Ama ne mi oldu bu surecte bende bagiran cagiran sinirlerinr hakim olamayan duygusal degisimleri cok sık yasayan bir birey oldum hala etkisinden cikabilmis degilim kavgalarımızda esime bagiriyorum
Bana bağırmayı kim ogretmis olabilir
Tabi ki babam olcak o adam !
Ben insanlara hic guvenmeyen birisi oldum çıktım
Rezilligimizi tum mahalle biliyordu da eşim ve ailesi bilmiyordu ,bir de onlara rol yapmakla gecti gitti aylarım
Ancak evlendikten sonra ne yazik ki hersey gün yüzüne cıktı
Babami adam zanneden eşim ne mal oldugunu anladi
Cunku sagolsun hala durmuyor yanins gidiyoruz insan yerine koyupta,bu defa kardesimi ortaya seriyor. Annemi ortaya seriyor .surekli bir negatif ortam kavga ve ya kavga vari hareketler,kelleci konusmalar inan yerin dibine dibine giriyorum.
Ben evlendikten sonra anne,baba olduklarini hatirlamis olsa gerekler ki,bir 20 lik dis cektirdim aman Yarabbi gören de kolumu çektirdim bacagimi kestirdim zannetcek ariyorlar kizim neyin var bilmemne bilmemne yani hic samimi gelmiyor
Senin bahsettigin bu acindirmalar benim anne babamdada var,gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz özlettiniz hayırdır birsey mi var falan filan
Ben ayni sehirde yasıyorum görüşmeme olanagim var ancak karsilasma ihtimalim cok yüksek. 10 gunde bir ya da haftada bir gidersem gidiyorum 2 saat oturup kalkiyoruz cogu zaman esim gidelim diyor. Esim de dengesiz ne zevk aliyorsa
Inan seni coook iyi anliyorum benimde kalbimde nefretler var,gelgitler var,kararsizliklar var,düşüncelerim cok karman çorman. Bazen evde kendi kendime aklima geliyor deli gibiyim bi bakiyorum corbayi karıştırırken dalmış gitmisim ohaa çorba kopurdu diyip altını kısıyorum son anda fark ediyorum. Sinirlerim bozuldu konunu görünce cunku asiri benzerlikler var
Biliyorum kararsizsin sana gitme diyemiyecegim su durumda vicdan olayi cok lanet olasi bir olay
Ben yüzlerine bakinca eger sessiz sakin oturuyorlarsa acıyorum üzülüyorum ama dillerini açtıkları zaman... eyvah eyvah sinirler tavannn
Bu da bizim sinavimiz dicem artik ne diyim cok zor boyle anne babanin evladi olmak
Bizde dayak yoktu ama dayaktan beterdi inan ayyaş bir baba,arkasindan maddi sorunlar,el iyisi bir baba,2 yüzlü bir anne,,kocasinin delisi bir anne,bana gecen gun oyle yuzeysel biseylerden bahsettim normalde evliligimden bahsetmem ama evde kapım kırıktı yani esimin kırdığını anladı bahsettim bana diyor ki hep alttan ala ala bu gunlere geldik bosver kizimmm baban da evlendiginde hicbirsey bilmiyordu ben ogrettim erkekler gec olgunlasiyor sen kocana küsme konuş yine de bosver cevap verme herseye sinirlenme duyma
Ya o kadar ağrıma gidiyor ki yani arkamda durmuyor ben annr olsam boyle ezikce akillar vermem kızıma yani nasil bi yetistirilme tarzi annemdeki sindirilmis pasif
Hayir anneanemde hic boyle bir insan degil annem babasiz büyümüş ama anneannem baya otoriter kendini ezdirmez güçlü bir kadin yani
Velhasil kalbinin sesini dinle boyle durumlari bende yasiyorum yasadim inan senelerdir seni o kadar iyi anliyorum ki