Ne yapmalıyım bilmiyorum:( yardıma ihtiyacım var,evlilik zormuş:(

Sen onların her istediğini yapmak zorunda değilsin benim eşimde de var aynı problemler sakın taviz verme kendi doğrularından nasıl başlarsa öyle gider asıl bencil eşin...........

Hiç saygı göstermiyor isteklerine bi kendinin bildiği doğru............

Artık başkaları değil siz varsınız........ Bunu kafasına sokması lazım...............

yeni evliyken illaki butür problemler oluyor canım istesende istemesende
bunun için sadece büyük bir sabır tavsiye ediyorum
benim eşimde böyleydi her Allahın günü oradaydık kendi evime misafirliğe geliyor gibiydim çoğu zaman orada kalırdık neyse sanki kendi evim dururken
velhasıl imkansız oldu eşim yoruluyorum bu kadar sık gitmeyelim dedi bende sonunda dedim içimden
dediğim gibi herşey zamanla
bu dediğim benim 2 yılıma mal oldu ama eski insanlar gibi yani büyükler gibi 15 yılım gitmdi
özellikle hamileliğim sayesinde rahatladım kızım doğdu dahada rahatladım
şimdi tek dertleri kızım
hoş onlarda bizi hep sevdiklerinden yanlarında istiyorlardı ama bizimde yalnızlığa ihtiacımız vardı

ne güzel anlattın

gerçekten imkansız olmuş sizin için:) tebrik ederim ve mutluluklar diliyorum:)
dediğiniz gibi sevdiklerinden öyle istiyorlar ama biz de yalnızlık isteriz hele ki yeni evlenmişiz, birbirimizi tanıma aşamasındayken.. kendimi zaman zaman eşimin sadece bir akrabası gibi hissediyorum.ne gerek var buna:)

sert ve hırçın olmamalısın ama herşeyede tamam dememelisin kendini ezdirmeden onlarında tepkisini çekmeden yapacaksın bu işi siyasi olacaksınki başın ağrımayacak
deki sen yaptın mı
HAYIR
ama keşke yapsaydımda eşimle aram açılmadan bugüne gelseydik
benim ağzım yandı seninki yanmasın bacım

bide çocuk oluncada değişiyor, benimki çok kuduruk mesela, yukarı çıkıyor beş dakikada kırılmadık vazo devrilmedik saksı bırakmıyor, hemen gelde al diyorlar alıp iniyorum aşağıya :))

görümce ne ayak yaaa
madem çalışıyorsun iş bölümü yapılacak evde gerçi kalması saçma ama en azından yükünü alsın o soğuksa sende ol ay benim başıma geldi sanki yaaa

hırçınlaşmadan çözemiyorum ki. haftada 3 defa bu konu yüzünden kavga ettiğimizi bilirim. ona göre hırçınlaşmamam kabul etmek anlamına geliyor. tepkimi koyunca da kavga hep kavga. birbirimizi gereksiz yere çok yıprattık farkındayım, eskisi gibi bakmıyoruz birbirimize, ama tüm bu olanlardan hala beni suçlu çıkarması yetiyor daha da kinlenmeme. ben yapamıyormuşumm, tek dediği bu. normal değilmişim. saygı duymuyormuşum ona, artık saygımı da fazlasıyla kaybetmişim, sevdiği kadın bu değilmiş beni tanıyamıyormuş.. vs, vs... ayrıca onu sevmem demek BÜTÜN AİLESİYLE İYİ ANLAŞIP SEVMEK zorunluluğu getiriyormuş....

Son düzenleme:
[/FONT]
galiba eşin aynaya pek bakmıyor canım saygı karşılıklılır sevgi de öyle
senden ailesine gitmeni istediğinde git kavga etme gelmek istediklerinde gelsinler
ama kavga yok unutma
hadi bugün gidelim dediya
canım dün gittik bugün başbaşa olalım de gülümse
ısrar ederse seslenme öp tamam de biraz işveli ol
bir olur iki olur ama sen başbaşa kalma fikrini aklına ara ara işle oda heveslenecek

kv yüzünden edilen kavgalar boşuna gerçekten bakın sadece iş daha fazla çirkinleşiyor daha yolun başında boşanmaya gidiliyor
değer mi sizce arkadaşlar irbirini seven iki insan gidip gelem yüzünden boşanır mı
kendimde dahil hepimiz tahammülsüzüz
ya zaten koca senin kocan evliliğinin tadını çıkarsana oda bıkacak
kuyruğu dik tutma çabası bunlar yeni evli sendromu erkeklik gösterisi adını siz koyun bunun
akılları sıra herifleniyorlar bak bana 4 yıl olacak eşim gerçekten değişti
eskiden hadi hazırlan diyen adam gidelimmi ne dersin halin var mı der
ama ben çok kavga ettim yoruldum sende kavga edip sinirlerini yıpratma

gerçekten çok haklısın.. sabır her şeyin ilacı diye boşuna demiyorlar ama gel de dayan. boşanma saçma evet ama o da beni, ben de onu tehdit etme yolu gibi görüyoruz( hayatımızın en büyük hatasını yapıyoruz) evet sürekli düzeleceğini hayal ederek katlanabilirim belki. söylediklerini uygulayacağım, kavga yok, bakalım ne zamana kadar dayanabileceğiz:) çok teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için:)

canım benim bahsettiğim adam yani eşim incelikten anlamaz yapmaz da
canım gülüm sevgilim... bilmem ne yok
saçma sapan lakap takan birisi halen de öyle ama sadce dile dökemeyor istediklerimi
yavaş yavaş yaptırıyorum artık sık boğaz etmiyorum tabi oda beni
biz kendi sorunlarımızı çözdükçe kv de sorun olmaktan çıktı

Eğer eşini seviyosan sabret ama sabretmek boyun eğmek değil sabretmek mücadele etmektir........

Siz evliyseniz bir şeye sadece eşin karar veremez..........istemediğin şeylere zorlayamaz.............

Seni debu konuda eleştiremez............. Sorun kendinde hep ailesini savunan erkek kaybetmeye mahkumdur.............

Benim eşim psikolojik olarak beni kaybetti........... Artık ben de ona değer vermiyorum..........ailesinin müptelası

olduğu için..........ben de onu dikkate almıyorum artık.......... Aynı sıkıntıyı kendisi yaşıyor...........

Kendinden taviz verme............. Herkes gücünün yettiğine............

Haklısın tabikide canımm bencillik olurmu..Bi benzeride benim basımda var..Sürekli çağırıyorlardı benide haftanın 3 günü arıyorlardı..Ama gitmiyorum,esimle konustum pesin pesin ömür boyu bunların kahrını çekeceğime bosanırım gerekırse dedim..Kaybetme korkusunu verdim..Al esini karsına konuus canım yoksa cok fazlasıyla ezerler seni esin arkanda olmalı..biz istiyoruzki istediğimiz zaman gidelim,onlarda hep gelsin hizmet etsin gelinimiz istiyorlar..Haftada bir gidip huzurunuzu bozmayın derimm ben..nolursa olsun moralini bozarlar gitttiğin zaman,oyleler cok iyi biliyorum..olma cok samimi eşini kendi tarafına çekmeye calııs..Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış..tartısmayla kavgayla değilde güzellikle konus,gerekirse kadınlıgını kullan ama gitme huzurlu ol evinde..ne kdar az grüşme okadar fazla huzur cünküü.... ALLAH kolaylık versin canımm beni cok zor valla yasadıgım için sni çok iyi anlıyorum..

beni anlayan insanları görünce okadar çok seviniyorum ki, çünkü içten içe düşüne düşüne gerçekten sorunun bende olduğuna, bencil düşüncesiz bir insan olduğuma inanmaya başlamıştım. ben bunu dedim, boşarım demedim tam olarak ama böyle hayatı çekemem dedim bağırarak. o da biterse biter ben onlardan vazgeçmem dedi. pişman olacaksın dedim, ne halin varsa gör, asıl sen çok pişman olacaksın yaptığının çocukluk olduğunu anlayacaksın, böyle bir hayat yok, onlar senden önce de vardılar, kimse onlardan vazgeçmemi bekleyemez vs. vs.. çook şeyler dedi. zaten umrunda değilmişim dediğimde de en çok sen umrumdasın aslında, ilk planda olan sensin ama bu hallerin yüzünden eski mutluluğumuz kalmadı, sana sevgim azaldı dedi. tamam sinirle söylenmiş laflar olabilirler ama bu da içinden geçiyormuş, patlama noktasıymış diyorum.

Son düzenleme:

nede gusel demıssın arkadaşım hep aılesını savunan erkek kaybetmeye mahkumdur...kendı karın ıcın savunmuosan bı başkasıyla evlenince onumu savunacak...ıste böyle erkekler evlenmesın analarının dızının dıbınde otursun

kendini sinir ediyosun hehhh işte tamda onların istediklerini yapıyosun.güzel kardeşim ben 33 yaşındayım ablan sayılırım bir tavsiyem var denemek istersen dikkate alırsan onlar seni aramadan sen onları ara yemeğim yok size gelicez şunu pişirin bunu canım çekti de ....iki hafta sonra olayı kendin görürsün biz bunun hizmetçisimiyiz diye düşünecekler. kimse sizi özlemeyecek:)gitsin kendi yapsın diyecekler .nedenmi çünkü amaç başka seni ağırlamak özlemek falan değil .gittiğinde neşeli ol kahkahaların inletsin evi izle sonra

Vayyyy hiç bunu düşünmemiştim.
Bence de her gün her gün ohh böyle rahat oluyor.
Evde yemek yapmıyorum valla sağolun canım da mantı çekti yarın bir mantı açıversen anne.
Akşam size gelcez hadi kızartma yapıver köfteler baharatlı olsun desen hahah
ayy gıcık olurlar valla. Hizmetçi miyiz biz gidin evinizde yiyin bile derler. Aklımın köşesinde bu taktik

canım evleneli daha 6 ay olmuş ne postası bu
canın gerçekten yanmış olabilir ama evlilikte en çok kadın alttan almaya çalışacak ister kabullenin ister kabulenmeyin ama gerçek bu
hizmet etmeyle elin de kirlenmez yüzünde kararmaz
ha kullanıyorlarsa ayrı ozaman tepki konur ben yeni evliyken evime hafta da bir veya 2 gelirdim yaa
bu neyin siniri neyin tavrı anlayamıyorum
eşinizle yeni evliyken ailesinin kavgasını edersen kaybetmeye mahkum olan sen olursun
eşinle zorla mı evlendinde bu kadar sertsin
bu tatlı günlerinizi ziyan etmeyin benim hatalarıma düşmeyin lütfen ben cahildim ama sizde mi öylesiniz kuzum yaaa
o gitmek istiyorsa sizde kavga etmeden surat asmadan istemediğinizi söyleyin osize şimdi fikrinizi kesinlikle sormaz tecrübeyle sabit ama eşinize bunu yaptıracak sizsiniz akşam annesiyle uyumuyor bu adam

haddimi aşacak birşey söylediysem kusura bakmayın ama benim hatalarım sonunda kazandığım acı tecrübeler bunlar
kimse eşiyle boşanmak için evlenmez eğer evliliğin devamını istiyorsak kendimizden fedakarlık edip bir süre sonra onun fedakarlılıklarını izleyeceğiz
çok değil en geç 2 3 yıl sonra ama sabırla ezmeden ezdirmeden

helaaaallllllll
uyanığa bak yaaaaaaaaaaaaaa sen kafayı iyi çalıştırıyon haaaaaaaaaaaa

Canıııııııııımmmmmmmmmmm bizsennen hep görüşek anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
fikirlerin çok kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…