- 28 Aralık 2021
- 1
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi almadnuhro
-
bebegımı onlardan kıskanıyorum derken ?Merhaba arkadaşlar kısaca benim derdim. Evlendiğimizden beri eşim ile memleketimizden farklı yerlerde yaşıyoruz. Memleketimizde benim kendi annemler ve kayınvalidemler yaşıyor. Fakat geçen gün kendi memleketimizden çok iyi bir iş teklifi aldık ve oraya yerleşme durumumuz ortaya çıktı. Fakat ben kayınvalidemler ile hiç anlaşamıyorum kayınvalidem de kayınpederimde çok zor insanlar herşeyi yargılarlar ve burunlarını sokarlar şimdi bizimde ailemize çok dahil olacaklar korkusu var. Eşimin onları durduracağını hiç sanmıyorum çünkü ona göre hiçbirşey yapmıyorlar tam aksi ben onlara saygısızlık yapıyorum diye düşünüyor laftan anlamıyor benim rahatsızlıklarımı pek takmıyor. Bu konu dışında bize çok sahip çıkar gerçekten çok iyidir ama ailesi ileDaha öncesinde çok problemler yaşadık onlara karşı içim çok öfke dolu hatta bebeğimi bile onardan kıskanıyorum sevmesinler istiyorum o kadar negatifim onlara karşı. Şimdi onlarla aynı şehirde olmak beni çok rahatsız ediyor nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım? Aslında yapmam gereken belli kafama takmamalıyım sonuçta evim ayrı olacak diyorum ama olmuyor rahatlatamıyorum kendimi onlara karşı yaptıklarından dolayı çok öfke doluyum asla hayatıma dahil olmalarını istemiyorum. Zor bir durumda kaldım
Ailesine karşı sizi suçlu gören biri nasıl onun dışında sahip çıkıyor anlamadım. Zaten sahip çıkılacak başka konu kalmıyorMerhaba arkadaşlar kısaca benim derdim. Evlendiğimizden beri eşim ile memleketimizden farklı yerlerde yaşıyoruz. Memleketimizde benim kendi annemler ve kayınvalidemler yaşıyor. Fakat geçen gün kendi memleketimizden çok iyi bir iş teklifi aldık ve oraya yerleşme durumumuz ortaya çıktı. Fakat ben kayınvalidemler ile hiç anlaşamıyorum kayınvalidem de kayınpederimde çok zor insanlar herşeyi yargılarlar ve burunlarını sokarlar şimdi bizimde ailemize çok dahil olacaklar korkusu var. Eşimin onları durduracağını hiç sanmıyorum çünkü ona göre hiçbirşey yapmıyorlar tam aksi ben onlara saygısızlık yapıyorum diye düşünüyor laftan anlamıyor benim rahatsızlıklarımı pek takmıyor. Bu konu dışında bize çok sahip çıkar gerçekten çok iyidir ama ailesi ileDaha öncesinde çok problemler yaşadık onlara karşı içim çok öfke dolu hatta bebeğimi bile onardan kıskanıyorum sevmesinler istiyorum o kadar negatifim onlara karşı. Şimdi onlarla aynı şehirde olmak beni çok rahatsız ediyor nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım? Aslında yapmam gereken belli kafama takmamalıyım sonuçta evim ayrı olacak diyorum ama olmuyor rahatlatamıyorum kendimi onlara karşı yaptıklarından dolayı çok öfke doluyum asla hayatıma dahil olmalarını istemiyorum. Zor bir durumda kaldım
sizin artık yeni ve ne kadar bağlı görünse de iki aileden de bağımsız bir eviniz ve aileniz var. En büyük önceliğiniz bu olmalı. Hiçbir para ya da mevki huzuru sağlayamaz. önünüze çıkan daha iyi bir iş sizin ailenizin düzenini bozacak, sizi huzursuz olduğunuz bir durumun içine çekecek, siz huzursuz olup eşinize anlatacaksınız o sizi anlamayacak ve daimi bir huzursuzluk ortamı olacak gibi duruyor. eğer şu anda gerçekten o yeni işe muhtaç durumda değilseniz bence düzeninizi bozmayın. eşinize de taşınma vb işlerin ne kadar pahalı olduğunu, yaşadığınız şehirde hali hazırda bir düzeniniz olduğunu, alıştığınızı falan söyleyerek ikna etmeye çalışın bence.Merhaba arkadaşlar kısaca benim derdim. Evlendiğimizden beri eşim ile memleketimizden farklı yerlerde yaşıyoruz. Memleketimizde benim kendi annemler ve kayınvalidemler yaşıyor. Fakat geçen gün kendi memleketimizden çok iyi bir iş teklifi aldık ve oraya yerleşme durumumuz ortaya çıktı. Fakat ben kayınvalidemler ile hiç anlaşamıyorum kayınvalidem de kayınpederimde çok zor insanlar herşeyi yargılarlar ve burunlarını sokarlar şimdi bizimde ailemize çok dahil olacaklar korkusu var. Eşimin onları durduracağını hiç sanmıyorum çünkü ona göre hiçbirşey yapmıyorlar tam aksi ben onlara saygısızlık yapıyorum diye düşünüyor laftan anlamıyor benim rahatsızlıklarımı pek takmıyor. Bu konu dışında bize çok sahip çıkar gerçekten çok iyidir ama ailesi ileDaha öncesinde çok problemler yaşadık onlara karşı içim çok öfke dolu hatta bebeğimi bile onardan kıskanıyorum sevmesinler istiyorum o kadar negatifim onlara karşı. Şimdi onlarla aynı şehirde olmak beni çok rahatsız ediyor nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım? Aslında yapmam gereken belli kafama takmamalıyım sonuçta evim ayrı olacak diyorum ama olmuyor rahatlatamıyorum kendimi onlara karşı yaptıklarından dolayı çok öfke doluyum asla hayatıma dahil olmalarını istemiyorum. Zor bir durumda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?