Ne alaka onceddnde tanıyorumAnlamadım 2 kere gördünüz diye konuşmayı siz mi teklif ettiniz? İyi ki adam dürüstmüş. Başkası olsa aşığım evlenelim deyip sizi çok kolay kandırabilir. Hayatınızdan biri olsun diye iki tatlı lafa eriyecek gibi duruyorsunuz.
Dusunmuyor evet bn sadece sırdumYeni boşanmışsınız daha durun bir soluklanın bence, neyin acelesi bu. Adam da evlilik düşünmüyormuş zaten
Bu acele niye?Arkadaslar yenı bosandım bı cocuk var bndn bıraz kucuk benı begenıyor galıba gecen ısyerımın orda gordım onu bugunde gordum olmuck dıye bıyerde oturup konusalım dedım durumu anlamaya calısıyorum bugun gıttık bıyerde oturduk benı begenıyor bu cok bellı bu kısonın. Babası yok annesıyle yasıyor evı bn gecındırıyorum evlılık dusunmuyırum kımsenın vebalıne sorumluluk altına gıremem dedı bu sekılde arkadas olarak konusulmaz bnce vakıt gecırme oluyor bn yarın evlenelım demedım ama gelecek vadetmıyor.
Arkadaslar yenı bosandım bı cocuk var bndn bıraz kucuk benı begenıyor galıba gecen ısyerımın orda gordım onu bugunde gordum olmuck dıye bıyerde oturup konusalım dedım durumu anlamaya calısıyorum bugun gıttık bıyerde oturduk benı begenıyor bu cok bellı bu kısonın. Babası yok annesıyle yasıyor evı bn gecındırıyorum evlılık dusunmuyırum kımsenın vebalıne sorumluluk altına gıremem dedı bu sekılde arkadas olarak konusulmaz bnce vakıt gecırme oluyor bn yarın evlenelım demedım ama gelecek vadetmıyor.
Ilerısı ıcın evet dusunuyırumAmaciniz evlilikse bu kişiyle olmaz, vakit kaybetmeyin.
Of bısey olsun dıye gıtmedım bana takmıs ısyerıme gelıp dıkkat cekıyor konısmak ıstedımBu acele niye?
Daha yeni boşanmışsınız yahu bi soluklanın. Anlamıyorum ki hiç mi ruhen bedenen yorulmuyorsunuz?
Size taktığını nasıl anladınız?Of bısey olsun dıye gıtmedım bana takmıs ısyerıme gelıp dıkkat cekıyor konısmak ıstedım
DAha onceden tanısmıslıgımız var pat dıye gorusmedımSize taktığını nasıl anladınız?
Vallahi çok cesursunuz, ben olsam çekinirim.
Daha yeni boşanmışım kafam zaten allak bullak, İşyerine gelen biri var, ben de onu konuşmaya çağırıp niyetini soruyorum.
Bir şey olsun diye değilse neden? Her bakıp göz süzene gidip konuşmuyor ya insan.
Tamam ama ne cesaret diyorum yine. Ne duymayı bekliyordunuz? Adamın açılası olsa zaten kimse tutamaz gelir konuşur. Amaç neydi ki?DAha onceden tanısmıslıgımız var pat dıye gorusmedım
Daha onceden tanısmıslıgım varOf bısey olsun dıye gıtmedım bana takmıs ısyerıme gelıp dıkkat cekıyor konısmak ıstedım
Bir dur soluklan hemen evlenmeyi planlama evlenmeden de olurIlerısı ıcın evet dusunuyırum
Bn vakıt gecırmeye mı calısoyor onu anlamaya calıstımTamam ama ne cesaret diyorum yine. Ne duymayı bekliyordunuz? Adamın açılası olsa zaten kimse tutamaz gelir konuşur. Amaç neydi ki?
Adamı iki kere çevrede gördünüz diye sizden hoşlandığını düşünüp, gel oturup konuşalım dediniz ve evlenecek miyiz diye mi sordunuz?Dusunmuyor evet bn sadece sırdum
Bn yarın evleneyım demedım karsımdakı hıc bır sekulde dusunmuyorBir dur soluklan hemen evlenmeyi planlama evlenmeden de olur
Nasıl dikkat çekiyor mesela? Size taktığını dülündüren nedir?Of bısey olsun dıye gıtmedım bana takmıs ısyerıme gelıp dıkkat cekıyor konısmak ıstedım
Daha onceden tanısmıslık var onceden ıstemedım sımdı gorusmek ıstedımAdamı iki kere çevrede gördünüz diye sizden hoşlandığını düşünüp, gel oturup konuşalım dediniz ve evlenecek miyiz diye mi sordunuz?
Ee tamam düşünmeyebilir, görüşmezsin sana uymazsa olur biterBn yarın evleneyım demedım karsımdakı hıc bır sekulde dusunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?