E evet. Zaten size bir teklifle gelseydi de bunu anlardınız. Adam duruyo orada, arada ilişki yok bir şey yok "sen gelsene benimle vakit mi geçiriyorsun" demek de ne bileyim.Bn vakıt gecırmeye mı calısoyor onu anlamaya calıstım
Tanıdığınız biri olması yine konudaki absürtlüğü gidermiyor ki. Tanıdığınız bir adamı işyerinin orada iki kere görüp de nasıl size taktığını düşündünüz? Bunu düşündürecek ne yaptı?Daha onceden tanısmıslık var onceden ıstemedım sımdı gorusmek ıstedım
Tamam da adam iki kere işyerinin oralarda görülmüş. Kim olsa sorar sen benimle eğleniyor musun yoksa evlenecek misin diye. Hatta ilk gördüğünde "hooop delikanlıııı! Evlenecek miyiz niye geliyorsun buralara?" diye sormalıydı ayaküstü bile olsa. İnsan bilmek ister. Ben mesela dışarı çıkınca birini ikinci kez görürsem, evliyim ben peşimi bırak diyorum.Senin konuların hep mantıksız hep saçma
Bi de çocuk gelecek vaat etmiyormuş..Tamam da adam iki kere işyerinin oralarda görülmüş. Kim olsa sorar sen benimle eğleniyor musun yoksa evlenecek misin diye. Hatta ilk gördüğünde "hooop delikanlıııı! Evlenecek miyiz niye geliyorsun buralara?" diye sormalıydı ayaküstü bile olsa. İnsan bilmek ister. Ben mesela dışarı çıkınca birini ikinci kez görürsem, evliyim ben peşimi bırak diyorum.
Benim çalıştığım yerin önünden geçmesine de gerek yok. Toplantı esnasında adı geçen her adamı ararım. Ciddi değilseler adları anılmasın lütfen.Tamam da adam iki kere işyerinin oralarda görülmüş. Kim olsa sorar sen benimle eğleniyor musun yoksa evlenecek misin diye. Hatta ilk gördüğünde "hooop delikanlıııı! Evlenecek miyiz niye geliyorsun buralara?" diye sormalıydı ayaküstü bile olsa. İnsan bilmek ister. Ben mesela dışarı çıkınca birini ikinci kez görürsem, evliyim ben peşimi bırak diyorum.
O kadar haklısınız ki. İnsan vakti boşa harcansın istemez. Eşimle otobüse aynı anda binince namus meselesi yapıp evlendim. Ona kalsa ineceği durağa gelince çekip gidecekti. Her eylemin bir sonucu vardır. Evlenmeyi düşünmüyorsa bana yol verip arkadan gelen otobüsü beklemeliydi. Ordan anladım evlenmek istiyor ama açılamıyor.Benim çalıştığım yerin önünden geçmesine de gerek yok. Toplantı esnasında adı geçen her adamı ararım. Ciddi değilseler adları anılmasın lütfen.
E tamam birbirinize uygun değilsiniz.Arkadaslar yenı bosandım bı cocuk var bndn bıraz kucuk benı begenıyor galıba gecen ısyerımın orda gordım onu bugunde gordum olmuck dıye bıyerde oturup konusalım dedım durumu anlamaya calısıyorum bugun gıttık bıyerde oturduk benı begenıyor bu cok bellı bu kısonın. Babası yok annesıyle yasıyor evı bn gecındırıyorum evlılık dusunmuyırum kımsenın vebalıne sorumluluk altına gıremem dedı bu sekılde arkadas olarak konusulmaz bnce vakıt gecırme oluyor bn yarın evlenelım demedım ama gelecek vadetmıyor.
En güzelini yapmışsınız.O kadar haklısınız ki. İnsan vakti boşa harcansın istemez. Eşimle otobüse aynı anda binince namus meselesi yapıp evlendim. Ona kalsa ineceği durağa gelince çekip gidecekti. Her eylemin bir sonucu vardır. Evlenmeyi düşünmüyorsa bana yol verip arkadan gelen otobüsü beklemeliydi. Ordan anladım evlenmek istiyor ama açılamıyor.
O zaman adam niye iki kere işyerinin oralarda görülmüş? Uygun olmasa orada işi ne?E tamam birbirinize uygun değilsiniz.
Tamam da adam iki kere işyerinin oralarda görülmüş. Kim olsa sorar sen benimle eğleniyor musun yoksa evlenecek misin diye. Hatta ilk gördüğünde "hooop delikanlıııı! Evlenecek miyiz niye geliyorsun buralara?" diye sormalıydı ayaküstü bile olsa. İnsan bilmek ister. Ben mesela dışarı çıkınca birini ikinci kez görürsem, evliyim ben peşimi bırak diyorum.
adam bişey yapmamış ki vakit geçirecek, siz adamı zorlamışsınız vakit geçirmek içinBn vakıt gecırmeye mı calısoyor onu anlamaya calıstım
iş yerinin oradan geçiyor, ikna olmayacak ne var anlamadım ki, aşk nedir bilmez misiniz hanım ?Nasıl dikkat çekiyor mesela? Size taktığını dülündüren nedir?
O önemli detayı atlamışımO zaman adam niye iki kere işyerinin oralarda görülmüş? Uygun olmasa orada işi ne?
Bn durumu netlestırmeye calıstımadam bişey yapmamış ki vakit geçirecek, siz adamı zorlamışsınız vakit geçirmek için
Yani akillanmadim diyorsunuzArkadaslar yenı bosandım bı cocuk var bndn bıraz kucuk benı begenıyor galıba gecen ısyerımın orda gordım onu bugunde gordum olmuck dıye bıyerde oturup konusalım dedım durumu anlamaya calısıyorum bugun gıttık bıyerde oturduk benı begenıyor bu cok bellı bu kısonın. Babası yok annesıyle yasıyor evı bn gecındırıyorum evlılık dusunmuyırum kımsenın vebalıne sorumluluk altına gıremem dedı bu sekılde arkadas olarak konusulmaz bnce vakıt gecırme oluyor bn yarın evlenelım demedım ama gelecek vadetmıyor.
Yeni boşanmışsınız daha durun bir soluklanın bence, neyin acelesi bu. Adam da evlilik düşünmüyormuş zatenıs
Bıde ıs yerıme geldı benı arkadas olarak goruyomus oyle dedıEn güzelini yapmışsınız.
Yok öyle yanyana duralım, şoför fren yapınca sana doğru kaykılayım, benim kart bastığım yere kart bas yürür gibi sonra bas butona in git. Yemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?