Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

bişey derdimde neyse tatlım ben olsam yolardım o adamı amacı neymiş gideyim ne demek bu ne rahatlık ya sabrınıza hayran kaldım

Sizi gozunuz gore gore aldatilmissiniz kizdaki rahatliga bakilirsa..

şaka mısın?

Ne alaka ya mesajla hesap sorsaymış kıza evine gitmek niye? Kesin kıza kızarken kız dudağına yapışmıştır sonrası malum nasılsa ev boş Hayır bu hararet niye. Sen izin vermesende gizli giderim falan çok yüz bulmuş bu.

sevgilin kizin evini nerden biliyor? ben olsam yanimda tel.edip konusmasini isterdim..tabi hoparlör ackk susup dinlerdim..ki tamamen ne olduguna inanayim..karisik bir konu..

ama size niye soyledi? niye dinlemeyip gitti? hastane olayi ne ara cikti? ayrica herkes bikiyor ki face hesabi calinabiliyor veya virus girip o kisi adina sacma sapan seyler yollayabiliyor? ben olsam boyle bir seyi kendisinin yapmayacaagini dusunup sadce kizi bir sekil durumdan haberdar ederdim..sevgilin bu kadar cahil degilddir herhalde..

Bana kendi kafasinda ucuz fantazi yaratan erkek uye mesaji gibi geldi.. Ne diyelim yani simdi? Ne dememizi bekliyorsun? Olan olmustur bu saate stres yapma.

Çok acayip bi konu.

Durum gayet açık ortada. Erkek arkadaşın kızın niyetinin ne oldugunu görmeye gitmişmiş, bence niyetini de baya biseyini de görmüştür. Rahatsız edilmemek için de teli kapatmış üstelik.

E o kadar saat ortada yok nasıl açıklayacak. Kolayı var, ya hasta olurlar, ya bi arkadaşlarının ölüm kalım meselesi çıkar ona koşarlar, ya ailesiyle çok kötü tartışırlar bla bla uzar gider. Zaten çok kötü bir gün geçirmişlerdir. Size de anlayışlı olanak destek olmak düşer. Üzerine bir de kızla ilgili suphelerinizi sorunca üste çıkarlar, sen bana hic mi guvenmiyorsun, demek bu kadar bana inancin, sence ben öyle bir şey yapacak biri miyim, zaten bütün gün nelerle uğraştım falan diye üstüne bir de vicdan yaptırırlar. Tabi bizim kızlar da aayy canım ben de neler düşündüm diye saf saf yer. Oysa ki atı alan Üsküdar ’i çoktan geçmiştir.

Bu kadar saçma bişey duymadım ''gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum'' ona ne yani elalemin kızından namus bekçiliğimi yapıyor kızın niyeti belli sevgilini ayartmak ama sevgilinde niyetini belli etmiş gibi bence ben olsam kıyamet kopmuştu sanırım

telefon etseymiş? yani niye yanına gitti ki...
bence kızın teklifini kabul etmiş olabilir
gelince de binbir yalan sallarsa şaşırmam..

Banada hiç gerçekçi gelmedi söyledikleri.Hastaneye gitsem net bir cevap alabilir miyim kimseden yoksa terslenirmiyim.Nasıl komik ve acı bir duruma düştüm ben ya

hastaneye gitmene ya da hastaneyi aramana hiç gerek yok. bariz bir şekilde aldatılmışsın.

ya bu erkekler cidden salak, yalan atmış ama yalanı da biraz mantıklı olsa bari...

yarın ilk raporu beklicem söyledim erken gel diye eğer getiremezse kızın evini öğrenicem

canım boşuna uğraşma bu salakla. ayrıl gitsin. değmez kendini yorduğuna. o devam etsin böyle her video atan kıza gitmeye...

Esime konuyu anlattim, kimse o kadar saf olamaz konu fakedir. Yok gercekse aldatilmis gecmis olsun dedi. Ama aldatma bahanesi cidden ilginc yaa...

yani bir erkek bu kadar göstere göstere de aldatmaz gibi sanki. bence de tuhaf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…