çok haklısın bunu sordum öyle birşey yok dedi .Hastaneye dair bi kanıt gösteremezse ayrılıcamAyrılmalısın en mantıklı değil tek mantıklı yol bu... Çıplak video atıp evde tekim diyecek sevgilin bi bakayım derdi ne diyecek o ne ala memleket! Kesinlikle geçmişleri var yaşanmışlıkları var senden gizli olan seyler var. Uğraşma bile güzelim ya zararın neresinden dönsen kar yüzüne bile bakma! Hastane işi yalan bence ha doğru olsa bile o kızı yanına gitti mi gitti tamamdır.
hastaneye gittim dedi sonrada beni azarladı öyle bi durum yok gitmedim dedi.Hastaneye gittiysen raporları görmek istiyorum dedim bakarız diye geçiştirdi üsteledim tamam getircem dedi eğer getirmezse böyle bi sorunla devam edememson durum ne şimdi
hastaneye gittim dedi sonrada beni azarladı öyle bi durum yok gitmedim dedi.Hastaneye gittiysen raporları görmek istiyorum dedim bakarız diye geçiştirdi üsteledim tamam getircem dedi eğer getirmezse böyle bi sorunla devam edemem
O inkar eder kim kendni ele verir ki? Bıraksın. . Ortada herşey! İspatta edemez. Kalıbımı basarm ortya... herşey ortdaçok haklısın bunu sordum öyle birşey yok dedi .Hastaneye dair bi kanıt gösteremezse ayrılıcam
bide yalan söylüyorr bunu iyice araştır kızın evine gitmiş neler olmuş sonrasında gerekirse kıza sor bişeyler yap iştehastaneye gittim dedi sonrada beni azarladı öyle bi durum yok gitmedim dedi.Hastaneye gittiysen raporları görmek istiyorum dedim bakarız diye geçiştirdi üsteledim tamam getircem dedi eğer getirmezse böyle bi sorunla devam edemem
yarın ilk raporu beklicem söyledim erken gel diye eğer getiremezse kızın evini öğrenicembide yalan söylüyorr bunu iyice araştır kızın evine gitmiş neler olmuş sonrasında gerekirse kıza sor bişeyler yap işte
yarın ilk raporu beklicem söyledim erken gel diye eğer getiremezse kızın evini öğrenicem
Göz göre göre aldatılmışsınız, geçmiş olsun...Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?