Evet,hastane işinden emin olmalıyım önce.Güvenemiyorumda artık doğrumu yanlışmı ondanda emin değilimArkadaşım bu kadar saf olma yaa açık açık kızın eline yollamışsın. Ben sevgilimi değil kendimi muhattap ederdim o videodan sonra. Ahlaksız insanlar çok bildirseydin o an haddini erkek arkadaşın evini yurdunu nerden biliyomuşta bi bakmaya gitmiş? çok karışık bence hastaneyle ilgili ispat iste işin ucunu bırakma
Banada hiç gerçekçi gelmedi söyledikleri.Hastaneye gitsem net bir cevap alabilir miyim kimseden yoksa terslenirmiyim.Nasıl komik ve acı bir duruma düştüm ben yaBana hic mi hic gerçekçi gelmedi. Gunahini almiyayim ama tahlil falan uzun surdu isim diye bahane ediyor.
Hem rahatsizlandiysa da sana neden haber vermemiş? Merak edebileceğin hic mi gelmemiş aklina? Ayni şeyisen yapsan kendisi merak etmicekmiymis?
Hastanede bir tanıdığınız varsa onun üzerinden ulaşmaya çalışın. Eğer yoksa, ben olsam hastaneye gider kabul memuru, hemşire, kimi bulursam (hemcins tercih ederim) ağlayarak sorardım. Ne yapar eder öğrenirdim. Siz de bir şekilde öğrenin, içinize dert olur yoksa.Banada hiç gerçekçi gelmedi söyledikleri.Hastaneye gitsem net bir cevap alabilir miyim kimseden yoksa terslenirmiyim.Nasıl komik ve acı bir duruma düştüm ben ya
Ev boş falan acaba sevgilin seni aldatiyormu benim aklıma sadece bu geldiErkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?