• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum :(

Icin bencede rahat olmasin...

Cunku , Aldatiliyosun.

Arkadasim hala en mantiklisi bu galiba diyosun ama ogrenmek icin birseyler yapmiyorsun su adamin ifadesini al biran once

Ayrılmalısın en mantıklı değil tek mantıklı yol bu... Çıplak video atıp evde tekim diyecek sevgilin bi bakayım derdi ne diyecek o ne ala memleket! Kesinlikle geçmişleri var yaşanmışlıkları var senden gizli olan seyler var. Uğraşma bile güzelim ya zararın neresinden dönsen kar yüzüne bile bakma! Hastane işi yalan bence ha doğru olsa bile o kızı yanına gitti mi gitti tamamdır.
çok haklısın bunu sordum öyle birşey yok dedi .Hastaneye dair bi kanıt gösteremezse ayrılıcam

ne alaka öğrenmeye gitmek ya,cnm üzmek istemem ama gidecekmiş zaten de sana haber vererek gitmiş gibi duruyor.şüpelenme diye belki.
hadi diyelimki masum sevgilin 'o ne demek haberin olsun gitme desende gitcem' falan gibi!
en azından seni getirebilirdi yanında,sonrada ipleri koparırdı kızla olur biterdi.

hastaneye gittim dedi sonrada beni azarladı öyle bi durum yok gitmedim dedi.Hastaneye gittiysen raporları görmek istiyorum dedim bakarız diye geçiştirdi üsteledim tamam getircem dedi eğer getirmezse böyle bi sorunla devam edemem

Sahte rapor mu getirecek şimdi?
Öyle bir durum yok, gitmedim derken nereye gitmiş?

aaaaaaaaa yani pes erkek arkadaşında baya bir rahatmış

Siz aynı şehirde misiniz, geçiştirecek hatta kavga edecek yüzsüzce kendini kullantırtma.

hastaneye gittim dedi sonrada beni azarladı öyle bi durum yok gitmedim dedi.Hastaneye gittiysen raporları görmek istiyorum dedim bakarız diye geçiştirdi üsteledim tamam getircem dedi eğer getirmezse böyle bi sorunla devam edemem
bide yalan söylüyorr bunu iyice araştır kızın evine gitmiş neler olmuş sonrasında gerekirse kıza sor bişeyler yap işte

yarın ilk raporu beklicem söyledim erken gel diye eğer getiremezse kızın evini öğrenicem

Sana uyduruk bir rapor getirdiğinde ortalık güllük gülistanlık olacak demek.
Allahım böyle saf kızları görünce kendimi çıldırasım geliyor yemin ederim.
Arkadasım bariz bir şekilde aldatılıyorsun, hayır anlamıyorum neden görmezden gelmek?
Resmen ayrılmamak için kendine bahane sundugunu farkındamısın?
Ama rapor getırırse ayrılmam, ama hastane olayını bana ispatlarsa ayrılmam vs. bugun öğrenciler koskoca meb okullarını sahte rapor ile kandırabiliyorken sana getirdiği pc cıktısına mı inanacaksın.
Aman yarabbim evlerden ırak ya

hastaneye gidince telefon kapatılmaz aksine açık tutulr.çünkü gerekr. özetle;malesf ki geçmşte yaşayan biri olark,sen duygularnla inanmk istyosn ama tek gerçk adam ............ işini görmş.aklın varsa ayrl.rapor vs boş palavra.her ...... yedikten sonra hastaneye gtmk zor değl....

Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni öyle.Bugün kızın biri facebookdan video atmış buna açık saçık.Buda gidiceğim amacı neymiş öğrenip geliceğim izin vermesende gizli giderim o yüzden haber veriyorum dedi.Kızıda işten tanıyormuş.Ev boş tarzı mesalar atmış mesajları okudum.Öğlen gitti ve hala haber yok. Aklım çok karışık ,içim içimi yiyor.Bir akıl verin ne olur :KK43:
Göz göre göre aldatılmışsınız, geçmiş olsun...

resmen seni durumdan haberdar etmiş ve kızın evine gitmiş.böyle birşeyi de ilk kez duydum.pess artık.daha neler duyucaz allahım.ne yap et erkek arkadaşının o saatlerde nerde olduğunu bul derim.belki cidden hastaneye gitmiştir.gittiği hastaneden sormak mümkün mü acaba?

Back
X