ne yapmalıyım boşanmak çok zormuş

Arkadaşlar konulara direkt "boşan" ya da "boşanmayın" diye yazmaktan bir vazgeçin artık.
Başkalarının yerine karar vermeyin ve etkilemeyin. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Bakın utancından sadece buraya yazmış. Burada ister istemez etki altında kalabilir. Yanlış karar verebilir. Sadece destek olalım, sakinleştirelim yeter.
Aldatılıp affedip çok mutlu ve sağlıklı süren evliliklerde var, affedip boşanmayıp evliliği zehir zemberek olanlarda var, boşanıp pişman olanlarda var, iyi ki boşanmışım diyenlerde.. hiç umursamayıp göz yumanlar, pişman ya da rahat olanlarda var.
Herkesin durumu farklı farklı.. Kendinizi baz alıp; yorum yapmayın.
 
Yanlış düşünmüşsünüz özrünüzü kabul ediyorum. Konunun başında da dediğim gibi bu herkesin kendi vicdanına kalmış bir meselesi kimisi kaldırır kimisi kaldırmaz kimi kadın tek gecelik ilişkiyi de kaldırır yapmış işte der kimi kaldırmaz ben sanal konusunda biraz daha iyi düşünmesini istedim benim görüşüm bu. Sizin görüşünüz farklıdır olabilir saygı duyarım
 
Bunun dinle ilgisi yok. Ahlakla ve kişiliğini oturtmuşlukla alakası var! Ahlakı olan insan ister dindar olsun isterse de olmasın böyle rezillikler yapmaz.


Elbette dinlede ilgisi var. Dinini bilen insan zaten ahlaklidir kendini bilir. Kişiligi oturmustur.. boyle şeylerin haram oldugunu bilir
 


Konussaniz da bu adam akillanir mi ki
Daha bu ilk vakasi bile değilmiş.

Arsiz arsiz devam edip durmaz inşallah
 
Elbette dinlede ilgisi var. Dinini bilen insan zaten ahlaklidir kendini bilir. Kişiligi oturmustur.. boyle şeylerin haram oldugunu bilir

Ayy siz buradaki konuları hic okumadiniz galiba
Yeni uye yaziyor neyse görürsünüz zaten zamanla
Dinine bağlı 5 vakit namazini kilan , esini aldatan adamların konularını da okuduk burada malesef
 
Ayy siz buradaki konuları hic okumadiniz galiba
Yeni uye yaziyor neyse görürsünüz zaten zamanla
Dinine bağlı 5 vakit namazini kilan , esini aldatan adamların konularını da okuduk burada malesef


Canim benim. Oyle insanlari bende biliyorum. O insanlar dinini tam anlamiyla hakkiyla yaşamayan insanlar. Az mantikli dusunursen zaten hak verirsin. Boyle biseyin haram oldugunu herkes bilir. Baskasinin karisina kizina bakmak konuşmak. Belliki sende onlardansin. Dini 2. Plana atanlardan. Herseyin başı imandir. Burda kalkip sana hocalik yapmicam.
 

Iyi ki hocalik yapmamissiniz
 
+1
Gercekten bu forumda bunu anlamiyorum ben de. Birinin sürünesi varsa sürünür, nerden biliyorlar adamin sürüneceğini? Belki oh be sonunda bosanmak istedi diyecek.
 
+1
Gercekten bu forumda bunu anlamiyorum ben de. Birinin sürünesi varsa sürünür, nerden biliyorlar adamin sürüneceğini? Belki oh be sonunda bosanmak istedi diyecek.
Böyle demesi daha yüksek ihtimal. Zaten aldatıyorsa büyük ihtimal karısı çok da umrunda değildir seven kaybetmekten korkan adam yapmaz, yaptıktan sonra istediğin kadar olay çıkar istediğin kadar rest çek boşa.
 
+1
Gercekten bu forumda bunu anlamiyorum ben de. Birinin sürünesi varsa sürünür, nerden biliyorlar adamin sürüneceğini? Belki oh be sonunda bosanmak istedi diyecek.

Yani adam belki tamam bosanalim diyecek veya bosanmasa bile triplerini sallamayacak bile. Bosanacak olan kadin " yok bi sure idare edecegim seni sonra gidecegim" bilmem ne laf kalabaligi yapmaz zaten. Cidden bi sure idare edip gidecekse bile bunun aciklamasini o gunden yapmaz. Boyle blof atmayla da biyere varilmaz. Buyuk buyuk konusup yapmayinca ?????? Tabi ki ciddiye alinmayacak.
 
Herkesi karalamaya gerek yok.
 
Vur götüne tekmeyi nasıl sinirlendim ya yere batsın ondan gelecek hayır da para da. kararlıysan kapı önüne koy ailene anlat parasal anlamda sana yardımcı olsunlar yada cocuklara baksın annen çalış ayaklarının üstünde dur
 
Yorumlar ne kadar ilginç, şaşkınlıkla okudum çoğunu..
Aldatılıp da boşamayan kadın sonuna kadar da hakediyor aldatılmayı. Bu kadar net. Adamın gözü başkasına kaymış ya var mı ötesi. Yok aldatmayan erkek yokmuş, yok sanal bir durum için boşanılmazmış, yok elin karısına kocanı bırakmaymış, yok sesini çıkarmaymış, yok süründürmüş..
Biz kadınlar kendimizi ezdirmeyi ne kadar seviyormuşuz ya.
Daha önce aldatmış yakalamışsın, bakmış sesini çıkarmıyorsun tekrar yapmış. Boşanmazsan ömrünün sonuna kadar da aldatılacaksın.
 
Boşanmayacaksanız gördüğünüzü belli etmeyin ve eşinize daha yakın cilveli olun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…