27 yaşındayım .. İğneyle yumurtlamam çok güzel gerçekleşse de döllenme olmuyor. Eşimin testini yükleyeyim bide bakın olur muAşılama ile hatta ilk aşılama ile hamile kaldım sonuç kürtaj oldum eşinde problem yoksa aşılama gereksiz benim tercihim aşılama yaptıranlarda genelde eşlerde sperm ileri hareketlilik düşük olanlarda aşılama tercih ediliyor ki sadece hareketli olanları seçiyorlar şans yükseliyor bizdede ileri hızlı sorunumuz çokda olmasa biraz düşüktü ilk aşılama ile gebelik elde ettik ama bu sederde kalbi durdu kürtaj oldum sende problem varsa bence aşılama ile uğraşma maddi gücün el veriyorsa direk tüp bebek yaptır yaşın kaç bu arada?
Anormal daha fazla tam tersi olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorumBu da devamı
Sizde problem yok o zaman değil miCanım sperm testinden çok anlamam ama ileri hareketli %40 ken hareketsiz %60 dı aşılama oldum ayrıca eşim 3 gün sigara perhizi yapıp ceviz pekmez yedi aşılama yapıldığında %89 du canlı sperm
Var malesef morfoloji % 4 ileri hareketlilik sperm sayısı düşük sigarayı düşürdü sperm çıktıSizde problem yok o zaman değil mi
İşte incir dışında bildiğim bişey yok. Bide şöyle düşündüm, kaliteli yumurtlama gerçekleşince de tutmadı. Yani sanki yumurtlamak da kesin çözüm olmuyorİnslh tez zamanda olur :) eşinizin testlerine baktm gerçekten güzel sayılar sorun yok bncede . Yumurta tembelliği içinde siz alternatif tıp deneseniz?
Günaydın herkese. Gece kafaya takmaktan düşünmekte uyuyamadım. Ben 3 senelik evliyim. Eşimde problem yok, bende ise yumurtlama tembelliği var. Adetlerim düzenli. 6 ay önce 2 aşılama oldum devlette. Tutmadı tabi. Sonra özele geçtim 2 kez çatlatma iğnesiyle denedik. Özellikle son ay gonal f ile yapılan takipte yumurtlama çok çok kaliteli gerçekleşti. Doktorum hem ultrason hem kandan takip etti. Progesteron 17.9 çıktı. Bugün iğnenin 14.günü dün test yaptım negatif .
Şimdi muhtemelen yine olmadı. Sizce ben artık ne yapayım ? Bu ay doktora gidersem aşılama diyecek öyle konuşmuştuk. Ama kafam karışık çünkü sperm lerde sorun yok . Dolayısıyla aşılama bana sanki gereksiz geliyor.
Yerimde olsanız ne yaparsınız ? Lütfen fikir verin
Evet bu değerlerim normal. 2 gün önce çip bebek yöntemiyle aşılamamı oldum sonuç bekleyeceğim artıkPeki Amh, FSh, Lh, Prolaktin değerleriniz nasıl? Tüp bebekte bunlara da bakılıyor diye biliyorum.Tüp bebek deneyebilirsiniz ama bu değerlere baktırın. Çok iyi araştırın düşünürseniz de,)
Çip aşılama nasıl oluyor ilk defa duydum normal aşılamadan ne farkı varEvet bu değerlerim normal. 2 gün önce çip bebek yöntemiyle aşılamamı oldum sonuç bekleyeceğim artık
Dna sı iyi olan, kaliteli hızlı spermler ayrılarak rahme gönderiliyorÇip aşılama nasıl oluyor ilk defa duydum normal aşılamadan ne farkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?