• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım inanın bilmiyorum....

geçmiş olsun canım kocanın kafası gitmiş.sanırsam karşısına biri çıkmış iki güzel laf etmiş adam çoluğu çocuğu unutmuş.iyi bir ders lazım

Kayımvelideniz ve kayımpederizini bir süreliğine dinleyin. Duygularınızı şuan dinlemeyin.
2.çocuk yolda, bir hayat yeşeriyor içinizde. Ona bir şey olmasına izin vermeyin.
Baktınız olmuyor, boşanmak tek çözüm. Bu durumda yapacak bir yok.

Canım yaşadıkların kolay değil tabiki. Ama böyle kendini daha çok yıpratırsın. Başkası var ya da yok. Bu adam seni istemiyor malesef. Konu bu kadar net. Sen de bence olaylar çirkinleşmeden de kocana boşanma davası açsın, haklarını versin, o zaman istediğin kadar hürsün. Beni istemeyeni ben hiç istemem de.
Sen böyle dibinde durup ağladıkça inan daha da değersizleşiyorsun.
Bir kere seni istemiyor madem neden hala eve geliyor. Defolsun gitsin ev sizinse.
İkincisi de boşanma davası açıp haklarını versin.

Sakın değmeyen birisi için daha fazla üzülme. Sen annesin. Sen üzüldükçe karnındaki bebek de üzülüyor onu unutma. Biz kadınlar güçlüyüz, herşeyin üstesinden geliriz. Bol bol dua et, rabbimize güven. Kimsenin ettiği yanında kar kalmıyor.
Ama kendin olmasa da çocukların için haklarından vazgeçme sakın. Bakalım o zaman aşkı depreşiyormu...!

Yazdıklarım ağır gelebilir kusura bakma, ama gerçekleri söylememiz gerekiyor. Dertleşmek istersen biz hep burdayız. İster burdan ister özelden. Her zaman yazabilirsin. Allah yardımcın olsun...

Ben ona uzulmuyorum kendime ve yasadiklarima cok uzuluyorum. Bukadar merhametsiz oldugunu inanin bende yeni ogrendim. Kayinpederimde baska biri oldugunu dusunuyor anladigim kadariyla cunku kanit bulmaya calisiyor. Yanimda olduklari icin ve soz verdigim icin suan bu evdeyim. Gercekten bende dusunmuyo degilim o duzelse bile ben duzelebilecekmiyim...

Kanıt bulunca nolacak Babasının zoruyla evliliğe devam ettirirseniz daha mı iyi olacak
Sevmediğini söylemiş Boşanın gitsin
Çocuklar sizde kalır

Kizlar vaktinizi ayirip yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim... Sanirim dursamda gitsemde beni zorlu bir surec bekliyor
Dualarinizi bekliyorum

yapılanı unutmak kolay değil boşansanızda durumu atlatmanız zor olacak Alah yardımcınız olsun böyle eşleri Rabbim düşmanımın başına vermesin ...Sizi de biran önce kurtarsın ondan inşallah çok mutlu bir hayatınız olur üzülmeyin değmeyen biri için onu çok gereksiz bir insana benzetin hatta hiç sevmediğiniz biri varsa eşinizin her hareketini ona benzetin gün geçtikçe sizde ondan nefret edeceksiniz zaten bu çok güzel bir yöntem işe yarayacaktır kesin ...

Erkekler için ne kadar kolay . Ben seni sevmiyorum istemiyorum boşanıyorum . Al çocukları git . Sonra kadınlar çocuk büyüttürken adam kendi hayatının keyfini sürsün .Evlenirken böyle mi söz veriyorlar . :KK14:Genel oldu biraz sanırım hepsi de aynı değil elbette ...

Konu sahibi ben evli değilim .Hayırlısı olsun senin için . Eşinin görüştüğü biri var , aldatılıyorsun kesin diyemem .Ama babası şüpheleniyorsa oğlunu tanıyordur ki şüpheleniyordur . Sen de üzme kendini ama kendimi yer de buldum diyorsun bayıldın mı yoksa ben anlamadım .

Son düzenleme:
Ya ilk defa böyle bir sey soylicem adi şe..siz herif,mal...

Seni istemeyeni sen hic ama hic isteme

Kocan merhametsiz bir insan yedi yabanci bayilsa ve kisi üstwlik hamileyse insan bi el uzatir , üstüne üstün bide acitasyon yapiyosun diyo

Evden zaten sen gitme o defolsun gitsin...

sizi sevmeyen bir adama anne babası ne gibi bir şey yapabilir?
çocuk olsa azarlasınlar, kural koysunlar tamam ama bu adam yaşını almış.
zorlamayın bence. bir senedir düşünüyormuş ki bu çok uzun bir süre.

8 yıllık evliyim. 5 yaşında bir kızım var ve 5 aylık ta hamileyim. bundan 4 ay öncesine kadar herşeyin normal gittiğini düşünüyordum fakat öyle degilmiş. eşim beni artık sevmediğini ve bunu 1 yıldır düşündüğünü anlattı tabii bunun yanı sıra tüm aldatma belirtileri de mevcut (telefon şirfesi değişti, sık sık arkadaşlarla gibi)...
bu durumu kaynanam ve kayınpederimle paylaştım onlarda sağolsun yanımdalar ve bu durumu açığa kavuşturacaklarını söylüyolar ve bu süreçte benim nötr davranmamı istediler ama gün geçtikçe içimdeki fırtınalar çoğalıyor. nasıl bu duruma geldim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. onun için neler yaptığımı hatırladıkça kendime kızgınlığım artıyor çünkü çok fazla ödün verdim kendimden.son bir haftadır yaptığı hiçbirşeye tepki vermemeye çalıştım.
bugün artık sinirlerim okadar yıpranmışki bir anda kendimi yerde buldum ve kızımın yanında oldu :KK42:
hemen kendimi topladım ve bana söylediği şey ''sabrını çok zorluyormusum, bu yaşadıklarım acıtasyonmuş.''
inanın bunları yazarken bile cümleleri zor topluyorum.
size danışmak istediğim konu siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? inanın akla ihtiyacım var....
Telefon dökümlerine bakabilir misiniz?

Erkekler için ne kadar kolay . Ben seni sevmiyorum istemiyorum boşanıyorum . Al çocukları git . Sonra kadınlar çocuk büyüttürken adam kendi hayatının keyfini sürsün .Evlenirken böyle mi söz veriyorlar . :KK14:Genel oldu biraz sanırım hepsi de aynı değil elbette ...

Konu sahibi ben evli değilim .Hayırlısı olsun senin için . Eşinin görüştüğü biri var , aldatılıyorsun kesin diyemem .Ama babası şüpheleniyorsa oğlunu tanıyordur ki şüpheleniyordur . Sen de üzme kendini ama kendimi yer de buldum diyorsun bayıldın mı yoksa ben anlamadım .
Bayginlik sanirim ilk defa basima geldi boyle bisey. Kizimin yanimda oldugunu farkettigim an kendimi topladim .

sizi sevmeyen bir adama anne babası ne gibi bir şey yapabilir?
çocuk olsa azarlasınlar, kural koysunlar tamam ama bu adam yaşını almış.
zorlamayın bence. bir senedir düşünüyormuş ki bu çok uzun bir süre.
Aslinda annesi bile bi duruma sasiriyor . Hayatta boyle seyler yapacak bi insan degil diye dusunuyorduk hepimiz. Birazda annesinin babasinin beni bekletmesinin sebebi psikolojisinin bozuldugu ihtimali. Sanirim bunu netlestirmeye calisiyorlar.

Seni sevmediğini itiraf eden bir adamla ne kadar iteleme öteleme bir evlilik devam ettirebilirsin ki?
Hiç olmazsa bile bunun negatif enerjisi çocuklara yansıyacak.
Ama henüz hamile olman kötü.

Back
X