• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım inanın bilmiyorum....

Aslinda annesi bile bi duruma sasiriyor . Hayatta boyle seyler yapacak bi insan degil diye dusunuyorduk hepimiz. Birazda annesinin babasinin beni bekletmesinin sebebi psikolojisinin bozuldugu ihtimali. Sanirim bunu netlestirmeye calisiyorlar.

anladım.
psikolojisinin bozulmasına bir şey sebep olmalı ama durduk yerde bozulmaz ki öyle.
bir travma mı geçirdi bir olay mı atlattı.

Adi insan O çocukların günahı ne peki? Sevmediğini yeni mi anlamış? Çok üzüldüm adına. Sen ne düşünüyorsun? Seviyor Musun? Kaç yaşındasın? Evlilik boyunca capkinliklari, dikkatini çeken bir şeyler olmadı mı? Damdan düşer gibi ne oldu yani?

Bir senedir sevmiyorum ama seks hayatımdan da ödün vermeyeyim. Adamda ki keyfe bakın.

Çok üzücü.

Aile büyükleri durumu düzeltse ne olacak saygı duyabilecek misiniz yeniden bu adama?

Kendi ailenizden destek alın lütfen minnet dahi etmeyin bu adama.

neyin ortaya çıkmasını bekliyorsunuz ki? aldatmayı vs geçtim eşiniz sizi sevmediğini söylemiş bu bile başlı başına boşanma sebebidir. Kendinizi bu duruma düşürmeyin çocuklarınız da etkilenir sizin de psikolojiniz içinden çıkılamayacak bir hale gelir. gerçekten ben boşanmanızı tavsiye ediyorum. ben şahsen bana açıkça beni sevmediğini söyleyen adamı o anda orda terkederdim.

Ayni isyerindeydik bir seneye kadar . Biz kayinvalidemlerle yasadik 5 sene. Cocuguma bakiyordu bende calisiyordum. Evleri ayirinca ben ciktim isten.
o zaman işyerinde tanıdıklar güvenilecek birileri vardır mutlaka.
madem kanıt bulamıyorsunuz henüz,onlardan bilgi almaya çalışın..
bir de arabasına kalem veya flash bellek şeklindeki dinleme cihazlarından koyun..
yani bunları diyorum ama ayrılmak niyetinde misiniz böyle bir durum varsa?hani aklınızda öyle bişrey yoksa araltırmaya girmeyin.daha kötü olur.

anladım.
psikolojisinin bozulmasına bir şey sebep olmalı ama durduk yerde bozulmaz ki öyle.
bir travma mı geçirdi bir olay mı atlattı.
Genelde zaten guclu bi insan olarak duramaz hayata karsi ve surekli soylenir isten vs. Bide is sikntilarimiz da vardi uzun suredir ona bagliyorlar

Cocuklarimi ona verme ihtimali varmi peki mahkemenin?bu konularda inanin hicbir bilgim yok
canım çocuk 7 yaşına kadar annede kalıyor eğer annenin ahlaki ve maddi açıdan bi yoksunluğu yoksa. sizde aldatıldığınızı somut olarak kanıtlarsanız kesinlikle babaya verilmez ayrıca da tazminat talep etme hakkınız doğar

o zaman işyerinde tanıdıklar güvenilecek birileri vardır mutlaka.
madem kanıt bulamıyorsunuz henüz,onlardan bilgi almaya çalışın..
bir de arabasına kalem veya flash bellek şeklindeki dinleme cihazlarından koyun..
yani bunları diyorum ama ayrılmak niyetinde misiniz böyle bir durum varsa?hani aklınızda öyle bişrey yoksa araltırmaya girmeyin.daha kötü olur.
Ben bu takip islerini babasina biraktim. Onlardan bilgi bekliyorum ama ben bazi seyler olduguna emin sayilirim artik. Her eve girmesine yakin whatsapp tan biriyle gorusuyor. Surekli arkadaslariyle takilmaya basladi ustune bide benden uzaklasmasi emin olmama yetiyo aslinda. Sadece yuzune vurmak ve yalanciligini ortaya cikarmak icin ugrasiyo kp

boşanın ve destek alın...
çok geçmiş olsun...

canım çocuk 7 yaşına kadar annede kalıyor eğer annenin ahlaki ve maddi açıdan bi yoksunluğu yoksa. sizde aldatıldığınızı somut olarak kanıtlarsanız kesinlikle babaya verilmez ayrıca da tazminat talep etme hakkınız doğar
Cok sukur kendimden her acidan eminim ama suan hamile oldugum icin calisma durumum ne olur suan bilmiyorum

kanıta tazminat için ihtiyacı var yaptığı yanına kar mı kalacak

Hakılısınız ama bu konuda sanki onun için değil de kp oğlunu boşanmaktan vazgeçirsin hani ortada bir şey yoksa evliliğinizi bitirmeyin diye oyalamak için delil toplayacağım demiş gibi

Ben bu takip islerini babasina biraktim. Onlardan bilgi bekliyorum ama ben bazi seyler olduguna emin sayilirim artik. Her eve girmesine yakin whatsapp tan biriyle gorusuyor. Surekli arkadaslariyle takilmaya basladi ustune bide benden uzaklasmasi emin olmama yetiyo aslinda. Sadece yuzune vurmak ve yalanciligini ortaya cikarmak icin ugrasiyo kp
5 aylık hamilesiniz bir de..kp ortaya çıkarsa dahi size bunu söyleyeceğinden emin değilim.sizi de sevdikleri için oğlullarını normale döndürmeye çalışacaklardır.

Çok geçmiş olsun... Hamilesiniz size de bebeğinize de kötü gelir böyle şeyler.... Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın, profesyonel bir destek alın. Dışarıdan kolay biliyorum yazmak ama eğer başka birisi varsa bekleyecek, sabredecek misiniz? Eğer her durumda ayrılacağım diyorsanız eşinizin ailesine acı çektiğinizi acıkça anlatın yolunuza koyulun...

Çok geçmiş olsun... Hamilesiniz size de bebeğinize de kötü gelir böyle şeyler.... Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın, profesyonel bir destek alın. Dışarıdan kolay biliyorum yazmak ama eğer başka birisi varsa bekleyecek, sabredecek misiniz? Eğer her durumda ayrılacağım diyorsanız eşinizin ailesine acı çektiğinizi acıkça anlatın yolunuza koyulun...
Hayir baska biri varsa sabretmek gibi bi niyetim yok. Ben israrla sordugum icin beni suclu durumuna dusurdu cok ustune gidiyormusum diye . Sadece bunu aciga cikarip evden gondermeyi planliyorum. Evet bebegime kizima ve bana cok zarari oldu bu olaylarin. Her ne kadar yansitmamaya calissamda kizim ozellikle farkinda herseyin ve neden bilmiyorum daha da babasina duskunlugu artti

Allah yardımcın olsun.. ama sukretki ailesi senin yanindalar. Fevri davranma. Zaten şuan bosanmak istersen bosanamazsiniz sanırım hamile olduğun için. Sen bu süre zarfinda seni aldattigina dair ses kayitlari fotograf mesaj vs bunlari yakala. Ona caktirmadan takip et.

Biliyorum hamilesin cok zor bunlari kaldiramayabilirsin. Ama sana bu yaptığını yaninda birakma. Eline bol bol delil gecir utandir onu mahkemelerde. Cok üzüldüm Allah yardimcin olsun

Back
X