8 yıllık evliyim. 5 yaşında bir kızım var ve 5 aylık ta hamileyim. bundan 4 ay öncesine kadar herşeyin normal gittiğini düşünüyordum fakat öyle degilmiş. eşim beni artık sevmediğini ve bunu 1 yıldır düşündüğünü anlattı tabii bunun yanı sıra tüm aldatma belirtileri de mevcut (telefon şirfesi değişti, sık sık arkadaşlarla gibi)...
bu durumu kaynanam ve kayınpederimle paylaştım onlarda sağolsun yanımdalar ve bu durumu açığa kavuşturacaklarını söylüyolar ve bu süreçte benim nötr davranmamı istediler ama gün geçtikçe içimdeki fırtınalar çoğalıyor. nasıl bu duruma geldim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. onun için neler yaptığımı hatırladıkça kendime kızgınlığım artıyor çünkü çok fazla ödün verdim kendimden.son bir haftadır yaptığı hiçbirşeye tepki vermemeye çalıştım.
bugün artık sinirlerim okadar yıpranmışki bir anda kendimi yerde buldum ve kızımın yanında oldu

hemen kendimi topladım ve bana söylediği şey ''sabrını çok zorluyormusum, bu yaşadıklarım acıtasyonmuş.''
inanın bunları yazarken bile cümleleri zor topluyorum.
size danışmak istediğim konu siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? inanın akla ihtiyacım var....