• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım... kalbim mi ? mantığım mı ?

kelebekomru12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
7
2
1
Nasıl başlasam ki... hangi birini anlatsam... kafam o kadar karışık ki sırf biraz rahatlamak dertleşmek bir yol bulmak için yazıyorum. Nişanlımla tanıştıktan sonra ne bir arkadaşım kalmış ne de bir dostum kardeşim dediğim insan. Kendimi çok yalnız hissediyorum hemde çooook...
Başlarda her şey çok güzeldi. Her ilişki zaten başlarda hep güzel olur... sonra kıskanmalar kısıtlamalar inanmamalar guvensizlik yalanlar ve daha fazlası.. açık konuşmak gerekirse beni aldattığını düşünüyorum ve ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum. Bir yandan ileride üzüleceğim adamla bir yuva kurup mutlu olmak isteyen kalbim mi ? Yoksa düğün olmadan ayrıl mutsuz olacaksın bu adamla sende biliyorsun kalbini dinleme diyen mantığım mi ?

Bence kendinize ilişkinize göre bi liste hazırlayın..
1- Arkadaşlarla haftada 1 gün buluşacağız.
2- Kendime şu hobiyi edinip uygulayacağım.
3- Nişanlımla şu şu konuları konuşup halledeceğim. Gibi..
Aldatmak meselesi apayrı bi mesele, bunu muhakkak konuşun. Nişanlıyken aldatan veya hakaret eden birinin evlilikte daha beter olacağını düşünüyorum..
Ayrıca bir sorum var, nişanlanmadan önce birbirinizi ne kadar tanıyordunuz?

Aldatmak ayrıdır, bir insanı kıskanmak apayrı. Kıskançlık sevgiden gelir bence. Bunu ikiniz de karşılıklı yapmışsanız problem yok, yalnız o yaptıysa ve sen onu hiç kısıtlamadıysan haksızlık yaşamışsın demektir. Eğer onunla devam etmek istiyosan önce neden aldatıldığını düşünüyorsun bunları ortaya dök, şüphelerinle yüzleş, şüphelerin gerçeklere dayanıyorsa bırakmalısın, eğer asılsız şüphelerse böyle düşünmeyi kesip onunla mutlu olmaya bakmalısın. Bunu yaparken de kendini yalnız hissettiğini ona belli et ki ilişkinizde yapılması gereken değişiklikleri yapın. Umarım halledersiniz...

Back
X