sende muhattap olma evin ayrı yolun ayrı olsunkızlar merhaba...canım cok sıkkın görümcemle hiç anlaşamıyorum.kıskanç pislik bir insan.bıktım sürekli laf vurmasından.sürekli abeni abisinden kıskanmasından bıktım.diğer görümcelerimle aram iyi ama bu cadıyı hiç sevmiyorum yılanın teki.eşim biraz ilgili olsun hemen kıskanır.suratı düşer.mesafeliydim neyse uzatmayım diye sonra sıcak davrandım paylaştım herşeyi.ama baktım buna iyilik yaramıyor.ben bununla napcam ya
eşim bana sıcak davranınca kuduruyo şakayla karışık adama laf sokuyoçatlasın da patlasın
onun yanında senden eşine daha ilgili daha cilveli davran
içinden geldiği gibi aşkımlı canımlı konuş
onaneeee yaaa
osenin kocan
o ise dış kapının mandalı
takma önemsemede
kıskançlıktan kudursun sen umursamadıkçaaa
benim görümcem yok ama ben görümceyim.çok da sevdiğim söylenemez abimin eşini.abimden çekinmesem onu kaybetmekten korkmasam neler söylerim neler.(hoş bazen kendimi tutamayıp söylüyorum ama 40 yılda bir)dedim ya abimden çekinmesem.iş sen de değil eşinde.sizin ilişkinizi yönlendiren eşin olmalı.o saydırmalı seni.eşin öyle bir korkutacakki görümceni(benim abimin beni korkuttuğu gibi)size bir laf ederken 10 kere düşünecek.ha bu arada herşeye rağmen o dış kapının mandalı değil.eşinin canı ciğeri kardeşi.aranızdaki yaş farkını bilmiyorum ama olgun davran kendini saydır.ama et tırnaktan ayrılmaz gerçeğini unutma.
yakın oturuyor sayılırız gitmeyince trip atıyolar eşime acitasyon yapıyorlar.haftada 1 gitmeye çalışıyorum
eşim de ben olmadan gitmek istemiyor.sadece onu sevmiyorm kv kp çok iyiler.Hem sevmiyosun hem haftada bir gidiyosun ben öz anneme bu kadar sık gidemiyorum
Gitmek zorunda değilsin ki sevmiyosan, eşin gitsin gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?