Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ?😢

Parma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
59
-50
3
27
Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor 😢

Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ?

Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor 😢
Evden giden sizsiniz...mesaja cevap vermeyen yine sizsiniz...niye gelsin ki beni istemeyeni bende istemem..

Barışmak istiyorsunuz galiba evlilik bu eşler arası sen aradın ben aradım olmamalı siz arayın adam zaten konuşalım demiş...

Benimle ilgilenmiyordu. Ben de kavga ettim.
Tek sorun bumu ve sorun çözme yönteminiz bumu
Ben olsam bende aramam kusura bakmayın ama aşırı sacma geliyor babanın evine gidip orda geri eşi beklemek
Bi karar verilmişse arkasında durulur evlilik çocuk oyuncağı degil

Aileniz yangına körükle gitmiş. Size siddet uygulasa veya ac bıraksa felan alsın götürsünler. Ama sırf sizin istediğiniz gibi ilgilenmedi diye kavga çıkartıp böyle gitmek olmamış. Böyle adamı sadece yokluğunuza alıştırmis olursunuz. Kusura bakmayın ama top sizin tarafta. Adam konuşalım demiş siz istememissiniz. Ailenizi de bundan sonra iki kişilik olan evliliğe bu kadar katmayin.

Benimle ilgilenmiyordu. Ben de kavga ettim.
olgunlaşmadan evlenirseniz böyle çocuk oyuncağına çevirirsiniz.e aferin iyi yaptın.zırt pırt evden mi gidilir?gerçekten boşanma niyetin yoksa ne diye evi terk ediyorsun? fazla naz aşık usandırır.ben olsam ben de aramam.çok barışmak istiyorsan sen arayacaksın, bir daha da çocuk çocuk davranmayacaksın.

Kavga nedeni ilgisizlik demek istediniz sanırım..Kavga ederken şiddet küfür falan mı oldu?

İlgisizlik derken ne kast ettiğiniz de önemli?Eve mi gelmiyordu, ayrı mı yatıyordu?

Konuyu açın isterseniz..zira buradan haksız görünüyorsunuz..

Evlilik kararı alabiliyorsaniz, sorunlarınızı konuşarak halledebilecek olgunluktasinizdir.Aileleri ise karıştırmayın.Evlililiginize de, size de ailelere de zarar verirsiniz..10 yıllık evliyim, 3 sene de flört ve nişan dönemi oldu.Aileler tek bir tartışmamızi bilmezler

Öfkeyle kalkan zararla oturur . Keşke babanı aramakta acele etmeseydin .. hem gitmişsin hem cevap vermemişsiniz..🤐 eğer barışmak istiyorsan sıra sende .. yoksa karşı yaratan hareket bekleme boşuna 🤔

Barışmak istiyorsanız yarın yolda bayılın hastaneye götürsünler orada da eşinizi aratın sizi seviyorsa almaya gelir. O arada da ağlayın bol bol salya sümük biraz da çemkirin ama dozunda böyle "niye beni sevmedin niye beni istemedin ;((( niye benle ilgilenmedin böhühühü" diye. Adam sarılırsa direkt eve gidin. Mis gibi taktik 😁

O size adım attığında keşke sizde atsaydınız.Eğer ciddi bir sorununuz yoksa (şiddet,aldatma vs.) ve barışmak istiyorsanız bu sefer de siz adım atın konuşmak istediğinizi söyleyin bence.

Back
X