Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ?😢

Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor 😢
Cevap vermemekle iyi yapmışsınız. Bırakın sizsizligi yaşasın, böyle sizin kiymetinizi anlayacaktır. Erkeklerin ilk 2 3 aydan sonra jeton düşüyormuş ilişki koclarina gore. Daha zamanı var. Sizi seviyorsa size ulaşacaktır

Cevap vermemekle iyi yapmışsınız. Bırakın sizsizligi yaşasın, böyle sizin kiymetinizi anlayacaktır. Erkeklerin ilk 2 3 aydan sonra jeton düşüyormuş ilişki koclarina gore. Daha zamanı var. Sizi seviyorsa size ulaşacaktır

Ya tam aksine "oh mis. Kavga yok, gürültü yok, karışan aile yok" dese? Öylelerini de çok görüyoruz etrafta. O durum için ilişki koçlar ne öneriyor?

Evlilik nedir en ufak bir fikriniz var mi acaba? Hadi siz cocuksunuz aileniz orta yol bulacagina yangina körükle gidiyor. 1- esler arasinda yasanan esler arasinda kalir. Sagda solda anlatilmaz. Hele ailelere asla! (Tehdit, santaj vs suc unsuru haric) 2- terk ederim, bosanirim vb gercekten böyle bir niyet yoksa dile getirilmez. Blöf yapmak icin evden gidilmez.
Amaciniz barismaksa gururu bir kenara birakip hatanizi kabul edin. En azindan bir olgunluk emaresi göstermis olursunuz.

Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor 😢
Siz ne istiyorsunuz?
Evinizde tartışma çıkıyor ve babanizi cagiriyorsunuz, o da sizi alıp evine goturuyor. Konu neydi de anneniz bu şekilde eşinize konuşuyor? Ne güzel aileniz sizin arkanızda.
Boşanmak amacınız yoksa neden ailenizi cagirdiniz ki sizi çaresiz görmüşler o evden almislar.
Evliliginizde cikmazlariniz varsa bunu dert etmememiniz lazım. Eğer derdiniz eşinizin ilgisini cekmekse daha kötü gününüzde ailenizden aynı desteği göremezsiniz. Çocuk oyuncağı değil evlilik. Artıları eksileri iyi düşünerek hareket etmenizi diliyorum.

Sizin kaprislerinizle uğraşmak istememiş demek ki. Babanızın evinde Elsalı beslenme çantanızla oturun şimdi.

Ciddi bir sebep yoksa evliiginize yazik etmissiniz. Ilgisizligi cozmenin yolu bu degil..

Gayet normal davraniyor, birakma sen boylesini bulamazsin. Al misketlerini ver bbklerimi deyip cikarsan evden olacagi bu. En iyisi cok da yalvarir gibi olmayacak sekilde mesJ yazip gorusme talep etmek.

Arkadaslar ne kadar haklı yorumlar yazmıslar. Ortada şiddet,iftira,gözü dışarda olup eviyle ilgilenmeme,kumar,içki,hırsızlık,aldatma bunlar gıbı belkıde daha aklıma gelmeyen büyük hatalar yoksa aileler bilmemeli. Her dk kucuk sebeplerden tartıstıgınızda aılenıze soylersenız esınıze karsı bakıs acıları degısır. Sız gozlerıne baktıgında, ellerını tuttugunda, ıkı guzel soz soyledıgınde unutursunuz ama aılenızın gozu hep arkada kalır. Ama ben şöyle düşünüyorum bu demek degıl kı onemlı hususlarda kendı aılesı ogullarının nasıl davranıs sergıledıgını ılerı boyuta ulastıgında bılmeli karsısına alıp cekı duzen vermelı olayı dısarı tasırmadan cunku bazı seylerı cıddı anlamda cıftler kendı aralarında halledemeyebılır oncelık kendı aılesı sonra cıft terapıstı vs. ama kendı aılenızı buyuk sorunlar olmadıgı surece karıstırmayın derım.

Sébep neden ayrildiniz

Sakin ol. Sinirler iyice bir yatışsın arar sizi. Burnunuzu sürtmek istiyordur? Kaç senelik evlisiniz,?

Hatalı sizsiniz.
Ailenizi arayıp evi terketmişsiniz, anneniz kocanıza verip veriştirmiş.
Adam yine de mesaj atmış cevap vermemişsiniz, daha ne yapması lazımdı?
Bana kv dem bir daha seni görmeyeyim dese yemin ediyorum göremez.
Ne münasebet ya!
İlgilenmiyordu kavga ettim ailemi çağırdım, ne kadar basit bir hikaye!

Şimdiye kadar eşimi 500 kere terketmem gerekiyordu :KK53:
Nerde yanlış yaptım acaba ?
Himm galiba annem babam atesleyip de gelip almadığı için olabilir tuhh :KK59:

İlgilenmedi diye kavga et anneyi babayı ara baba evine git eş msj atsın geri dönme sonra ne yapmayalım ?

Evcilik oynamayın mesela

Koni çok fake geldi nedense

Öncelikle hatalı olduğunuzu kabul etmeniz lazım.

Eğer burada söylediğiniz nedenden dolayı yani ilgisiz diye kavga ettiyseniz ve siz bu sebepten ailenizi çağrısıysanız çok gereksiz bir ayrılık olmuş bu. Bir kere her şey hemen ailelere söylenmez, siz eşinizle düzelirsiniz unutursunuz yaşananları ama aileler asla unutmaz. Üstelik aileniz de eşinize tavır almış söylememeleri gereken şeyler söylemişler. Eşiniz siz kapris yapıp nazlandığınız halde sizi aramış konuşmak istemiş onu da kabul etmemişsiniz. Şimdi de neden aramıyor diyorsunuz.

Sanırım burnu iyice sürtsün peşime düşsün istediniz ama bu plan tutmaz. Çünkü muhtemelen eşiniz ilgisiz olduğunun farkında bile değil, ilgilenmiyorsun dediğinizde bunu kabul bile etmiyordur. Evden gitmek yada aileyi çağırıp beni gelip alın demek eşinizi size karşı ilgili yapmaz, tam tersine karım olgun birisi değil düşünüp iyice sizden uzaklaşır.

Şimdi desem ki hatalı sizsiniz arayıp konuşun, bu sefer de eşinizin gözünde ciddiyetiniz kalmaz. Artık evden gitmeye de kalksanız takmaz nasılsa dönecek diye. Bir ortak arkadaş yada aile büyüğü varsa o eşinizi arayıp istersen bir ara yumuşamış gibi duruyor falan diyerek sizi aratsın eşinize. Sizde yapıcı konuşup aileme söylememeliydim deyin. Ailenizin eşinize seni görmek istemiyorum tarzında konuşması da çok yanlış. Eşiniz artık ailenizden uzaklaşmış olabilir, anneniz en azından biz yanlış anlamışız gerçek sebebi bilmiyorduk falan diyerek eşinize güzel bir konuşma yapmalılar. Bu şekilde yapmayıp sessiz kalmaya devam ederseniz evliliğinizi büyük bir çıkmaza sokarsınız.

Lütfen sizde arayıp sormayın o sizi arayana kadar

ee hem gidiyorsunuz hem aramasını bekliyorsunuz bu ne yaman çelişki
şu blöflerden vazgeçin

Ya tam aksine "oh mis. Kavga yok, gürültü yok, karışan aile yok" dese? Öylelerini de çok görüyoruz etrafta. O durum için ilişki koçlar ne öneriyor?
Gitmek isteyeni bırak gitsin diyor. Adam sensiz kalarak zaten seni gerçekten sevip sevmediğini anlayacak. Sevmiyorsa da gider. Sevgi yoksa bir ömür nasıl birlikte yaşanır, o evliliğin çekilir katlanilir tarafi olur mu diyor.
Umarım sizin için yeterli olmuştur

Gitmek isteyeni bırak gitsin diyor. Adam sensiz kalarak zaten seni gerçekten sevip sevmediğini anlayacak. Sevmiyorsa da gider. Sevgi yoksa bir ömür nasıl birlikte yaşanır, o evliliğin çekilir katlanilir tarafi olur mu diyor.
Umarım sizin için yeterli olmuştur

Back
X