ne yapmalıyım şimdi

shelıncım gecen hafta hıc yapmayacagım seyı yaptım sevgılımın tel gorusme kayıtlarına baktım netten ,
onunla aynı yerde calısan cay ısıne bakan bı kadın var kadını bnde tanıyorum herseye burnunu sokan ,o ortamdakı tek bayan oldgu ıcın herkesın onu onemsedgnı zanneden bırı ustelık evlı 10 yasında kızı var neyse bn kayıtlara baktım bazen mıgrenım tutuyo fılan erken yatıyorum bn bnden snra gece 11 de 12 de bu kadının numaraları cıkmıs bu numara msj attı dıye tabı bn kıyametı kopardım :)
yanı ona asla bakmıycagını bıldgm halde olurmu olur dedım ıcımden kı senın kocan kıskanmakta cok haklısın ama sen eger dıkkat edıyorsan boyle seylere oda dıkkat etsın edıyor dıyorsun ama mesafe koysun en azından

bunu nasıl yaptın bende bakmak istyrm cnm netten

Bende düşünüyorum.. Böyle vıcık vıcık yüzsüz insanlara kaşla gözle şeyler anlatılmaz ki anlamazlar da . İlk önce iş yerine gidin size karşı tavrını bir ölçün..Uyarıyım yapmacık da davranabilir... Bir gözlemleyin.

gidicem cnm taktm kafaya zaten :)

bunu nasıl yaptın bende bakmak istyrm cnm netten

bızım hatlar vodafone
vodafonun sıtesıne gırınce kayıt ol fılan dıyo ama esının telefonunu elıne gecırmen lazım ondan sıfre yazıp bı numara var sıtede yazıyo ona gonderıyosun msj olarak sıfre gelıyo o sıfreyle tel numarasını yazıp bakıyosun hat dokumune

ilgi çekmeye çalışıyo doğru bende bunun farkındayım ama evli bi adamın ilgisni çekmek bekar bir erkekten daha zordur değil mi

çok çok sinir bozucu bir durum. eşine ben şöyle şöyle düşünüyorum. bu kadın seni ayartmaya çalışıyor diye sakın deme. insan illaki bir şey yapma müdahale etme ihtiyacı duyuyor. senin yapacağın şey eşini uzaktan gözlemlemek. arada iş yerine gidip eşinin sahipsiz olmadığını göstermek. eşinle aranı bozma. bir sorununuz varsa bile etrafa iyi görünün ki millet desin bunlar birlikte mutlu. tabi en önemlisi eşinin karakteri düzgünse o kadın ne kadar çırpınırsa çırpınsın eşin ona yüz vermez.

bızım hatlar vodafone
vodafonun sıtesıne gırınce kayıt ol fılan dıyo ama esının telefonunu elıne gecırmen lazım ondan sıfre yazıp bı numara var sıtede yazıyo ona gonderıyosun msj olarak sıfre gelıyo o sıfreyle tel numarasını yazıp bakıyosun hat dokumune

hmm eşiminki de vodafone cnm bunu gece yapabilirim ancak uyuduktan sonra ben baktığımda ona bildirilir mi bu onun bunu görmesni istemem çnkü

çok çok sinir bozucu bir durum. eşine ben şöyle şöyle düşünüyorum. bu kadın seni ayartmaya çalışıyor diye sakın deme. insan illaki bir şey yapma müdahale etme ihtiyacı duyuyor. senin yapacağın şey eşini uzaktan gözlemlemek. arada iş yerine gidip eşinin sahipsiz olmadığını göstermek. eşinle aranı bozma. bir sorununuz varsa bile etrafa iyi görünün ki millet desin bunlar birlikte mutlu. tabi en önemlisi eşinin karakteri düzgünse o kadın ne kadar çırpınırsa çırpınsın eşin ona yüz vermez.

Eşimle aramı bu yüzden bozmak istemem zaten ama önlemde ne alabilrim bunu bilemyorum

Eşinden şüphelenme bence kayıtlara bak istersen ama birsey bulacağını zannetmiyorum canım. İçini rahatlatacaktır mutlaka.
Ben hala aynı fikirdeyim eşinle konuş sevgiyle, aşkla onu kıskandığın için rahatsız edecek değil mutlu edecek bir anda. Erkekler kadınların içgüdülerinin ne kadar gerçekçi olduğunu bilirler. Sırf seni üzmemek için bir yol bulacaktır.

Eşinden şüphelenme bence kayıtlara bak istersen ama birsey bulacağını zannetmiyorum canım. İçini rahatlatacaktır mutlaka.
Ben hala aynı fikirdeyim eşinle konuş sevgiyle, aşkla onu kıskandığın için rahatsız edecek değil mutlu edecek bir anda. Erkekler kadınların içgüdülerinin ne kadar gerçekçi olduğunu bilirler. Sırf seni üzmemek için bir yol bulacaktır.

çok sağol cnm gene de bakmak istyrm meraktan:26:

Eşime bi daha konuyu açmka istemiyorum açıkçası kafama taktığımı düşnmesn

kesinlikle eşinin kafasına sokar gibi kız hakkında bilgiler alma.aklında olmasa dahı aklına zorla sokmuş olursun bence kıza bir görünmen gerek diye düşünüyorum.en azından kızada biraz göz dağı vermiş olursun bende şüphelenirim eşimle bu kadar ilgili iş arkadaşı olsa

çok sağol cnm gene de bakmak istyrm meraktan:26:

Eşime bi daha konuyu açmka istemiyorum açıkçası kafama taktığımı düşnmesn

Ama kafana takıyorsun canım yanlış birşey değil ki ondan saklayasın. Ondan saklayarak yaptığın hamlelerde bir kere yakalanırsan ilk söyleyeceği şey benimle niye konuşmadın bana güvenmiyor musun olacaktır

kesinlikle eşinin kafasına sokar gibi kız hakkında bilgiler alma.aklında olmasa dahı aklına zorla sokmuş olursun bence kıza bir görünmen gerek diye düşünüyorum.en azından kızada biraz göz dağı vermiş olursun bende şüphelenirim eşimle bu kadar ilgili iş arkadaşı olsa
evet cnm gidicem cuma gnü eşimn çkmasına yakn sürpriz yaptm beni özlediğini düşndm derm o da yanndyken duysun :47:hemde yüzyüze görim merhaba derm tanşrm belki :36:

Ama kafana takıyorsun canım yanlış birşey değil ki ondan saklayasın. Ondan saklayarak yaptığın hamlelerde bir kere yakalanırsan ilk söyleyeceği şey benimle niye konuşmadın bana güvenmiyor musun olacaktır

tatlım o zaman da kızı gördüğünde dahi benm kıskançlığım aklına gelmesin:44:

tatlım o zaman da kızı gördüğünde dahi benm kıskançlığım aklına gelmesin:44:

Onu da sen bilirsin canım. Eşini tanımadığım için tam hissiyatını bilemedim şimdi..

Şöyle söyleyeyim bana nişanlım şu adama dair içimde kötü his var birşey olmasa da içim huzursuz dediğinde, ben fark etmemiş bile olsam o insanın yanlış tavrını fark edip araya mesafe koyuyorum. Hatta haklı oldugu ortaya çıkınca o insandan mecburen de görüşsem iyice soğuyorum.

İyi düşün canım tabi doğru hamleye sen karar ver. Ama iş yerine gideceksen eşinle bu konuyu şimdi konuşma. İkisi bir arada çok fazla olur. Birden üstüne yüklenilmiş hisseder

Son düzenleme:
tekrar mesajını görürsen al sen cevap yaz.ben eşiyim de telefonu bende duruyor de biraz iğnele biraz hoş davran kafası karışsın bence.hiç sevmem o tarz insanları

Şekerim eşin sana açık davranmış al ara bile demiş benim hissettiğim eşinden yana bir şey yok . Kızın hastayken aramasıda normal kabul edilebilir belki bir şey soracaktı işle ilgili. benim takıldığım yer oğlunun doğum gününde çiçek göndermesi bu biraz normal sayılmaz. Eşinden yana olmasada o kızdan yana hep tedbirli ol derim ben

Onu da sen bilirsin canım. Eşini tanımadığım için tam hissiyatını bilemedim şimdi..

Şöyle söyleyeyim bana nişanlım şu adama dair içimde kötü his var birşey olmasa da içim huzursuz dediğinde, ben fark etmemiş bile olsam o insanın yanlış tavrını fark edip araya mesafe koyuyorum. Hatta haklı oldugu ortaya çıkınca o insandan mecburen de görüşsem iyice soğuyorum.

İyi düşün canım tabi doğru hamleye sen karar ver. Ama iş yerine gideceksen eşinle bu konuyu şimdi konuşma. İkisi bir arada çok fazla olur. Birden üstüne yüklenilmiş hisseder
bende senn gbym tatlım eşimn istemediği kişilerle zorunlu olmadığı sürece pek muhattap olmam yada aramzda halldrz.Öyle de hissetmesni istemyrm eşimi sevyrm ve gereken herşeyi yaprm cuma gnü gttğimde onu umursamıyomş gbi davrancm ki kendni değerli falan sanmasn :35:

Şekerim eşin sana açık davranmış al ara bile demiş benim hissettiğim eşinden yana bir şey yok . Kızın hastayken aramasıda normal kabul edilebilir belki bir şey soracaktı işle ilgili. benim takıldığım yer oğlunun doğum gününde çiçek göndermesi bu biraz normal sayılmaz. Eşinden yana olmasada o kızdan yana hep tedbirli ol derim ben

eşimden yana hiç bi sorun yok ama işle ilgli bişey soracağnı hiç sanmıyorum muhabbet amaçlı arar genelde şmdi baktm eşime mail atmış gerçi 3-4 kişiye daha atmış ama çikolata sepetinin net sitesini

hayır canım ona msj gıtmıyo bu hattan yapılan aramalr atılan eger bırıyle gorusmusse ( ınsallah gorusmemstır) cıkar acıga

Back
X