Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
shelin bence de eşin sana gayet acık davranmış ara bile demiş çok üsteleme canım bence ama gözlerin üzerinde olsunn takipte kal yüreğini ferah tuttt :))))))))
shelın kayıtlara bakabıldın mı cnm ?
...
"Mesafe olmayışı" ilgimi çekti bu konuda.. Kişi ne kadar edepsiz olursa olsun, ne kadar cahil olursa olsun, bir işi yerine getirecek kadar aklı varsa, mesafe ve hizaya getirmek mümkündür.. Ne kadar mesafe istiyorsak, o kadarını koyabiliriz... Eğer o mesafeyi daha önce kaldırmamışsak...
Bir şey aklımı kurcalıyor ancak inanın yazmaya çekiniyorum.. sadece bakış açısı vermek isterken, bu kez sizi hiddetlendirebilirim... Durup dururken canınızı sıkabilirim, belki de hiç olmayan bir şey ile... Belki de ben yanlış yorumluyorum yazılanları... Ve yahut o sekreter kişisinin üslubunu ve karakterini bilmediğim için aktarılan kadarıyla başka bir açı görüyorum...
Olabildiğiniz kadar sakin olun ve mutlaka gözünüz, kulağınız eşinizde olsun...
Eşinizi de daha sık arayın..
Selamlar,
yok be güzelim dün uyumadı bi türlü o da oğlumda benden sonra yattı sinr oldum bu akşam inş![]()
kadın hala arıyomu pekı esını ?
Dün akşam aramadı :26: akşam eşimin ağzını aradım şirket dışında bulnmuş eşim pek duramamış mail atmştı kız bende dedim aa bak sizin kız mail atmışsana niye mail atıyo ya falan dedim o da gördüm çikolata sepeti çikolatayı sevyo heralde dedim eşimde banane hayatım ordan eşime gzl renkli çikolatalardn alıp yollım ben demiş sever selin falan o da bende kendme alcm demiş
![]()
ahahahahakız tam yolumlukk hee adres verir misin canım:)
ahahahaha
bende gelicemmmm...![]()
eşin de mesafeyi koymamış ki o mesajı atacak samimiyeti bulmuş, çiçeği gönderme ihtiyacını hissettmiş.
bütün gün ofis ortamında aynı odadalar, sabahtan akşama kadar muhabbet ediyorlardır, kötü niyetle söylemiyorum, ama kız eşinize hayatını, eşiniz kıza sizi, çocuğunuzu vs anlatıyordur,
bu sebepten siz arayınca onu tanımadığınız için mesafeli davrandınız ancak o sizi eşiniz dolayısıyla tanıdığı için senli benli konuştu. illaki kötü niyetle aralarında ilgi var vs var diyemem, boyle laubalilik de doğru diyemem ama 1 şey diyebilirim.
hiç bir şey tek taraflı olmaz. - aşk hariç -![]()
belki haklısındır söylediklerinde ama sadece aşk değildir tek taraflı olan bu bence kişilerle de alakalı iyilik,kıskançlık,aşk,sevgi,kötülük bunlar gibi bir çok somut duygununda çoğu zaman tek taraflı olduğunu düşünüyorum ben
Haklısın somut duygular çoğu zaman tek taraflı...Çok düşünüp, aklınca kurup ve şeytanı araya sokarak hem kendini hem eşini rahatsız etme.. Madem böyle bir şüphen var dediğim gibi olay yerinde inceleme yap. Hemde damdan düşer gibi neye uğradığını şaşırsın.. Sürpriz ben geldim.Bir yandan eşine diğer tarafdan da onu izle tepkisi nasıl.. Canım eşine bu konuda sürekli sorular sorarsan ilk işi telini sana vermemek olur.. Ve gittiğin zaman da bunun bir sürpriz ve özlem olduğuna da inanmaz.. Tek caren bu... Eğer düşündüğün gibiyse.. Eşine çıkışır sın rahatsız olduğunu söylersin. Biraz resmi davranmasını istersin.. Nedir canım bu yılışıklık...
hadi eşinizi merak etti mesaj gönderdi peki eve niye çiçek gördermiş oğlunuzun doğum gününde?
bende çok kıskancım kendimi yedim bitirdim okurken bence iş çıkışı eşinize uğrayın mutlaka onu da bir görün yada iş yerinden arayın eşinizi isteyin kim arıyor derse eşiyim hayatım dersin =)=)
not: Ben olsam Yemende de olsa iş yerine bir uğrardım.
Git git bir seni görsün bakalım ne tepki verecek bende çok merak ediyorum.Merak etme sen gösterirsin ona haddini utanmaz kadın yaa sinir etti beni tam sopalık çiçekler çikolatalar yer o çikolataları yarın tek tek merak etmesin.Canım yarın süslenmeyi de ihmal etme!
Bu arada olanları bize yazarsın artık=)