- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
Slm kızlar,
Bugün erkenden kalkıp hazırlandımişe geldim izin aldım eşimin iş yerine gdp geldim.
Anlatıyorum..
Bildiğiniz sanayide bir şirket...Neyse taksiye binmiştim zaten oraları bilmediğim için yakınında indim yürüyorum ama berbattı tani köpekler köpeklerden beter insanların bakışı çok rahatsız etti..
İçeri girdim eşimin ne tarafta olduğunu bulmaya çalışıyorum sonra baktım sadece bi kız var odada dedim kesin burası girdim içeri o da bana bakıyo tuhaf bakışlarlaMerhaba Serhat Beyin eşiyim dedim o an durdu bakakaldı bna çağırıyım dedi ama ses tonu böyle bi tuhaftı ne bilim hissedrsnz ya hani gitti eşimi çağırdı eşim beni görünce şoklarda bende dedim hayatım yıldönümümüz kutlu olsun şaşırdı ama o an gözlerinde ki ışık bana bakışı görülmeye değerdi fazla vaktim yoktu oturduk biraz kız geldi ardından odaya Serhat rahatsız etmyrm dmi dedi eşimde hayır burası sizinde odanız buyrun dedi eşim o kadar mutlu olmştu ki beni gördüğüne hiç böyle bi tepki beklemydm kızın yannda yok sana kurban olm ben aşkını ziyarete gelmiş hatrlarmşta falan sadece bi kere dönüp baktım suratına kızın ve o an anladım ki eşime karşı bişeyler hssediyo çünkü kızardı baya üzüldü bu arada ben pek beğenmedm zaten ama eşime olan ilgsni bi şeklde btrmlym gene de
sonra eşim bişeyler söyledi içtik hemen dndüm geri vaktim yoktu çıkarkende iyi çalışmalar dedim kıza suratıma bkmadı eşimde boşver dermş gbi yürü dedi çıktık geldim.
Şimdi rahatladım mı?Pek değil
Kızı kıskanıyo muyum?Hayır ben eşimi kıskanıyorum
Ama gene de azda olsa rahatldm eşimn bana davrnşları rahatlttı
cok guzel yapmıssın oh ıcımın yagları erıdı resmen catlasın o ınsan musvettesı de