ne yapmalıyım şimdi

Slm kızlar,
Bugün erkenden kalkıp hazırlandımişe geldim izin aldım eşimin iş yerine gdp geldim.
Anlatıyorum..
Bildiğiniz sanayide bir şirket...Neyse taksiye binmiştim zaten oraları bilmediğim için yakınında indim yürüyorum ama berbattı tani köpekler köpeklerden beter insanların bakışı çok rahatsız etti..
İçeri girdim eşimin ne tarafta olduğunu bulmaya çalışıyorum sonra baktım sadece bi kız var odada dedim kesin burası girdim içeri o da bana bakıyo tuhaf bakışlarla:27:Merhaba Serhat Beyin eşiyim dedim o an durdu bakakaldı bna çağırıyım dedi ama ses tonu böyle bi tuhaftı ne bilim hissedrsnz ya hani gitti eşimi çağırdı eşim beni görünce şoklarda bende dedim hayatım yıldönümümüz kutlu olsun şaşırdı ama o an gözlerinde ki ışık bana bakışı görülmeye değerdi fazla vaktim yoktu oturduk biraz kız geldi ardından odaya Serhat rahatsız etmyrm dmi dedi eşimde hayır burası sizinde odanız buyrun dedi eşim o kadar mutlu olmştu ki beni gördüğüne hiç böyle bi tepki beklemydm kızın yannda yok sana kurban olm ben aşkını ziyarete gelmiş hatrlarmşta falan sadece bi kere dönüp baktım suratına kızın ve o an anladım ki eşime karşı bişeyler hssediyo çünkü kızardı baya üzüldü bu arada ben pek beğenmedm zaten ama eşime olan ilgsni bi şeklde btrmlym gene de:47:sonra eşim bişeyler söyledi içtik hemen dndüm geri vaktim yoktu çıkarkende iyi çalışmalar dedim kıza suratıma bkmadı eşimde boşver dermş gbi yürü dedi çıktık geldim.

Şimdi rahatladım mı?Pek değil
Kızı kıskanıyo muyum?Hayır ben eşimi kıskanıyorum:34:

Ama gene de azda olsa rahatldm eşimn bana davrnşları rahatlttı

cok guzel yapmıssın oh ıcımın yagları erıdı resmen catlasın o ınsan musvettesı de

keşke arasaydınız...aaa pardon ben çıkaramadım kimsiniz falan diyip ters ters konuşsaydın...sonrada bende diyorumki hangi kadın benim kocama msj atabilir deseydin...bazı kadınlar neden böledirki yaa gıcık oluyorum...

Süper olmuş bravo sana. İçin rahatlasın artık sonuçta esın seni ne güzel karşılamış. O kız da eşinin sana olan sevgisine şahit olunca morarmistir. Bence artık için rahat etmeli çünkü esın seni seviyor. Bir erkek sevdiği zaman diğer kadinlari hemcinsi gibi görür bunu da unutma. Rahatla. Benim esimin de is ortamında var böyle evli erkeklere ilgi duyanlar o yüzden seni cok iyi anlıyorum. Bişeyler yok bunu kafana yerleştir.

Süper olmuş bravo sana. İçin rahatlasın artık sonuçta esın seni ne güzel karşılamış. O kız da eşinin sana olan sevgisine şahit olunca morarmistir. Bence artık için rahat etmeli çünkü esın seni seviyor. Bir erkek sevdiği zaman diğer kadinlari hemcinsi gibi görür bunu da unutma. Rahatla. Benim esimin de is ortamında var böyle evli erkeklere ilgi duyanlar o yüzden seni cok iyi anlıyorum. Bişeyler yok bunu kafana yerleştir.

zamanla bu daha iyi oturur kafama diye düşnyrm geçen haftaki benle şmdiki ben arasnda bile çok fark var geçen hafta bugn kendmi yiyodum şmdi içim darahat

keşke arasaydınız...aaa pardon ben çıkaramadım kimsiniz falan diyip ters ters konuşsaydın...sonrada bende diyorumki hangi kadın benim kocama msj atabilir deseydin...bazı kadınlar neden böledirki yaa gıcık oluyorum...

bunu söyleyip kendmi düşrmek istemedm cnm gözmde çok zor durumda kalmadığım sürece de yapmam anca gdp konşrdm ki gerek kalmadı

cok guzel yapmıssın oh ıcımın yagları erıdı resmen catlasın o ınsan musvettesı de

artık anlamadysa daha ne yapblrm bilmyrm hafta sonu kayınvaldm geldi dolaysyla çok yoğndk aradı mı blmyrm ama bugn kontrol edicm telni eşimn aradysa konşmayı düşnyrm kızla gdp

bir daha mesaj fln yazarsa bi güzel azarla bence..
ben olsam ooooooovvvvvv sakinsin maşallah..
ama eşin çok güzel davranmış onluk bişey yok..
sen kızı hallet

bir daha mesaj fln yazarsa bi güzel azarla bence..
ben olsam ooooooovvvvvv sakinsin maşallah..
ama eşin çok güzel davranmış onluk bişey yok..
sen kızı hallet

tatlım inan kendmi parçaladığm anı biliyorum ama eşime kızıp döksem nolcktı ki kızı da arayp onun konumuna düşmek istemedm ama sonuçta eşini seven ve kıskanan brym gerektiğinde onu azarlamaktan ziyade rezil etmesni de blrm

hemen kötü düşünme,bazı bayanlar malesef evli bekar demeden samimi olabiliyorlar..kendileri rahat ya karşıdakini de öyle sanıyorlar...

Back
X