Ne yapmalıyım sizce ?

worldqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
123
2
26
İstanbul
2 sene önce biriyle tanıştım . Bi kaç ay konuştuktan sonra çıkmaya başladık ama 1 günün sonunda ayrıldı .( Nedenini anlayamadım tam olarak ama annemin yüzüne bakamadığını falan söylemişti. Kardeşim var 12 yaşında bassettiğim kişi de 18 yaşında . Kardeşimi çok seviyo sürekli evine davet ediyo kardeşim onlarda kalıyo kardeşimde onu seviyo bir abi olarak. Aynı köylüyüz o yüzden yazları çoğunlukla kardeşim onunla geziyo falan . Annemle de muhabbeti var . ) Ayrıldık fakat mesajları kesmedi böyle devam edelim falan dedi sonra bende arkadaş olarak devam edemeyeceğimi söyledim . Tekrar çıkmaya başladık . Fakat o kadar çok kavga ediyorduk ki gene ayrıldıkbu sefer ben ayrıldım . Şaka kaldıramayan biriyim sanırım. Bu yüzden çok kırıldım ona ve ayrıldım . Ayrılmamıza rağmen gene de konuşmayı bitiremedik ve tam 2 yıl oldu . Ben onu çok seviyorum . O da beni seviyodu fakat şimdi seviyo mu bilmiyorum sevip sevmediğini sorduğumda zamanı gelince öğrenirsin diyo . Neden çıkmıyoruz beni sevmiyo musun dediğimde zamanını bekle diyo . Çok sinir oldum beni sevip sevmeğini bile bilmeğim biriyle nasıl arkadaşça zamanı gelene kadar bekleyebilirim ki . Ama çok ta seviyorum . Şİmdi gene kavga ettik 2 haftadır konuşmuyoruz gene aynı konu artık bu durumdan bıktığım için kavga ettik. Ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin

Canım benim yapman gereken şey belli,tüm iletişimini keseceksin.Ne bu böyle oyuncak mı? Neden oyalıyor seni de kendini de bir bilinmeze sürüklüyor.Hiç gerek yok bence ama yine de sen bilirsin tabi.

Kirilma ama isine geliyor sorumluluk sahibi olmamak, onun icin iyi seninle cikmayip istedigini yapmak özgür serbest olmak sen ama bunu yaptin dersen hayirdir sevgilim degilsinki karisiyorsun der..
Sanki seni bir tarafta tutuyormus bir liman gibi iyi anlastigi konusmaktan zaman gecirmekten zevk aldigi ama sahiplenmedigi..

Bence hic öyle yapmasina yüz verme 2 senedir konusuyorsunuz ne sevdigini biliyorsun nede ne gözle baktigini onunkisi aliskanliga dönüsmüs seninkisi ise sevgiye.
Bence ya hep yada hic de.
:ssz:

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Şu an konuşmuyoruz ama hep böyle oluyo buluyo bi yerden beni . Hattımı kırdım gene yok gene bi yerlerden ulaşıyo . Bi de akışına bırak diyo sanki o haklıymış gibi ya :((

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Şu an konuşmuyoruz ama hep böyle oluyo buluyo bi yerden beni . Hattımı kırdım gene yok gene bi yerlerden ulaşıyo . Bi de akışına bırak diyo sanki o haklıymış gibi ya :((

Üzme kendini hersey olcagina varir.. Ne istedigini bilmeyen biri icin sen neden bukadar kafa yapiyorsunki canim?
Ona deki ben senin gibi bosa zaman harciyamam zamanim benim icin degerli hayatima koydugum insanlarda degerli ama bu insanlar hep var olmalilar isine geldiklerinde kapimi calmamalilar.. :88:
Beni seviyorsan ciddi ol ama sevmiyorsan yol al sorumsuzluk sahibi insanlarla isim olmaz de.. :19: :20:

Erkeklerin en iyi yaptigi seylerden biride bu zaten ihanet disinda her konuda ikna edebiliyorlar bizi.. Ama seni ikna etmeye cabalarsa bugünlerini aramadigi günleri getir aklina sert vede zor biri oldugunu görsün agzindan kirici agir laflar cikmasin ama yumusakta davranma hep onun elinin altinda oldugnu seni kaybetmiceginide düsünmesin o hissini kaybetsin.. Hangi erkek olsa öyle düsünür 2 yil konusuyorsunuz vede bir ciddiyetlik yok bu kiz ztn beni birakmicak böyle bir durumda bile birakmiyorsa .. :ssz:

Kaç kere veda konuşmaları yaptım ama bi bakıyorum gene konuşuyoruz sanırım salaklık bende bidaha ulaşırsa bana ki ulaşacaktır aynen dediğin gibi ya hep ya hiç dicem duygularımın esiri olmaktan bıktım artık

Back
X