- Konu Sahibi worldqueen
2 sene önce biriyle tanıştım . Bi kaç ay konuştuktan sonra çıkmaya başladık ama 1 günün sonunda ayrıldı .( Nedenini anlayamadım tam olarak ama annemin yüzüne bakamadığını falan söylemişti. Kardeşim var 12 yaşında bassettiğim kişi de 18 yaşında . Kardeşimi çok seviyo sürekli evine davet ediyo kardeşim onlarda kalıyo kardeşimde onu seviyo bir abi olarak. Aynı köylüyüz o yüzden yazları çoğunlukla kardeşim onunla geziyo falan . Annemle de muhabbeti var . ) Ayrıldık fakat mesajları kesmedi böyle devam edelim falan dedi sonra bende arkadaş olarak devam edemeyeceğimi söyledim . Tekrar çıkmaya başladık . Fakat o kadar çok kavga ediyorduk ki gene ayrıldıkbu sefer ben ayrıldım . Şaka kaldıramayan biriyim sanırım. Bu yüzden çok kırıldım ona ve ayrıldım . Ayrılmamıza rağmen gene de konuşmayı bitiremedik ve tam 2 yıl oldu . Ben onu çok seviyorum . O da beni seviyodu fakat şimdi seviyo mu bilmiyorum sevip sevmediğini sorduğumda zamanı gelince öğrenirsin diyo . Neden çıkmıyoruz beni sevmiyo musun dediğimde zamanını bekle diyo . Çok sinir oldum beni sevip sevmeğini bile bilmeğim biriyle nasıl arkadaşça zamanı gelene kadar bekleyebilirim ki . Ama çok ta seviyorum . Şİmdi gene kavga ettik 2 haftadır konuşmuyoruz gene aynı konu artık bu durumdan bıktığım için kavga ettik. Ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin