Ne yapmalıyım sizce ?

Yılbaşında arkadaşım bişey almış çok pahalı değil ama hediye sonuçta nasıl mutlu oldum.
Bende zaten değer anlamında şans yok

Önemli olan hediyenin ne olduğu değil, seni düşündüğünü bilmek oluyor zaten :)
Sevgiliniz sizi bir yemeğe götürse, bir bardak, bir toka, ne bileyim bir biblo falan alsa dahi mutlu olursunuz ki...
Siz çok iyi anlıyorum... Konuşmak çare olmaz mı dersiniz? Ama konuşmak için sevgililer gününün geçmesini bekleyin.
Belki yüzükleri alacaktır dediği gibi.

Bilmiyorum ama o yüzüklerde bile ters bişey duyucağımdan adım kadar eminim.
''Buda sevgililer günü hediyesi bida hediye bekleme bu seni evlenene kadar idare eder '' diye çünkü duydum geçen yıl.
Off ya bu ne böyle ya.
Resmen değersiz hissettiriyor insanı.
Zaten bana yaptığı çok hata oldu onlarda tuzu biberi.

Bu yönden o kadar da ince düşünemiyor her erkek ne yazık ki.
Ama yanlış anlamazsanız bir şey sorayım; sevgisini hissettiriyor mu? Sevgisine inanıyor musunuz? Bir de ne kadardır berabersiniz?
Tabi ki sevgi için hediye asla bir ölçüt değildir ama sizi bu kadar kırmasından dolayı merak ettim, kusura bakmayın.

Yok yok kesinlikle yanlış anlamam :)
Sevgisini ben kasım ayına kadar hissetmiyordum hatta bana
Bil yeter ben seni seviyorum hissettiremem ben derdi.
Çok hatası oldu şiddet falan hakaret küfür.
Çok şeyler yaşadık sonra canıma tak etti kasımda
Yeter artık !
dedim ayrıldık. Barışmak için uğraştı barıştık falan.
Sonra tekrarlandı tekrar ayrıldık 1 ay ayrı kaldık her defasnda her gün peşimden koştu dön seviyorum nidaları attı
Ben dönmeyince olur olmadık laflar etti.
Ağladım ağladı oda.
Zaten dönmem için karşımda ağladı.
Bi yerden sonra tamam dedim barıştık ama eksiklikler var bende bil dedim.
Ben mutsuzluğa gelemem artık dedim.
O günden sonra dün akşama kadar melek gibiydi ama dün akşamda bi laf etti.
Koptu gitti benden.
Hala onunlayım ama mantığım salak olduğumu söylüyor haklı olarak.
2 yıl olcak mart ayında beraberliğimiz.
Sevgisine inanıyorum ama bana hakkettiğim gibi davranmıyor.
Yada ben ona onun hakkettiğinden çok çok iyi davranıyorum orasını bilemicem.. :44:

Sanırım sizin iyi niyetinizden ve ilginizden dolayı kendisi şımarmış. Bana öyle geldi. Fazla yüz göz olmuşsunuz. İyi niyetinizi suistimal edip saygısızlık etmiş kısacası. Hediyeye, özel güne vs. değer vermemesi de bundan kaynaklı. Sanırım sizi kaybetme korkusu kalmamış. Ne yaparsa yapsın sizin onu bırakmayacağınızdan çok emin. Aslında buna emin olmak kötü bir şey değil ya da ondan vazgeçmeyeceğinizi ona hissettirmekte kötü değil, aksine iyi. Ama ne yazık ki sevgiliniz bundan dolayı biraz şımarmış.

işin zormuş allah kolaylık versn

Ben maddiyat konusunda çok anlayışlıyımdır param yok dese bende şu kadar var bu parayla bişeyler yapalım derim oda ekler 3 5 bişeyler yada para yok derse bendede yoksa parkta oturalım yanımda ol yeter bana derim..
Kaybetme korkusu şimdi şimdi var ama öncesinde hiç yoktu.
Kasımda ben onu gözzden çıkarınca napıcağını şaşırdı nasıl bu hale geldi bu kız dedi ben anlatınca haklı olduğuu anladı.
Şimdi kaybetmekten korkuyorum bırakma gitme benden diyor ama diyor işte.
Gitmemem için bişeyler yapıyor sonra bozuyor
Sadece şans veriyorum ama fazla sabrım kalmadı benim.
Dün akşamdan sonra yine o ekslikler oluştu bende..

Gülü sevdiğiniz için dikenine katlanıyorsunuz anlaşılan. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Ne yazık ki bu durumda biz ne desek boş.
Umarım her şeyi düzeltirsiniz :)

Gülü sevdiğiniz için dikenine katlanıyorsunuz anlaşılan. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Ne yazık ki bu durumda biz ne desek boş.
Umarım her şeyi düzeltirsiniz :)

Önceden bana gül gibi geliyordu şimdi kaktüsleşmeye başladı yavaş yavaş
İnşALLAH herşeyin hayırlısı olur :)

Bence ver hediyeyi.

Almamışsa bile ver. İçinden geleni yapmış olursun.

Ben sevgililer gününü önemsemem. Hediye almazsa üzülmem ama iki gün önce zaten bana bişeyler aldı.

Ben de bu gün birden esti, lakabı olan "scarface" in bardağını aldım 17,90 a :)

Önemsediğim bi gün olsaydı çok daha farklı ve güzel seyler yapardım.

bence siz hediyenizi verin düşünüp almışsınız, odunsa odundur yontmaya çalışmayın olduğu gibi kabullenin, böyle şeyler içten gelmeli zorlamayla olunca değeri de olmuyor.

Bizimkinde o yok işte.
Değer veren ben haddinden fazla değer veriyorum zaten.
Herşeyi yapan ben o sadece gözümü boyamak için bişeyler yapıyor gibi hissediyorum

bence siz hediyenizi verin düşünüp almışsınız, odunsa odundur yontmaya çalışmayın olduğu gibi kabullenin, böyle şeyler içten gelmeli zorlamayla olunca değeri de olmuyor.

Aslında bana kendini affettirmesi gerekirken bide vurdum duymaz olması çok kanıma dokunuyor

Ben sevgililergünü sacma buluyorum,kutlayanlarada sözüm yok herkes istedigi gibi gecirir...sana tavsiyem,Hediyeyi yaninda bulundur, duruma göre hareket edersin...baktin ondan bisi gelmiyor bulusmanin sonunda okkali bi sözle sunarsin hediyesini...

Gerek kalmıcak gibi ayrılıyoruz sanırım..

Konu sahibi yazdığın cevaplardan ben çok samimiyetsiz bir ilişkiniz olduğuna kanaat getirdim, yanlış anlama lütfen.

Eğer bir şeyler yolunda olsaydı düşünmezdin versem mi diye verirdin hediyeyi.

Bana kalırsa sevgililer günü kutlamak çok komik ama sen diyorsun ki hiçbir şeye önem vermiyor. Göz boyamak için yapıyormuş gibime geliyor diyorsun. En çok değeri ben veriyorum diyorsun. Önceki konularına da baktım da şimdi ben sana bir şey sormak istiyorum.

Neden bu çocuğa hayatında yer veriyorsun?

Ben bir neden bulamadım da

Nasıl samimiyetiz yani?
Ya ben yaptığım şeylerin karşılığını isterim çünkü şimdiye kadar hep ben yaptım hep ben paralandım hep hep hep daha yaşım 19 ama sanki evliymişiz gibi çektim.
Rahat etmek istiyorum ama yok olmuyor.
Sevgim olmasa 1 dk durmam.
Hem ne zaman hakkımda hayırlı mı diye düşünsem melek gibi davranmaya başlıyor.
Çok garip şeyler oluyor.
Kavga ediyoruz mesela dua ediyorum ALLAHım hakkımda hayırlısıysa özür mesajı atsın bi sonraki mesajında özür diliyor.
Çok tuhaf geliyor bana.
Bundan ayrılıp ilerde bunu aramaktanda korkuyorum

Yaşın 19...

Bu sevgi de değil alışkanlık bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…