• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım sizce ?

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Sevgililer günü yaklaşıyor mağlum.
Ben hediye aldım.
Benimkide yüzük diyodu oda onu alıcak.
Ama bugün konuşurken erkek kardeşime demiş biz sevgililer gününü kutlamıyoruz.
Ben şimdi hediyeyi vermeli miyim ?
Vermiyeyim mi ?

Son düzenleme:

Yüzüğü kim aldı ? kutlamıyoruz diyosa
Ben anlıyamadım.eğer kutlamayı sevmiyorsa dahi siz aldığınız hediyeyi verebilirsiniz

Yüzüğü kim aldı ? kutlamıyoruz diyosa
Ben anlıyamadım.eğer kutlamayı sevmiyorsa dahi siz aldığınız hediyeyi verebilirsiniz

Yüzüğü o alıcaktı. dün akam bile yüzükleri cuma alırız dedi mesajda..
Ama kutlamıyoruzda demiş oysa geçen yıl kutladık.

Yüzüğü o alıcaktı. dün akam bile yüzükleri cuma alırız dedi mesajda..
Ama kutlamıyoruzda demiş oysa geçen yıl kutladık.

Belki size süpriz yapmak istemiştir.Anlamamanız içinde kardeşinize öyle söylemiştir.

''Herkes kendinden sorumludur aşkta'' demiş Can Yücel.
O yüzük aldı ya da almadı, kutlayacak ya da kutlamayacak.
Almışsınız hediyenizi, verin tabi ki. Onun alıp almamasını düşünmeyin.

Belki size süpriz yapmak istemiştir.Anlamamanız içinde kardeşinize öyle söylemiştir.

Benimki odundur almaz.
Doğum günümde bile almadı hiç

''Herkes kendinden sorumludur aşkta'' demiş Can Yücel.
O yüzük aldı ya da almadı, kutlayacak ya da kutlamayacak.
Almışsınız hediyenizi, verin tabi ki. Onun alıp almamasını düşünmeyin.

Yok yani şimdi vermezsem yıl dönümümüzde veririm daha olmadı bunu tekrar hediye düşünmem :52::52:
o düşünmüyorken benim böyle şeylere değer vermem rahatsız ediyor değersiz gibi hissediyorum.:43:
Hani dese ben sevmem diye tamam ama onuda demiyor.
:45:

Yok yani şimdi vermezsem yıl dönümümüzde veririm daha olmadı bunu tekrar hediye düşünmem :52::52:
o düşünmüyorken benim böyle şeylere değer vermem rahatsız ediyor değersiz gibi hissediyorum.:43:
Hani dese ben sevmem diye tamam ama onuda demiyor.
:45:

Bu kadar anlam yüklemeyin şu sevgililer gününe. İçinizden gelmiş almışsınız. O kadar ayrıntıya takılmayın.

bizim 3. sevgililer günümüz olucak bi kere bile hediye almadık birbirimize. içimden gelirse eğer alırım ama sevgililer günü olduğu için değil onun alıp almadığınıda düşünmem. bu zamana kadar kutluyosanız siz yine verin hediyenizi eğer o almadıysa bırakın onu o düşünsün

Bu kadar anlam yüklemeyin şu sevgililer gününe. İçinizden gelmiş almışsınız. O kadar ayrıntıya takılmayın.

Benimki doğum günümede önem vermez çıkma yıl dönümümüzede.
Sevgililer gününü pek takmıyorum ama bu hiç bişeye önem vermiyor.
Bide der bizim içn çıka yıl dönümümüz önemli.. Pehhh.. !:19:

bizim 3. sevgililer günümüz olucak bi kere bile hediye almadık birbirimize. içimden gelirse eğer alırım ama sevgililer günü olduğu için değil onun alıp almadığınıda düşünmem. bu zamana kadar kutluyosanız siz yine verin hediyenizi eğer o almadıysa bırakın onu o düşünsün

Benimki hiç bi özel günde almaz sorun o..

Benimki doğum günümede önem vermez çıkma yıl dönümümüzede.
Sevgililer gününü pek takmıyorum ama bu hiç bişeye önem vermiyor.
Bide der bizim içn çıka yıl dönümümüz önemli.. Pehhh.. !:19:

Hmm...:26: Şimdi işin rengi değişti işte. :31:

Hmm...:26: Şimdi işin rengi değişti işte. :31:

Bana dese sevgililer gününe önem vermiyorum diye trip atmam anlayış gösteririm ama onuda demiyor.
İnsan illaki bekliyor ondanda bişey ya doğum günlerim çıkma yıl dönümümüz hepsi geçti tek bişey yok beyfendide geçen yıl çiçek aldı tamam.

canım karakteri öyledir yani sonuçta seninde artık buna alışman lazım eğer ki bu durumdan hoşlanmıyosan onunla açık açık konuşabilirsin

Konuşsam dalga geçer:19:

Bana dese sevgililer gününe önem vermiyorum diye trip atmam anlayış gösteririm ama onuda demiyor.
İnsan illaki bekliyor ondanda bişey ya doğum günlerim çıkma yıl dönümümüz hepsi geçti tek bişey yok beyfendide geçen yıl çiçek aldı tamam.

Konuşsam dalga geçer:19:

Dalga geçerse tavrınızı koyun. Kırıldığınız şeylerle dalga geçmemeli yani. Sonuçta üzülmüşsünüz. Ben sevgililer gününe önem vermesem de doğum günümde hatırlanmayı ve özel hissettirilmeyi severim. Sizin de bunu beklemek en doğal hakkınız. Bence ciddi bir şekilde konuşun. Sevgililer günü problem değil ama en azından doğum günümde, yıldönümlerimiz de bekliyorum ben bir şeyler, minicik bir şey alıp versen bile mutlu olurum, önemli olan düşünmen ama düşünmüyorsun diyin.

Ne zamandır gormuyordum seni çatlak, nasilsin ?
Sen hediyenin ver .
Vermezse daha sende vermezsin.

Dalga geçerse tavrınızı koyun. Kırıldığınız şeylerle dalga geçmemeli yani. Sonuçta üzülmüşsünüz. Ben sevgililer gününe önem vermesem de doğum günümde hatırlanmayı ve özel hissettirilmeyi severim. Sizin de bunu beklemek en doğal hakkınız. Bence ciddi bir şekilde konuşun. Sevgililer günü problem değil ama en azından doğum günümde, yıldönümlerimiz de bekliyorum ben bir şeyler, minicik bir şey alıp versen bile mutlu olurum, önemli olan düşünmen ama düşünmüyorsun diyin.

1ay sonra yıl dönümümüz 2 ay sonrada benim doğum günüm bakalım napıcak ama artık ciddi anlamda kırılıyorum.
Dalga geçmesinden de nefret ediyorum.
Tepkimi koysam bile bu anlamıyor.
Bunu desem sonrada CatlakB hediye aşığı denir.
Onuda demesini istemiyorum.
Off ya napıcam.

1ay sonra yıl dönümümüz 2 ay sonrada benim doğum günüm bakalım napıcak ama artık ciddi anlamda kırılıyorum.
Dalga geçmesinden de nefret ediyorum.
Tepkimi koysam bile bu anlamıyor.
Bunu desem sonrada CatlakB hediye aşığı denir.
Onuda demesini istemiyorum.
Off ya napıcam.

Kim hediye aşığı değil ki? Hangimiz diyebiliriz ''ay birinin bana hediye almasından nefret ederim'' diye? Herkes özel, değerli hissetmeyi sever ve hediye almaktan hoşlanır. Ne kırıcı düşünüyor sevgiliniz. Üzülmekte haklısınız.

Ne zamandır gormuyordum seni çatlak, nasilsin ?
Sen hediyenin ver .
Vermezse daha sende vermezsin.

İyiyim ya çok şükür. Baya girmedim siteye.
Ben doğum günündede sevgililer günündede aldım verdim hediyemi ama o sadece geçen yıl sevgililer gününde almış çiçek oda onarda soldu bile.
Yani demek istediğim insan bakınca onu hatırlatıcak bişey bekliyor ama yok.
Kafam çok karışık ya ben daha şimdiden yıl dönümümüz için bişeyler düşünürken ondan hiç bişey görmicem o kesin.

Kim hediye aşığı değil ki? Hangimiz diyebiliriz ''ay birinin bana hediye almasından nefret ederim'' diye? Herkes özel, değerli hissetmeyi sever ve hediye almaktan hoşlanır. Ne kırıcı düşünüyor sevgiliniz. Üzülmekte haklısınız.

Yılbaşında arkadaşım bişey almış çok pahalı değil ama hediye sonuçta nasıl mutlu oldum.
Bende zaten değer anlamında şans yok :27:

Back
X