- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşında sevgi olmaz mı ?
neden ayrılıyosun![]()
Yanlış anlamışsın.
İlerde aramaktan korkuyorum demişsin de.
Beyfendi ağzını tutamadı yine dün akşam onun etkileri sürüyor.
Pardon o halde.
Çevremde önceden bıraktığı sevgilisini arayanlar çok var yeni sevgilileri eskisinden beter olanlar çok var. Korkuyorum..:18:
Beyfendi ağzını tutamadı yine dün akşam onun etkileri sürüyor.
Pardon o halde.
Çevremde önceden bıraktığı sevgilisini arayanlar çok var yeni sevgilileri eskisinden beter olanlar çok var. Korkuyorum..:18:
Nasıl samimiyetiz yani?
Ya ben yaptığım şeylerin karşılığını isterim çünkü şimdiye kadar hep ben yaptım hep ben paralandım hep hep hep daha yaşım 19 ama sanki evliymişiz gibi çektim.
Rahat etmek istiyorum ama yok olmuyor.
Sevgim olmasa 1 dk durmam.
Hem ne zaman hakkımda hayırlı mı diye düşünsem melek gibi davranmaya başlıyor.
Çok garip şeyler oluyor.
Kavga ediyoruz mesela dua ediyorum ALLAHım hakkımda hayırlısıysa özür mesajı atsın bi sonraki mesajında özür diliyor.
Çok tuhaf geliyor bana.
Bundan ayrılıp ilerde bunu aramaktanda korkuyorum
Odun,odunum,benim öküz,herif,herifim...Ne sık rastlıyorum bu sıralar buralarda bu sıfatlara.Espri mahiyetinde olsa da çok yakışıksız.Sonra kalk erkeklerden kibarlık bekle...
Öyle düşünme.Her şerde bir hayır vardır.
Ölç tart ama bence üzülen sen olacaksın.
![]()
ne dedi ki![]()
Ben bunu onada direkt derim hakkediyor çünkü.
Ben ondan küfürler hakaretler duydum bunar hiç bişey değil.
Bilip bilmeden gelipte benim dediğim şeyleri burda yargılama lüksünüz yok.
Kusura bakmayın.
İnşALLAH üzülen ben olmam.
Ben dedim arkadaşların yanındayken hiç umrunda olmuyorum oda diyo ki elimize geçen fırsatı tepmicektin o zaman buraya gelicektin yanımda olucaktın
Samimiyetsiz çünkü hep taktik üzerine taktik yapıyorsunuz.
CatlakB, bak yaşıtmışız umarım söylediklerime kızmazsın ve eski konuları açma demezsin ama ben içimden geçenleri söyleme ihtiyacı duydum.
Bu çocuk sana şiddet uygulamış, hakaret etmiş, küfür etmiş bir insan böyle bir insanı nasıl saviyorsun? Ona hediye almaya elin nasıl gidiyor ben anlayamıyorum. Yani bunları sevdiğim için yapıyorum diyorsun ya ben böyleokuyorum yazdıklarını. Bir üye daha demiş katılıyorum, bu sevgi değil alışkanlık bence. 19 yaşında tabii ki de sevgi olur ama böyle değil, bence. Sana bu kadar yamuk yapmış bir insana neden bu kadar tahammül? Evli değilsin çocuğun yok ki olsa bile katlanmanı gerektirmez. Daha 19 yaşındasın ve yıpranmışsın. İte kaka yürümez bence.
Bak söyliyim bu gidişle daha çok konu açarsın buraya.
Lütfen yanlış da anlama beni çok yakın bir arkadaşım var kısmen aynı durumda seninle aynılarını ona da söylüyorum.
Kendine eziyet ediyorsun, etme.
Bana sorarsan bu ilişkiden hayır beklemek, kangrenli bir koldan hayır beklemek misali.
Ben bunu onada direkt derim hakkediyor çünkü.
Ben ondan küfürler hakaretler duydum bunar hiç bişey değil.
Bilip bilmeden gelipte benim dediğim şeyleri burda yargılama lüksünüz yok.
Kusura bakmayın.
Çok haklısınız.
Korkularım o kadar çok ki.
Mantığım devrede ama işleve dökemiyorum.
Ben insanları üzmekten kaçtıkça onlar beni üzmekten hiç çekinmiyorlar.
Su içme ihtiyaçları gibi doğal bişey geliyor beni üzmeleri.
Benim kadar ılımlı birini bu kadar çok yıprattılar.
Artık bende pekte değeri yok.
Dua ediyorum kısmetimdeki değilse bitsin gitsin üzülmiyeyim diye.