mühendis adamın başta bunu kabul etmesi zaten saçma sen baştan taviz göstermişssin adam da astarını istemiş işte gayet normal baştan koyacaktın tavrınıkızlar ben önlisans muh mezunuyum bi nsaat firmasında ön muhasebe adı altında her iş yapıyorum işe girerken patron sadece gelene çay kahve vercen ön muhaseb bide buranın temizliği dedi bende inşaat firması çok gelen olmaz die kabul ettim etmez olaydım hergelene slm verene cay veriyom çocuğuna karısına sohbete gelene suyu bile benden istiyolar 2 katlı koskocaman ofisi hergün süpürüp siliyorum toz alıyorm sekreterliğini yapıyorum çaya bakıyorum yemek yapmıorum ama patron istedğinde ekmek arası falan hazırlıyorum ön muhasbesine bakıyorum küllüğüne varana kaadr ben boşaltıyrm neyse patron şehir dşana gitti gelsiğimde ofisi temzilesin ki ofis tertemiz her gün silinir edilir tuvaletin duvarlarını falan yıkasın demiş ben o an şoke olsum dumura uğradım resmen aldğm maaş 700 tl ben tuvaleti falan yıkıyorum ama duvarını falan yıkasın demesi çok üzdü sizce bu haksızlık değilmi yıkamalımıyım kzlar elim ayağım titredi resmen(((((((((
aynen yapıyorum bide utanmadan beklentileri 2000 tl maaş veriyomuş gibiO maaşa okadar işmi yaptırılır. Zam şste vermesse baska bi iş ara bulunca da çık canım. Allah kolaylık versin.
Ne vijdansızmış patronun
canım önlisans muhasebe bölümü okudum cnm mühendislik değilmühendis adamın başta bunu kabul etmesi zaten saçma sen baştan taviz göstermişssin adam da astarını istemiş işte gayet normal baştan koyacaktın tavrını
muh deyince mühendislik anladım haliyle. muhasebe de okusan bunu kabul etmemeliydin bencecanım önlisans muhasebe bölümü okudum cnm mühendislik değil
haklısın ama tecrübe olmayınca sabrediyim dedim bu kadar beklentileri olduğunu bilseydim etmezdimmuh deyince mühendislik anladım haliyle. muhasebe de okusan bunu kabul etmemeliydin bence
sigortam var cnmyok artık diyorum yaa...patronun çalışan değil köle almak istemiş,,, tabi sizde başta taviz vermişsiniz,asgari ücret vermiyorsa sigortanızda yokturki sizinn biran önce kurtulun o işyerinden
anladım canım da mesleğin ne olursa olsun piyasa felaket senin için tecrübe olmuş artık işe girerken şartlarını göz önünde bulundurursun ne olursa olsun asla kendini ezdirme patronunla da konuş w.c. temizlemek nedir yahu az yesin de hizmetçi tutsunhaklısın ama tecrübe olmayınca sabrediyim dedim bu kadar beklentileri olduğunu bilseydim etmezdim
kızlar ben önlisans muh mezunuyum bi nsaat firmasında ön muhasebe adı altında her iş yapıyorum işe girerken patron sadece gelene çay kahve vercen ön muhaseb bide buranın temizliği dedi bende inşaat firması çok gelen olmaz die kabul ettim etmez olaydım hergelene slm verene cay veriyom çocuğuna karısına sohbete gelene suyu bile benden istiyolar 2 katlı koskocaman ofisi hergün süpürüp siliyorum toz alıyorm sekreterliğini yapıyorum çaya bakıyorum yemek yapmıorum ama patron istedğinde ekmek arası falan hazırlıyorum ön muhasbesine bakıyorum küllüğüne varana kaadr ben boşaltıyrm neyse patron şehir dşana gitti gelsiğimde ofisi temzilesin ki ofis tertemiz her gün silinir edilir tuvaletin duvarlarını falan yıkasın demiş ben o an şoke olsum dumura uğradım resmen aldğm maaş 700 tl ben tuvaleti falan yıkıyorum ama duvarını falan yıkasın demesi çok üzdü sizce bu haksızlık değilmi yıkamalımıyım kzlar elim ayağım titredi resmen(((((((((
canım inşaat firması burasıtatlım benim kardeşimde öyle öyle öğrendi. muh büroları çok vicdansız maalesef. yemek yaptıranlar bile var. öğrenmek için bedava çalıştıran bile var. eğer iyi iş öğreniyorsan dayan daha iyi bir iş araştırbir yandan iş bulunca çık
muhasebe büroları geneli böyle bilmeni isterim bende zamanında iş bakmıştım sadece yol paramı vermeyi teklif etti adam
Fazla çok fazla. Yok artık daha neler. Bu şirkette temizlik elemanı yok mu? Madem sana temizlik yaptıracak o zaman muhasebeye başkasını alacak. Yuzsuz adam. Bu ne pişkinlik bu ne terbiyesizlik. Yerden göğe kadar haklısın ama keşke basta temizlik işini hiç kabul etmeseydin. Ne olmuş yani onlisanssa o da eğitim değil mi. Kendi işini öğrenmen gerek senin temizliği değil. Herkes deneyimsiz başlıyor ise bak fırsat versinler alasını yaparsın. Ezdirme kendini.tecrübem yok die sabır sabır diodum ama bu kadar ıda fazla değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?