ne yapmalıyım sizce ???

adam kapitalist sistemin uşağı olmuş
ne olursa olsun, nasıl olursa olsun, değer, hak, hukuk demeden en fazla nasıl kazanılır derdine düşmüş
bu maaşa bu işler olmaz
açık açık yapamayacağını söyleyeceksin
ön muhasebeyse ön muhasebe
hizmetlilikse hizmetlilik
bir taşla iki değil bir kaç kuş vurmaya kalkmış, sabrını deniyor
amaaa bunu söylerken, işten çıkarılmayı da göze al
bu arada yeni iş başvurularında bulun

sigortam var cnm

kurumsal bi firmada işe giremezsen çay getir götür işleri başına gelecektir ama senin patron çiçzmeyi aşmış

yok öyle tuvalet temizliği felan ya ezdirme kendini

bende kurumsal bir firmada danışmanlıkta santraldeyim

çayım kahvem geliyor,kimseyede öyle bir hizmetim yok çok şükür

inanın o kadar üzüldümki ((

mühendis adamın başta bunu kabul etmesi zaten saçma sen baştan taviz göstermişssin adam da astarını istemiş işte gayet normal baştan koyacaktın tavrını

Canım imkanın varsa bırak bence işi.
Yoksa da bir iş bul öyle ayrıl ..
Patron da çok arasın sen gibisini .

Canım imkanın varsa bırak bence işi.
Yoksa da bir iş bul öyle ayrıl ..
Patron da çok arasın sen gibisini .
borcum olmasaydı biliyodum diceğimi ama 2 3 aylık bi borcm var sonrasında çıkıcamm bu nee böylee (

canım herşey ön muhasebe sekreterlik çay temizlik

muhasebeci yanına girip çalışsan daha iyi olmazmı. ayrıca maaşında çok azmış. bence tuvaleti yıkama.. gelince sorarsada sakince tuvalet duvarlarını yıkayamayacağını burada muh öğrenmek için bulunduğunu söyle tartışma. zaten konuşma gidişatına göre hareket edersin

ama dediğim gibi iş öğrenceksen böyle. bizim mhu yanında bir oğlan vardı d,irekt sekreteri gibiydi

Adam sana söylemiş sende kabul etmişsin yani ben patronunda suç görmedim istemiyorsan ayrıl.
Hem ekmeğini yiyip hem yok bana şöyle iş yaptırıyorlar yok böyle çalışıyorum diye yakınmak saçma geliyor bana.
Baba hayrına çalıştırmıyor adam seni ücretini veriyor ve sen kabul etmişsin zorla değil yani.
İsyan edeceğine ayrıl, yok paraya ihtiyacım var diyorsan da şükredip istenilen işi yap.

Böyle vicdansız işverenlerle bu tarz şartlara boyun eğen, kabul edip çalışanlar oldukça düzen tıkır tıkır işler.
Kusura bakmada böyle "5i Birarada" görev tanımını kabul etmen baştan hata.
Senin emeğin heryerde burdan aldığının fazlasını hakeder, ezilme !

pardon tuvaletin duvarlarını falan yıkıycaksınız demedi hanfendi babasının hayrına çalıştırıyor demedik yeterince hizmet alıyor hemde fazlasıyla ben sadece akıl almak istedim yapmalımıyım die tuvaleti falan yıkıyorum ayrıca kafanızı yormayın babasının hayrına değil yaniii böyle olcağnı bilseydim borç yapmazdım şuan hemen çıkardım ki çıkıcam zaten

Asgari ücret bile 841 TL iken 700 TL ye bunları mı yapıyorsunuz ? Bizim burada çaycı abla bile 900 TL alıyor. Bende sizin gibiydim de akıllanacaksın elbet... Hemen başka bir iş bul ve bırak bence orayı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…