sigortam var cnm
canım inşaat firması burası
inanın o kadar üzüldümkiFazla çok fazla. Yok artık daha neler. Bu şirkette temizlik elemanı yok mu? Madem sana temizlik yaptıracak o zaman muhasebeye başkasını alacak. Yuzsuz adam. Bu ne pişkinlik bu ne terbiyesizlik. Yerden göğe kadar haklısın ama keşke basta temizlik işini hiç kabul etmeseydin. Ne olmuş yani onlisanssa o da eğitim değil mi. Kendi işini öğrenmen gerek senin temizliği değil. Herkes deneyimsiz başlıyor ise bak fırsat versinler alasını yaparsın. Ezdirme kendini.
mühendis adamın başta bunu kabul etmesi zaten saçma sen baştan taviz göstermişssin adam da astarını istemiş işte gayet normal baştan koyacaktın tavrını
canım herşey ön muhasebe sekreterlik çay temizlikeee oradaki pozisyonunuz sekreterlikmi ne anlamadım
borcum olmasaydı biliyodum diceğimi ama 2 3 aylık bi borcm var sonrasında çıkıcamm bu nee böyleeCanım imkanın varsa bırak bence işi.
Yoksa da bir iş bul öyle ayrıl ..
Patron da çok arasın sen gibisini .
Hangi şehirdesiniz?borcum olmasaydı biliyodum diceğimi ama 2 3 aylık bi borcm var sonrasında çıkıcamm bu nee böylee(
Hangi şehirdesiniz?
canım herşey ön muhasebe sekreterlik çay temizlik
cnm üzülmekte çok haklısın ama acele karar verme. iş bulmadan çıkma. fevri davranma tatlım.iş hayatı zordurinanın o kadar üzüldümki((
Zordur da oralarda iş bulmak, büyük şehir olsaydı ayrıl başka iş bul diyecektim. Yine de bakın bence, başka bulursanız bu sefer kabul etmeyin böyle ekstra işleri.zongldak
Zordur da oralarda iş bulmak, büyük şehir olsaydı ayrıl başka iş bul diyecektim. Yine de bakın bence, başka bulursanız bu sefer kabul etmeyin böyle ekstra işleri.
kızlar ben önlisans muh mezunuyum bi nsaat firmasında ön muhasebe adı altında her iş yapıyorum işe girerken patron sadece gelene çay kahve vercen ön muhaseb bide buranın temizliği dedi bende inşaat firması çok gelen olmaz die kabul ettim etmez olaydım hergelene slm verene cay veriyom çocuğuna karısına sohbete gelene suyu bile benden istiyolar 2 katlı koskocaman ofisi hergün süpürüp siliyorum toz alıyorm sekreterliğini yapıyorum çaya bakıyorum yemek yapmıorum ama patron istedğinde ekmek arası falan hazırlıyorum ön muhasbesine bakıyorum küllüğüne varana kaadr ben boşaltıyrm neyse patron şehir dşana gitti gelsiğimde ofisi temzilesin ki ofis tertemiz her gün silinir edilir tuvaletin duvarlarını falan yıkasın demiş ben o an şoke olsum dumura uğradım resmen aldğm maaş 700 tl ben tuvaleti falan yıkıyorum ama duvarını falan yıkasın demesi çok üzdü sizce bu haksızlık değilmi yıkamalımıyım kzlar elim ayağım titredi resmen(((((((((
pardon tuvaletin duvarlarını falan yıkıycaksınız demedi hanfendi babasının hayrına çalıştırıyor demedik yeterince hizmet alıyor hemde fazlasıyla ben sadece akıl almak istedim yapmalımıyım die tuvaleti falan yıkıyorum ayrıca kafanızı yormayın babasının hayrına değil yaniii böyle olcağnı bilseydim borç yapmazdım şuan hemen çıkardım ki çıkıcam zatenAdam sana söylemiş sende kabul etmişsin yani ben patronunda suç görmedim istemiyorsan ayrıl.
Hem ekmeğini yiyip hem yok bana şöyle iş yaptırıyorlar yok böyle çalışıyorum diye yakınmak saçma geliyor bana.
Baba hayrına çalıştırmıyor adam seni ücretini veriyor ve sen kabul etmişsin zorla değil yani.
İsyan edeceğine ayrıl, yok paraya ihtiyacım var diyorsan da şükredip istenilen işi yap.
Duyulsun ne olaca ki? Herkes daha iyi şartlarda çalışmak ister. İş verene baksana köle arıyor, eleman kaybetmek istemiyorsa azcık vicdanlı olsun.küçük yerde iş aradığıda duyulurmu ki
çok sağol desteğin içincnm üzülmekte çok haklısın ama acele karar verme. iş bulmadan çıkma. fevri davranma tatlım.iş hayatı zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?