ne yapmalıyım sizce ???

Gereksiz hırçın cevaplar...

Valla canim ben lise mezunuyun on münasebeti kendi imkanlarimla demo vs azimle öğrendim 7 yildir bir özel sektörde calisiyorum telefonuna bakiyorum kayidini aliyorum kendi bulunduğum ofisimi trmziliyorum kendi cayimi dolduruyorum yedek parca satisini yapiyorum on.muhabesine bakiyorum günüm dolu dolu geçiyor servis ve satis olduğu için fatura stok çek islerimiz çok oluyor 2000 TL de maaş aliyorum ama bana kimse bunu da yap bunu dayap ddenedi hatta yogunsun eleman alalim yardimci dediler ben istemedim ben bos durmayi seven insan değilim emegimin karsiliginida aliyorum şükür ne tuvalet yikadim ne zoraki is yaptim senin patron seni kullaniyo bence değmez hele bide 700 TL ile oda onun kul hakki zaten sen is ara bence bulursun da yada sesini az cikar pasif kalma geç karsisina konuş benim görevim VC yikamak değil kusura bbakmayin de güzel bir şekilde sartlarini yapman gereken neyse onlari yapacagini şöyle sen sustukca ileride badana da yaptirir sana

Ozel sektör böyle malesef.. Bnm de konularmda var çektiğim sktnlar. Seni telefon bakmak muhasebe tutmak gibi isler icin alırlar ama her Isi yaptirirlaR. Bende oyleydm yeni kiz alndida falan biraz rhat edttim o konuda. Ypmaynca pasaklı damgası yiyorsun bide. Onlar o işleri yapman icin seni mecbur goruolar. Ne kadar da istemesende yapiosun . Malesef özel sektör insanı mahvedio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…