Ne yapmalıyım yardım :(

seniy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
49
2
13
İstanbul
Kızlar mrb,
dün akşam kv kp hepsi bizdeydi bir de eşimin teyzesinin torunu var daha 7 yaşında o kv'min telefonunda oyun oynuyordu bana bu bölümü geçermisin diyip telefonu verdi ben de oyunu geçtim verdim bu sefer oyunu kapattı telefonu karıştırırken whatsapp'a falan girdi ben de dalgınlıkla hala bakıyorum o arada kv ve kayınpederimin yazışmalarını gördüm kp min en son yazısını gördüm oğlumuz için o kıza sabretmemiz gerekiyor yazıyordu. beynimden kaynar sular döküldü benden bahsediyorlardı belli.
ben de elimde olmadan okudum tüm mesajları neymiş oğullarından soğutuyor uzaklaştırıyormuşum, neymiş evime çok pahalı eşya almışım.
Almışsam kocam çalıştı ben aldım öyle değil mi ama.
şimdi napıcam bilmiyorum daha eşime de söylemedim.
Okuduğuma pişman oldum keşke okumasaydım. o an insanı şeytan dürtüyo resmen tutamadım kendimi.
Fikir verin nolursunuz

Yanlisla baktin kapatsaydin arkadasim hepsini okumussun merakla bu yaptigin cok ayip zaten bari bilmiyormus gibi davranip olaylari akisina birak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beni dinlersen okumamış gibi yap...eşine de söyleme...siyasetci ol

benim gibi yapma yani...konuyu aydınlatmaya hele hiç çalışma...olaylar büyür eşinlede mutsuz olursun

kv kp...demekki böyle düşünüyorlar senin için...yapcak bişey yok

Ayni olay maalesef basima geldi insan o anda seytana uyup okuyo ben gorumcemin kaynimla benim hakkimda yazismalarini okudum ne hakaretler tahmin edemezsiniz hem de ben karsisinda otururken o yazisiyormus inanamadim aglamaktan mahvoldum e tabi esime soyledim esimde inanamadi once onlara karsi oyle bir savunduki beni cunku onlarla aramda en ufak bir sorun yoktu ama kv dem ne yapti etti esimi bana karsi doldurdu ve bizim aramiza fitne koydu nerdeyse bosanmanin esigine geturdi hem onca hakareti yedim ustune bide suclu yaptilar beni size tavsiyem bu konuda tecrubeli biri olarak hic gormemis gibi davranin sonra olan esinizle size olur benden soylemesi

senin onu okuman ne kadar ayıpsa onlarında yüzüne söylemeden arkandan konuşmaları o kadar ayıp
şimdi biliyorsun senin hakkındaki düşüncelerini ya bu düşünceleri silip onları bu düşüncelerden uzaklaştıracaksın ya da amannnn diyip sallayıp bildiğini okuyacaksın

okuduğun gördüğün herşeyi unut, dha önce nasıl davranıyorsan daha hassas, daha düşünceli ol. Sen insanlığınla dediklerinden utandır onları

kayınpeder ve kayınvalıdenız watsapptan mesajlaşıyor mu..

benımkıler sadece yeşile basıp konuşmayı bılıyorlar..

eşine anlat derim..

Yerinde olsam hiç bir şey görmemiş gibi davranırdım :44: gidip eşine anlatsan belki sana hak verecektir olabilir ama kesin anne ve babasıyla bu durumu konuşacaktır insanlara güven olmaz kv eşine iki kelime eder kafasını bulandırır mazallah durduk yere konu dallanıp budaklanır bence hiç gerek yok onların yaptığı (KV-KP) çok ayıp zaten ya çaktırmadan onlara kendine sahteden de olsa sevdir onları utandır yada hiç bir şey olmamış gibi devam et derim

Ben senin yerinde olsam bunu bi avantaja çeviririm.arkandan kotu konuşmuşlar su bu hepsini geride bırak. Knlara karsi daha içten şanını ol sebepsiz yere hediye al götür. Belki sende bilmeden biseyler yaptın onları kırdın.duzelt arayı. Bu arada şaşıran arkadaslar olmus benim annem babam kv ko hepsi kullanıyor whatsapp yeni nesil iste :)))

Eşinize bu durumdan asla bahsetmeyin, ailesini eşinize kötülemeyin. Başta size inanır, savunur falan sonra ailesidir "ailem benim atacak mıyım?" der. Siz kalırsınız ortada. Haberiniz yok gibi davranın bence.

kayınpeder ve kayınvalıdenız watsapptan mesajlaşıyor mu..

benımkıler sadece yeşile basıp konuşmayı bılıyorlar..

eşine anlat derim..

Benimkilerde öyle
Yeşile basıyo konuşuyo, kırmızıyla kapatmıyo bile
İyi günler diyo indiriyo kulağından karşı taraf kapatırsa kapatıyo

İnsan ister istemez soğur, görmeniz kötü olmuş konu sahibi
Ben olsam içimde tutamam eşime derim en azından

Canım ben olsam eşime söylerdim ama şikayet anlamında değil. Evdeki masraflarınızı, neye ne kadar ödediğinizi onlara belli etmeyin bence. Biz mesela öyleyiz,yüzümüze de arkamızdan da söyleyecekleri için gizliyoruz hayatımızdaki çoğu şeyi. Soğutma konusuna gelince,ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Ara uzunsa,sen gitmesen de eşin iş çıkışı gidip ailesini görebilir bazen.

Okumasan iyi olurmuş,öğrenmemiş bilmemiş olurdun ama madem öğrendin öyle düşündüklerine pişman olmalarını sağla bence.Kendi ailemiz bile zaman zaman bizden dert yanarken oğluyla evli olduğumuz el ne konuşuyodur arkamızdan kimbilir. Hiç bilememek daha iyi.

Eşinize bu durumdan asla bahsetmeyin, ailesini eşinize kötülemeyin. Başta size inanır, savunur falan sonra ailesidir "ailem benim atacak mıyım?" der. Siz kalırsınız ortada. Haberiniz yok gibi davranın bence.

Ben de eşime söylememeyi düşündüm,
bir yandan düşünüyorum çünkü karı koca arasındaki konuşmayı okudum.
Bir başkasına beni çekiştiriyor olsaydılar daha farklı davranabilirdim. yeri geliyor insan kocasıyla her şeyi konuşuyor.
Sonra kötü olan ben olur kalırım

bende unuturdum hatta onlara çok iyi davranırdım ki,yaptıklarına utansınlar diye..

Evet haklısınız

sizin yerinizde olsam ben de okurdum en azından fesatlıklarını ve size karşı olan düşüncelerini öğrenmiş oldunuz ve ben kesinlikle eşime söylerdim bu arada kv ve kp iniz whatsapp kullanacak kadar maddi kültürde ilerleme katetmiş fakat manevi kültür , ahlak vs noktasında ise yerlerde sürünen insanlarmış ....böyleleri benim başımda da var Allah bunları ıslah etsin

benim kayınvalidemin cep telefonu bile yok
kayınpederim de bir açabilir bir de kağpatabilir teli
kendine gelen msjları bile kızım bir bak telefondan ses geldi diye gösterir
ben msjlaşmayı dahi sevmiyorum, watsapp da sadece, resim video alışverişi için kullanıyorum..
ama buraya gelince yazmaya bayılıyorum

neyse konuya gelince, herhalde karşılaşabileceğiniz en kötü durumlardan biri..
....miş gibi yapılıp aslında öyle olunmaması..
siz de gardınızı alın, akıllı davranın..gereğinden fazla değerin vermeyin ama saygısızca değil tabiki..

Ben olsam dayanamaz anlatirdim heralde.benim hakkimda neden boyle dusunduklerini,bu dusuncelerinden kendisinin haberi olup olmadigini sorardim.kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama herkes birbirine saygi duymak zorunda,ne demek size zor dayaniyolarmis.cok uzucu gercekten,insanin basindan asagi kaynar sular bosalir o msj.lari okudugu anda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence birde kötü konusmadilar ki. Sonuçta gelinlerde kv'de dedikodusu yapmiyormu? En basit bu sitede bile konusuyorlar ve gerçek hayatta anneleri ile, arkadaslari ile konusmuyorlarmi? Ben aranizdaki iliskiyi bilmiyorum. Kim bilir fark etmeden onlari kirmista olabilirsin. En azindan kayinvalide esin ile arana girmek istemiyor. Bak esinin mutlulugu için, kendileri mutlu olmasalar bile. Burdaki konulari okusan, böyle bir kv'deninde artik çok bulunmadigini anlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…