Kızlar mrb,
dün akşam kv kp hepsi bizdeydi bir de eşimin teyzesinin torunu var daha 7 yaşında o kv'min telefonunda oyun oynuyordu bana bu bölümü geçermisin diyip telefonu verdi ben de oyunu geçtim verdim bu sefer oyunu kapattı telefonu karıştırırken whatsapp'a falan girdi ben de dalgınlıkla hala bakıyorum o arada kv ve kayınpederimin yazışmalarını gördüm kp min en son yazısını gördüm oğlumuz için o kıza sabretmemiz gerekiyor yazıyordu. beynimden kaynar sular döküldü benden bahsediyorlardı belli.
ben de elimde olmadan okudum tüm mesajları neymiş oğullarından soğutuyor uzaklaştırıyormuşum, neymiş evime çok pahalı eşya almışım.
Almışsam kocam çalıştı ben aldım öyle değil mi ama.
şimdi napıcam bilmiyorum daha eşime de söylemedim.
Okuduğuma pişman oldum keşke okumasaydım. o an insanı şeytan dürtüyo resmen tutamadım kendimi.
Fikir verin nolursunuz
Kızlar mrb,
dün akşam kv kp hepsi bizdeydi bir de eşimin teyzesinin torunu var daha 7 yaşında o kv'min telefonunda oyun oynuyordu bana bu bölümü geçermisin diyip telefonu verdi ben de oyunu geçtim verdim bu sefer oyunu kapattı telefonu karıştırırken whatsapp'a falan girdi ben de dalgınlıkla hala bakıyorum o arada kv ve kayınpederimin yazışmalarını gördüm kp min en son yazısını gördüm oğlumuz için o kıza sabretmemiz gerekiyor yazıyordu. beynimden kaynar sular döküldü benden bahsediyorlardı belli.
ben de elimde olmadan okudum tüm mesajları neymiş oğullarından soğutuyor uzaklaştırıyormuşum, neymiş evime çok pahalı eşya almışım.
Okuduğuma pişman oldum keşke okumasaydım. o an insanı şeytan dürtüyo resmen tutamadım kendimi.
Fikir verin nolursunuz
kayınpeder ve kayınvalıdenız watsapptan mesajlaşıyor mu..
benımkıler sadece yeşile basıp konuşmayı bılıyorlar..
eşine anlat derim..
Eşinize bu durumdan asla bahsetmeyin, ailesini eşinize kötülemeyin. Başta size inanır, savunur falan sonra ailesidir "ailem benim atacak mıyım?" der. Siz kalırsınız ortada. Haberiniz yok gibi davranın bence.
Canım ben olsam eşime söylerdim ama şikayet anlamında değil. Evdeki masraflarınızı, neye ne kadar ödediğinizi onlara belli etmeyin bence. Biz mesela öyleyiz,yüzümüze de arkamızdan da söyleyecekleri için gizliyoruz hayatımızdaki çoğu şeyi. Soğutma konusuna gelince,ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Ara uzunsa,sen gitmesen de eşin iş çıkışı gidip ailesini görebilir bazen.
Okumasan iyi olurmuş,öğrenmemiş bilmemiş olurdun ama madem öğrendin öyle düşündüklerine pişman olmalarını sağla bence.Kendi ailemiz bile zaman zaman bizden dert yanarken oğluyla evli olduğumuz el ne konuşuyodur arkamızdan kimbilir. Hiç bilememek daha iyi.
Kızlar mrb,
Fikir verin nolursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?