Ne yapmalıyım yardım :(

Yok kötü konuşmuşlar cadı iki dakika yanından ayrılmıyo yapışık gibi vs yazmışlar.
Oğlumuzla başbaşa kalamıyoruz vss daha çok şeyler de uzun uzadıya anlatamıyorum işte.
Ama dediğiniz gibi biz yeri geliyo arkadaşlarımıza kv mizi anlatıyoruz dert yanıyoruz onlar da karı koca konuşmuş.
Evet olabilir çok sıcak kanlı değilim biraz kıskançlığım da var ondan olabilir diyorum şuan kendimde hatayı arıyorum.
çünkü beni çok isteyerek gelin aldılar kv özellikle çok istemişti bu işin olmasını.
Neden buralara geldik diye düşünmüyor değilim.

Daha önce sorunlarınız oldu mu? Sen her şey güllük gülistanlık sanırken bunlar yaşandıysa salla gitsin demek çok kıskanıyorlar seni özellikle kvden.

Benim annem ve babamda whatsapp tan konuşur ama birinin dedikodusunu yapacak kadar değil. Ayıp ya gelinin o senin ne kadar kötü olursan ol yapmamaları gerek ben olsam eşime söylerdim içimde tutamam çünkü! Benimde kv. Kp aram iyi değildir eşimde bilir zaten :) ne olursa hemen söylüyorum çünkü zamanla oda gördüğü için yanımdadır.

Ikizlerin süper anası 👶👶

Kullandiklari cümleler elbette güzel degil fakat madem kv'deni seni ilk basta çok sevmis, acaba ne oldu?
Istiyorsan çaktirmadan kv'den ile konusurken konuyu kendi iliskinize getirebilirsin. Su an kendinde "suçu" ariyorsan ya,
en azindan kv'den ile konusarak biraz daha bilgilenebilirsin? Hani "suçun" illahi sendi olmasi zorunda bile degil
ama esinin annesi, babasi ile iyi bir iliskin olmasi her zaman senin leyhinde olur.

konu sahibi arkadas bosver hic okumamis gibi davran esinede birsey deme is buyumesin benimde kvdem benim icin cok samimi arkadasima beni kotulemis arkadasda tek solukda anlatti bende asla esime demedim ama birgun kvdeme dedimki anne x ablanin kvdesi muhtesem bir kadin degilmi bu durdu durdu niye kiz dedi baksana gelinini nasil koruyor yere goge sigdirimiyor valla helal olsun boylesilerin elleri degil ayaklari opulur kvdem catladi 4o derece ates basti manyakmisin kiz sen ne opecen o kokusmus kadinin ayaklarinianne konu o degilki ben misal dedim bak nasil koruyor gelini arkasindanda tek kelime kotu laf etmiyor cok kulturlu olgun kadin dedim valla resmini cekip yollasam onceki sonraki diye soka girerdiniz onun yuz ifadesinden zavallim en son dedigi laf heeee cok olgun kulturlu siskooooo

Ayy alemsiniz saygılar size :)

Daha önce sorunlarınız oldu mu? Sen her şey güllük gülistanlık sanırken bunlar yaşandıysa salla gitsin demek çok kıskanıyorlar seni özellikle kvden.

Olmadı ama çok da samimi değildim pek fazla gidip gelmiyorum.
Belki o soğukluğum sebebiyle oldu.

Yine de ailesini şikayet etmek istemiyorum, he yeri gelir kalbimi çok kıracak bir şey söylerlerse belki dayanamam :18:

Yine de ailesini şikayet etmek istemiyorum, he yeri gelir kalbimi çok kıracak bir şey söylerlerse belki dayanamam :18:
hakkınızda hayırlısı olsun ama hakkınızdaki düşünceleri biliyorsunuz artık kv oturup ağzını arayın belki o yaptığından utanır

Kvalide ve kpeder ayrı mı yaşıyor ki mesajlaşıyorlar?

aranızda bir sorun var mı onlarla?
neden açık açık konuşmuyorsun?
Allah bir dil vermiş uslubuyla konuştuktan sonra kim ne der ki?

Hep söylerim cehalet mutluluktur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kv ve kp whatsapp'ta yazışacak kadar görmüyorlar mı birbirlerini bütün gün.
Yoksa ayrı odalara geçip yazışıyorlar mı :)

Bence okumamış gibi davran.
Görmüş olman normal ama alıp tamamını okuman cidden ayıp.

boşver senin için eşin önemli sen eşinle iyimisin gerisine boşver söylesen ne olacak ya sana inamıyacak yada inanacak ailesine gidecek tartışma çıkacak sen suçlu olacaksın boşver senin için eşin önemli eşinin senin arkanda olması önemli sen ailesiyle degil eşinle evlisin eşyaları da boşver sen aldın eşin ödedemi eeeee eşin sorun yapmadıysa sen de sorun yapma kafayı takma eşinin ağzından çıkan söz önemli senin için ailesinin değil unut gitsin eşinle mutlu olmaya bak onlar sevmesede sonuç olarak eşin seni seviyor mu sen ona bak​

Görmemiş gibi davran eşin ailesinin tarafını tutarsa iyice kırılırsın.

Yanlisla baktin kapatsaydin arkadasim hepsini okumussun merakla bu yaptigin cok ayip zaten bari bilmiyormus gibi davranip olaylari akisina birak

He aynen öyle yapsaydi.
Allahaskina Kim okumazdi o an kendi hakkindaki mesajlari, gercekci olun biraz.

He aynen öyle yapsaydi.
Allahaskina Kim okumazdi o an kendi hakkindaki mesajlari, gercekci olun biraz.

Ben yapmam cok merak ediyorsaniz o saygisizligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…