Ne yapmalıyım??

Bu erkeklerin gözü başka bir kız görsün hemen ara verelim zaman ver kafam karışık oluyor.

Bence aile bahanesi olmuş. Kendisi istiyor ayrılmayı, yolunu yapıyor şimdiden bence. Başka birinden hoşlanmış olabilir, o kızdan yüz bulursa ayrılacak, bulamazsa sana tekrar dönecek. Ben olsam basardım tekmeyi, sanki bana Brad Pitt. Defolsun gitsin.

Ya 3 yıldır ne aldattığını hissetmiştim ne başka bir kıza baktığını hissetmiştim.. Yanıldım belkide.. Güveniyordum birden böyle olunca çok zor ya araya başka kızın girmesi off off

Ya 3 yıldır ne aldattığını hissetmiştim ne başka bir kıza baktığını hissetmiştim.. Yanıldım belkide.. Güveniyordum birden böyle olunca çok zor ya araya başka kızın girmesi off off
Bence sen ondan önce davran ve bu ilişki sadece senin verebileceğin bir kararla mı bitecek yada devam edecek, seviyorum ama o kadar aciz değilim de ve ayrıl. Emin ol gururu incinecektir. Senin itiraz etmen ona normal gelen şu anda ama sen ters köşe yap. İçi bir cızlasın. Ben olsam bunu blöf olarak değil gerçekten yapardım. Evleneceği kadına kendi karar veremediği halde 3 yıl birini oyalayan insana asla saygı duymam. Kendi kararını veremeyene hiç duymam.

Olumsuz yorumlar canını sıkabılır ama durust olmak gerekırse erkekler ıcın cok klıse bahaneler bunlar... Sevdıklerı zaman oyle bir kabul ettırıyorlar ki ailelerıne sasarsın bana kalırsa ulasılmazı sen oyna tamamen bıtır benım arkamda durmayan ınsan ıle bırlıkte olamam demelisin.

Beklemek ve sorgulamak yerine 3 yil boyunca zerre hatasi olmadigini düşündüğün birinin üniversiteye başlayınca hadi onu gectim , yeni insanlar tanıyınca degismesi tamamen kisilik meselesi. Aile falan hikaye. 3 yil laylay takılmış senle bunu da soylemis . Ailem kabul etmez seni diyen adamla ne evliligi pardon ? Ustu kapali hakaret sayarim. Ayril veya ayrilma sana kalmis ama sinyalleri kulak ardi etmemelisin.. ayrica bunu diyenlerin hayatinda kafasina giren baskasi olma ihtimali yüksek oluyor....

Aynen çok haklısınınz

Şimdiden ailesinin ağzına bakıyorsa geleceğin zor
Gir bi anneci erkeklerin konularını oku kadınlar neler çekiyor
Bence ayrıl.

Sana olan aşkı ailesine olan düşkünlüğündrn az.
Ailesi yüzünden seni bir kalemde silebilecek bir potansiyele sahip
İleride sana çektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…