• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım??

vakasizumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
8
2
36
29
Merhabalar ben yeni üye oldum buranın adaplarını pek bilmem ama insanların düşüncelerine ihtiyacım var. O yüzden yazmak zorunda hissettim kendimi.. Benim 3 yıllık sevgilim var. 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi 3 yıldır çıkıyoruz işte. Benim annem onu biliyor ve kabullendi. Biz çok güzel zamanlar çok güzel 3 yıl geçirdik. Şu an üniversitedeyiz herşey iyiydi güzeldi ancak 1 hafta önce akşam çok küçük atıştık ama saçma sapan bir konuydu ertesi gün düzelir demiştim. Ancak o bana ertesi gün mesaj yazmadı. 2 gün sonra konuştuğumuz da kafam karışık ailem sana onay verir mi bilmiyorum. Artık büyüdük lay lay lom değil. Seninle geleceğim olur mu bilmiyorum. Bana zaman ver üstüme gelme dedi. Ve 1 haftadır sadece napıyorsun yazıp birbirimize susuyoruz. Yani bir insan 1 gecede nasıl değişebilir? Benden ayrılacak gibi ima ediyor ama gerekçeleri çok saçma. Sana sevgimden şüphen olmasın ama kafam karışık geleceğimiz var mı düşünmem lazım diyor.. Nerden çıktı bir günde? 3 yıllık ilişkimin böyle sebep yüzünden bitmesini istemiyorum.. Aynı sınıftayız ve her gün yüzünü görüyorum ve onu hala ilk gün ki heyecanla seviyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ona istediği zamanı verip düşünmesini mi sağlamalıyım? Yoksa şimdiden unutmaya çalışayımmı?? :KK64::KK61:

Ailesi niye onay vermezmiş size? Yeni mi aklına gelmiş bu?
Hiç bir fikrim yok. Ancak ailesi çoook sıkı ve dindarlar. Ben keni halinde bir kızım ne çok açık giyerim nede aykırılığım vardır. İşte düşünmesi gerekiyormuş ailesi kabul edermiymiş etmezmiymiş oda bilmiyormuş..

Ayrılmayı uzun süreden beri düşünüyormuş. Buna sebeb belkı aılesıdır belkı dğildir. Sen kavgaya takılma kavganın bahanesınede.
Çünki sebebi bu değil bahanesi o. Kendini geriye çek. Otur ve izle. Muhtemelen bitirecek zaten.

Sanki birşeyleri bahane ediyor gibi sezdim.. O yüzden üstüne gitmeyip daha sessiz daha sakin bir hale bürünün. Biraz sizsiz kalmayı hissetsin eğer sizin kadar yoğun duygular içerisindeyse zaten bir adım atacaktır. Ama değilse de zaten o da sessiz kalacaktır. Duruma göre siz de bir yol çizersiniz artık.

Hiç bir fikrim yok. Ancak ailesi çoook sıkı ve dindarlar. Ben keni halinde bir kızım ne çok açık giyerim nede aykırılığım vardır. İşte düşünmesi gerekiyormuş ailesi kabul edermiymiş etmezmiymiş oda bilmiyormuş..
Bu kavgayı bahane etmiş o zman, sonuçta baştan dindardında sonradan değişmedin heralde.
Soğumuş sanırım ya da aklında başkası olabilir üzmek istemem ama. Çünkü düşünmem gerekiyor diyor birden kestirip atamıyor açık kapı bırakıyor, kendinden emin olursa ayrılacak, olmazsa pişman olursa siz zaten bekliyorsunuz diye dönecek.
Ben olsam geri çeker kendimi, taviz vermezdim, hayatınızla oynatmayın.

Merhabalar ben yeni üye oldum buranın adaplarını pek bilmem ama insanların düşüncelerine ihtiyacım var. O yüzden yazmak zorunda hissettim kendimi.. Benim 3 yıllık sevgilim var. 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi 3 yıldır çıkıyoruz işte. Benim annem onu biliyor ve kabullendi. Biz çok güzel zamanlar çok güzel 3 yıl geçirdik. Şu an üniversitedeyiz herşey iyiydi güzeldi ancak 1 hafta önce akşam çok küçük atıştık ama saçma sapan bir konuydu ertesi gün düzelir demiştim. Ancak o bana ertesi gün mesaj yazmadı. 2 gün sonra konuştuğumuz da kafam karışık ailem sana onay verir mi bilmiyorum. Artık büyüdük lay lay lom değil. Seninle geleceğim olur mu bilmiyorum. Bana zaman ver üstüme gelme dedi. Ve 1 haftadır sadece napıyorsun yazıp birbirimize susuyoruz. Yani bir insan 1 gecede nasıl değişebilir? Benden ayrılacak gibi ima ediyor ama gerekçeleri çok saçma. Sana sevgimden şüphen olmasın ama kafam karışık geleceğimiz var mı düşünmem lazım diyor.. Nerden çıktı bir günde? 3 yıllık ilişkimin böyle sebep yüzünden bitmesini istemiyorum.. Aynı sınıftayız ve her gün yüzünü görüyorum ve onu hala ilk gün ki heyecanla seviyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ona istediği zamanı verip düşünmesini mi sağlamalıyım? Yoksa şimdiden unutmaya çalışayımmı?? :KK64::KK61:
Hiç napiyosun bile deme. Ayrılmanın on hazırlığı bu. Direk muhabbeti kes. Bakalım özleyecek mi seni ? Madem ayrılmayı düşünüyor gelecek var mı bilmiyorum olaylarına giriyor bu senin için de geçerli. Hayatından boşu boşuna sene kaybettirmesin

Sıkılmış ilişkiden ya da sizden,bahaneleri de pişman olmazsa ayağına dolanma diye.....
Belki yorumu biraz acımasız bulacaksın ama arkana bakma,keyfine bak yokmuş gibi davran......

Yok yok yorumlarınız benim için önemli. Ona göre hareket edicem. Dur bakalım yüz vermeyim biraz hiç umursamıyım nolacak :(

Yok yok yorumlarınız benim için önemli. Ona göre hareket edicem. Dur bakalım yüz vermeyim biraz hiç umursamıyım nolacak :KK43:
Şu dönemde vereceğin tepki tüm ilişkinizi etkiler o yüzden kaçan kovalanır taktiğini her ne kadar itici bulsamda bundan başka çözüm yok gibi....Bu arada iyi bir ders ver ve asla yelkenleri hemen indirme!

Simdiden basladiysa "ailem kabul edermi"lere isin var senin guzelim. Bu gercekden sunu gosteriyor " ben ailem ne derse onu yaparim yarin bosan derseler de bosanirim" aileye bagli olmak guzel ama karalarini hatta evlilik kararini ailesine gore veren biri olgunlasmamis demekdir. 3 yildir seninle gezip tozarken ailesini niye dusnmemis? Madem cok dindarlar niye kiz arkadasi edinmis. Oh ne guzel islerine gelince dindarlar gelmeyince "lay lay lomlar" Hipokratlar!

3 yıldır aklı nerdeymiş gezip eglenirken iyi.o bir gecede almamıstır bu kararı aklındavardır buda ona fırsat olmustur .
bide böyle tipler var ailesi cok dindar oyle birini arayan sanki kendi öyle biri

sana tavsiyem haklısın biz olmayız senden ayrılıyorum de kendini cabuk vazgecilmiş hissetsin . zaten adam bırakacak sen bırak sonra bakarsın tutumuna

o seni bırakmadan sen onu bırak. bu ne saygısızlık. 5 senedir tanıdığı kadına ailem sana onay verir mi bilmem ne demek yahu? vermezse bırakıcak demek ki hemen? off bırak allah aşkına bu ne biçim iş.

Back
X