Ne yapmalıyım !!!

Sevgilimle 7 yıl olduğunu aileme söyleyeyim ?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bartug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
28
6
86
Selam kızlar 24 yaşındayım , benim 7 yıllık bi ilişkim var ve biz ciddiyiz ikimizde okuyoruz , üniversite bitince evlenmeyi düşünüyoruz, onun bütün sülalesi ve arkadaşları beni biliyor ve tanıştırdı. benim sadece yaşıma yakın olan kuzenlerim ve kız kardeşim biliyor annem ve babam bilmiyor ama ilişkimin olduğunu tahmin ediyorlardır . Fakat hiç ben onları karşıma alıp böyle böyle diye anlatmadım.Son sınıf öğrencisiyiz ve artık birşeylerin adını koymak istiyoruz nişan gibi peki ben aileme nasıl söyleyebilirim 7 yıldır çıktığımı söyleyeyim mi ? Çok utanıyorum bazı şeylerin zamanı gelince ne kötü oluyormuş insan

Bir süredir görüştüğüm ve ciddi düşündüğüm biri var demen yeterli. Bizimkiler görüşme süresine çok takılmamıştı.

Ankete lüzum yokk net cevap belli bencee...bunda utanilacak ne durum var?? Yasin kucuk oldugu icin soylememissin bu cok normal yani..

Önce annene açıl istersen. Anneler bu konuda daha yapici oluyor genelde. Babayla konuşmaya utanıyor insan. Anne de babayı ışler yavaş yavaş. Baba zaten öğrenince gel kizim konuşalım der

Anne görüştüğüm biri var sizlerinde tanimasini istiyorum kendiside bu konuda ciddi gibi bi giriş yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…