- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Medeni bi şekilde ayrıldılarsa bence iki tarafla da görüşmekte sıkıntı yok. Sonuçta kuzeniniz, eski sevgilisinin sonuna kadar yalnız kalacağını arkasından ağlayacağını filan düşünmüyor, ikisi de kendilerine yeni yollar çizecekler işte. İki tarafla da görüşürdüm ben olsam hiç de vicdan yapmazdım onların kararı saygı duyarım ama birini seçmek falan çok saçma, benlik bişey yok sonuçta
Bu durumu niye bu kadar abarttiniz ki. Sizden bagimsiz 2 birey ayrılır barışır onların hayatı. Sucluluk filan ne alaka
Hayat herkesin istedikleri doğrultusunda olmuyor. Soylesiniz ne farkeder söylemeseniz ne. Kadin yeni hayat kurmuş. Herkes yoluna. E evinize giren cikan her misafiri de kuzeninize anlatmadiginiza gore yersiz olur soylemekOnun yerine kendimi koyuyorum ben istemezdim sanırım.
Bunu kuzenime söylemeli miyim yoksa eşimi dinleyip söylememelimiyim evime geldiğini
Hayat herkesin istedikleri doğrultusunda olmuyor. Soylesiniz ne farkeder söylemeseniz ne. Kadin yeni hayat kurmuş. Herkes yoluna. E evinize giren cikan her misafiri de kuzeninize anlatmadiginiza gore yersiz olur soylemek
Belki kuzen onun ismini bile unuttu?
Kuzenine soyleme bir daha da disarida gorusun. Cok da bir sey degil yani ama biraz rahatsiz edici tabi sizin acidan.
Misafir gelen kızın yerinde olsam yüzünüze bakmazdım herhalde bir daha.
Valla bakmasın zaten mümkünse bi daha karşılaşmak istemiyorum.
Anlıyorum çok yakınsanız durum biraz değişir tabi.. anlatın bence kapıya geldiler bi anda misafir sonuçta git denilmez mecbur davet ettik oturduk filan diyin, doğru zaten
Onunda sizi pek görmek isteyeceğini pek sanmıyorum.
Sırf kuzeninizle görüştü diye böyle düşünmeniz bana çok manasız geldi. Kızın ne suçu günahı var böyle bir davranışı görüyor? Empati yapın biraz.
Aynen bir anda gelişti her şey.. çok fazla yakınız kuzen değil kardeş gibiyiz. Düşünsenize ağladığı, ne kadar sevdiğini anlattığı adamı bir anda başkasıyla gördüm.
Söyleyin gitsin o zaman. Kızı arayıp illa gel demediniz sonucta. Durumu ifade edin o da anlayacaktırKuzenimle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez en özellerimizi biliriz. Şimdi bunu söylemesem Allah ya bi yerden bir gün duyarsa diye korkuyorum.
Söylesem eşim ayıp olur diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?