• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız yani benim için de kardeşim arkadaşlarımdan ötedir yalan değil. Sizin için de kuzeniniz öyle demekki. Bir daha eve çağırmamaya dikkat edin bence adama da ayıp olmuşsa olmuş ne yapalım, çok meraklıysa eşinizle görüşsün artık sık sık. Sonuçta eskiden var olan durumlar değişti onun da hak vermesi lazım sizin eskisi gibi olmamanıza. elin adamı yani 40 yıllık dost değilsiniz

Ben bunları önceden hep söyledim eşimede arkadaşınada kuzenimin peşinden koşarken.

Bence söyleyin kuzeninize içinize sinmiyor, olaylar birden böyle gelişti, sonradan çok rahatsız oldum vs., bu kadar yakınsanız anlayacaktır bence sizi.

Bence söyleyin kuzeninize içinize sinmiyor, olaylar birden böyle gelişti, sonradan çok rahatsız oldum vs., bu kadar yakınsanız anlayacaktır bence sizi.

Yarın arayıp söyleyeyim yoksa uyku tutmuyor vicdan azabı çekiyorum konuşurken bana onu soracak diye ödüm kopuyor konudan konuya atlıyorum kaç gündür.. inşallah kırılmaz

Kuzeninize söylemenize hiiç gerek yok.
Çok sık takılmazsınız olur biter. Biraz fazla büyütmüşsünüz. Belki kuzeninizin umrunda bile olmaz öğrense.adam ömrünün sonuna kadar bekar kalacak değildi ya. Ee eşinizde kuzeni illaki böyle şeyler olacak.

Kuzeninize söylemenize hiiç gerek yok.
Çok sık takılmazsınız olur biter. Biraz fazla büyütmüşsünüz. Belki kuzeninizin umrunda bile olmaz öğrense

Olur ya yarın bir gün başkasından duyarsa diye korkuyorum. Olmaz olur mu hala ara ara onu soruyor bana ne yapıyor gelip gidiyor mu diye. Şu an aşık değil ona o evreleri atlattı çok şükür ama yine de aklının bir köşesinde var.

Konuyla alakasi yok, özür dilerim, esinle barismana sasirdim ne yalan soyleyim.. Cok katiydin ve dönüşü yok diyordun, bu yuzden sasirdim birden ama sevinmedim de degil.. InsaAllah simdi iyisinizdir..

Kızın bir suçu yok tabi. Ama kuzenimle kuzenden öte kardeş gibiyiz. Düşünsenize hep dördünüz takılmışsınız.. kuzeniniz sizin yanınızda o adam için göz yaşları dökmüş, ne kadar sevdiğini anlatmış, mutlu anılarına sahit olmuşsunuz. En çok güvendiği kişi sizsiniz.
Ben onun yanında hep kuzenimi görmüşüm o kızı görünce ne kadar kötü hissettim kendimi biliyor musunuz? Normal bir arkadaşım olsa haklısınız ama bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez en özel sırlarımız anılarımız var.
Benim evimde kuzenim onun için kaç kere göz yaşı döktü o ise benim evime başka kızla geldi şimdi ben ne yapayım o da haklı ona da kızamıyorum. Kızın zaten suçu yok. Ama ben ne yapayım şimdi.

Aynı durumu annem ve babam 20 sene önce yaşadı.
Babamın arkadaşı(Ali olsun) ve annemin arkadaşı(Ayşe olsun) sevgiliydi,
ama Ayşe başkasıyla nişanlandı aniden.
Ne annem Ayşenin yeni nişanlısıyla görüşmemezlik yaptı ne de babam Ayşeye tavır koydu.
Çünkü herkes yetişkin kişiler ve kendi kararlarını verebiliyorlar.
Ali de seneler sonra başkasıyla evlendi.
Aynı şekilde bizimkiler yine görüştü.
Annemin ağzından bir kere duymadım ''arkadaşımla gezdi şimdi bu Alinin eşiyle aynı yerde bulunmak istemiyorum'' diye.
Ya da babamdan duymadım ''Ayşenin eşinin yüzüne bakmak istemiyorum'' diye.
Fazla içselleştirmişsiniz durumu.

Kimse görüştüğü kişinin eski ilişkisinin hesabını görmek zorunda değil.

Düşünsenize eşinizle henüz sevgilisiniz akrabalarına gidiyorsunuz ve size yüz vermiyorlar. Neden? Eski sevgilisi için. Ne hissederdiniz? Herkes yetişkin ve geçmişi unutup geleceğine bakmalı. Bitmiş gitmiş birşey için karşındakini yok saymak çok insancıl gelmiyor maalesef. Kuzeniniz için olsa bile.

Kuzeniniz duyguları olan bir kadınsa, evinize gelen kadının da duyguları var.

Kuzeniniz sizin evinize gelen misafir için de size karışacaksa eğer, zamanını sizin eve gelen misafirlere laf söylemek yerine eğer unutamadıysa ilişkisini kurtarmaya baksın.

Sizin kuzeninizle görüştü diye bu adamın bir aşk hayatı olmayacak mı? Evlense düğününe gitmeyecek misiniz? Aynı durumun tam tersi olsaydı? Yani sizin kuzeniniz evinize yeni erkek arkadaşını getirip eşiniz surat yapsaydı? O zaman diyecektiniz ki ''tamam da o konu bitti kapandı, artık yeni birisi var açma artık bu konuyu''. Mesele bu kadar basit.

Eğer sorarsa da çok önemsiz birşeymiş gibi söyleyin evinize geldiğini. Eğer bu duruma da takarsa ''herkes hayatına bakıyor kapat artık bu konuyu sevgilisi olan adamdan bahsetmek aptallık zaten'' dersiniz.

Son düzenleme:
Konuyla alakasi yok, özür dilerim, esinle barismana sasirdim ne yalan soyleyim.. Cok katiydin ve dönüşü yok diyordun, bu yuzden sasirdim birden ama sevinmedim de degil.. InsaAllah simdi iyisinizdir..

Merak edenler çok olmuş Allah razı olsun hatta özel mesaj kutumdan bile çok yazan olmuş onlar için konumu güncelledim.
O olaydan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadık küçük bir tatil yaptık çok iyi geldi.
Umarım bir daha o durumlara düşmem. Allah kimseye göstermesin.

Olur ya yarın bir gün başkasından duyarsa diye korkuyorum. Olmaz olur mu hala ara ara onu soruyor bana ne yapıyor gelip gidiyor mu diye. Şu an aşık değil ona o evreleri atlattı çok şükür ama yine de aklının bir köşesinde var.
Sorabilir ama yapıcak birşey yok. Başkasından duyduğunda da bi kahve içip gittiler diyip önemsemeden anlatırsanız bence daha iyi.
Adam eşinizin kuzeni , evlenirseler öyle ya da böyle görüşeceksiniz. Her size geldiklerinde haber mi vereceksiniz. Bence söylemeyin.

Sorabilir ama yapıcak birşey yok. Başkasından duyduğunda da bi kahve içip gittiler diyip önemsemeden anlatırsanız bence daha iyi.
Adam eşinizin kuzeni , evlenirseler öyle ya da böyle görüşeceksiniz. Her size geldiklerinde haber mi vereceksiniz. Bence söylemeyin.

Adam eşimin çocukluk yakın arkadaşı kız benim benim kuzenim.

Merak edenler çok olmuş Allah razı olsun hatta özel mesaj kutumdan bile çok yazan olmuş onlar için konumu güncelledim.
O olaydan sonra hiç bir sıkıntı yaşamadık küçük bir tatil yaptık çok iyi geldi.
Umarım bir daha o durumlara düşmem. Allah kimseye göstermesin.
Amin, cok sevindim, daim olsun huzurun insaAllah

Aynı durumu annem ve babam 20 sene önce yaşadı.
Babamın arkadaşı(Ali olsun) ve annemin arkadaşı(Ayşe olsun) sevgiliydi,
ama Ayşe başkasıyla nişanlandı aniden.
Ne annem Ayşenin yeni nişanlısıyla görüşmemezlik yaptı ne de babam Ayşeye tavır koydu.
Çünkü herkes yetişkin kişiler ve kendi kararlarını verebiliyorlar.
Ali de seneler sonra başkasıyla evlendi.
Aynı şekilde bizimkiler yine görüştü.
Annemin ağzından bir kere duymadım ''arkadaşımla gezdi şimdi bu Alinin eşiyle aynı yerde bulunmak istemiyorum'' diye.
Ya da babamdan duymadım ''Ayşenin eşinin yüzüne bakmak istemiyorum'' diye.
Fazla içselleştirmişsiniz durumu.

Kimse görüştüğü kişinin eski ilişkisinin hesabını görmek zorunda değil.

Düşünsenize eşinizle henüz sevgilisiniz akrabalarına gidiyorsunuz ve size yüz vermiyorlar. Neden? Eski sevgilisi için. Ne hissederdiniz? Herkes yetişkin ve geçmişi unutup geleceğine bakmalı. Bitmiş gitmiş birşey için karşındakini yok saymak çok insancıl gelmiyor maalesef. Kuzeniniz için olsa bile.

Kuzeniniz duyguları olan bir kadınsa, evinize gelen kadının da duyguları var.

Kuzeniniz sizin evinize gelen misafir için de size karışacaksa eğer, zamanını sizin eve gelen misafirlere laf söylemek yerine eğer unutamadıysa ilişkisini kurtarmaya baksın.

Sizin kuzeninizle görüştü diye bu adamın bir aşk hayatı olmayacak mı? Evlense düğününe gitmeyecek misiniz? Aynı durumun tam tersi olsaydı? Yani sizin kuzeniniz evinize yeni erkek arkadaşını getirip eşiniz surat yapsaydı? O zaman diyecektiniz ki ''tamam da o konu bitti kapandı, artık yeni birisi var açma artık bu konuyu''. Mesele bu kadar basit.

Tabi ki de benim evime gelene kimse karışamaz fakat bu özel bi durum.
Kendimi yerine koyuyorum kuzenim benim eski erkek arkadaşımı sevgilisyle evinde ağırlada ve bana söylemese çok kırılırdım. Sonuçta onunla ilgili herşeyi bana anlatırdı.. onu unutmaya çalışırken bile benim yanımda göz yaşı döktü.
K.bakmayın önce can sonra canan. Biz onların akrabaları değiliz arkadaşının eşiyim tabi ki de ondan önce kuzenimin psikolojosini düşünücem.
Keşke o kıza da önceden söyleseymiş benim kuzenimle birlikte olduğunu belkide o da benim evime gelmek istemezdi.

Tabi ki de benim evime gelene kimse karışamaz fakat bu özel bi durum.
Kendimi yerine koyuyorum kuzenim benim eski erkek arkadaşımı sevgilisyle evinde ağırlada ve bana söylemese çok kırılırdım. Sonuçta onunla ilgili herşeyi bana anlatırdı.. onu unutmaya çalışırken bile benim yanımda göz yaşı döktü.
K.bakmayın önce can sonra canan. Biz onların akrabaları değiliz arkadaşının eşiyim tabi ki de ondan önce kuzenimin psikolojosini düşünücem.
Keşke o kıza da önceden söyleseymiş benim kuzenimle birlikte olduğunu belkide o da benim evime gelmek istemezdi.

Kuzeninizi tabi ki de düşünün. Kuzeninizi düşünmek başkasına yüz verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Ya da yeni sevgiliyle medeni bir şekilde oturmak kuzeninizi ezip geçtiğiniz anlamına da gelmiyor.

Ne kadar istesekte bazen bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyor. Belli ki ikisinin de birbirini sevdiği bir ilişki bitmiş, ama bitmiş artık.

Bence kuzeninizin iyiliğini düşünüyorsanız alın karşınıza konuşun. Eşinizin bilmesine gerek yok. İki kadın konuşun. Herkesin hayatına baktığı, artık ara sıra sormasının gereksiz olduğunu anlatın. Üzülmese diyeceğimki arada sorsun ne var bunda, ama belli ki bu konu bunu üzecek. O yüzde gerek yok. Ona bunu ikna edin. Herkes için en iyisi olacak gibi duruyor.

Eşinizin yakın arkadaşı adam yarın bir gün evlense size gelecegim dese yok mu diyeceksiniz.Ayrılmışlar sonuçta söylemek zorunda da değilsiniz neden o kişiyi hatırlatasınız ki.

Eşinizin yakın arkadaşı adam yarın bir gün evlense size gelecegim dese yok mu diyeceksiniz.Ayrılmışlar sonuçta söylemek zorunda da değilsiniz neden o kişiyi hatırlatasınız ki.

Kuzenim hala ara ara soruyor bana neyi hatırlatmayayım.
Biz kardeşten de öteyiz yarın bir gün duyarsa nasıl bakarım yüzüne.
Onun için ne üzüntüler yaşadı... herşeyi ikimiz birlikte atlattık. Şimdi günlerce kuzenimin göz yaşı döktüğü adam yeni kız arkadaşıyla benim evimde.
Evlensin mutlu olsun.. kuzenimde illaki evlenecek. Fakat önceliğim kuzenimin psikolojisi. Onun hayatı değil.

Kuzenin hala asık mı

İlk zamanlar çok koştu kuzenimin peşinden sonra çok güzel bir ilişkileri oldu hatta hep dördümüz takılıyorduk.
Sonra ayrılıp barışmalar oldu.
En sonunda ayrıldılar kuzenim ayrılırken çok seviyordu.. kolay olmadı unutması.
Şimdi aşık değil ama yine ara ara sorar ne yapıyor diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X