Bu konu hakkinda onunla konusmadim ama rahatsiz olmuyordur diye dusunuyorum, benim annem gelseydi ben de rahatsiz olmazdim cunku.Kuzeniniz size ne kadar yakın?
Halanızın sık gidip gelmesini o nasıl karşılıyor?
Babamin haberi yok, yurtta kalmayi da en bastan istemedim simdi nasil aciklarim diye dusunuyorum bir de sosyal fobi tanisi kondu, su an tedavi de goruyorum ama zor olur yurt benim icin.babanızın bu durumdan haberi var mı?
sanırım ben aynı durumda olsam halam sürekli gidip gelse babam şaka yollu "sen de evi iyice pansiyon yaptın" falan derdi. çünkü öğrenci olmak başka. giriş çıkış saatiniz belli olmaz gününüz gününüzü tutmaz. evde ev halkı hariç birisi olunca işler karışır.
ya araya ailenizi sokun onlar aracılığıyla halledin ya da yurda çıkın en temizi. sebep olarak da zorlanıyorum evde yurt daha rahat dersiniz.
Babamin haberi yok, yurtta kalmayi da en bastan istemedim simdi nasil aciklarim diye dusunuyorum bir de sosyal fobi tanisi kondu, su an tedavi de goruyorum ama zor olur yurt benim icin.
Tesekkur ederim.bence önce bir babanıza danışın. halam geliyor ama hiç rahat olamıyorum vs gibisinden. hatta belki açıkça bile söyleyebilirsiniz beni çok eleştiriyor diye. kardeşi sonuçta onun söylemesi dokunmaz ama halanıza siz söylerseniz alınabilir.
Bu konu hakkinda onunla konusmadim ama rahatsiz olmuyordur diye dusunuyorum, benim annem gelseydi ben de rahatsiz olmazdim cunku.
Cok farkli bir kulturden oldugunuz icin boyle dusundugunuzu tahmin ediyorum, cunku kuzenimin boyle bir konuda mahcubiyet duyacagini hic sanmiyorum. Ona soylesem "Annem saka yapiyor" der eminim, seni kizi gibi goruyor annem gibi bir cumle de kurmustu ki ayni evde bu kadar sure yasamadan once ben de ayni sekilde dusunuyordum ama bana karsi bu davranislarini gordukten sonra iyi niyeti konusunda suphelerim olustu. Baska ev arkadasi da mumkun degil simdilik, cunku ben insanlarla zor samimiyet kuran biriyim ve ayni zamanda bir suredir sosyal fobi tedavisi goruyorum. Insanlarla olan iliskilerimi biraz gelistirdim aslinda ama hala yeterli degil.Ortak paylaştığınız ev orası. Sürekli annesi ile iç içe olmak zorundasınız ben kuzeninizin yerinde olsam mahcup olurdum...
Kendinize başka ev arkadaşı bulun.
Ben de sasiriyorum bu kadar sure bizimle kalabilmesine cunku hem evli hem de bu kuzenim disinda 3 cocugu daha var evde.10-15 gün gerçekten öğrenci evinde de kalınmaz yani. Belliki halan evinde mutsuz kaçacak yer arıyo kendine ve egosunu senin üzerinde tatmin ediyo. Aksi halde kimse düzenini bırakım 10-15 gün öğrenci evinde her ay kalamaz
Bunun cidden başka açıklaması olamaz çünkü kimse evinden daha mutlu huzurlu olamaz. Olamıyosa kendi mutsuz ve kaçacak yer arıyor ya da sorumluluklarından kaçıyor bu mutsuzluğunu da sizden çıkarıyor maalesefBen de sasiriyorum bu kadar sure bizimle kalabilmesine cunku hem evli hem de bu kuzenim disinda 3 cocugu daha var evde.
Cok farkli bir kulturden oldugunuz icin boyle dusundugunuzu tahmin ediyorum, cunku kuzenimin boyle bir konuda mahcubiyet duyacagini hic sanmiyorum. Ona soylesem "Annem saka yapiyor" der eminim, seni kizi gibi goruyor annem gibi bir cumle de kurmustu ki ayni evde bu kadar sure yasamadan once ben de ayni sekilde dusunuyordum ama bana karsi bu davranislarini gordukten sonra iyi niyeti konusunda suphelerim olustu. Baska ev arkadasi da mumkun degil simdilik, cunku ben insanlarla zor samimiyet kuran biriyim ve ayni zamanda bir suredir sosyal fobi tedavisi goruyorum. Insanlarla olan iliskilerimi biraz gelistirdim aslinda ama hala yeterli degil.
Ben de anlamlandiramiyorum, dusundugum zaman esi resmen tapiyor halama, cok seviyor. Cocuklariyla da hicbir sorunu yok ama mutluluk insanin icinde, mutlu oldugunu kesin olarak iddia edemem.Bunun cidden başka açıklaması olamaz çünkü kimse evinden daha mutlu huzurlu olamaz. Olamıyosa kendi mutsuz ve kaçacak yer arıyor ya da sorumluluklarından kaçıyor bu mutsuzluğunu da sizden çıkarıyor maalesef
Yanlis anlamasindan korkuyorum, oyle seyleri saygisizlik olarak nitelendiriyor ki sasip kaliyorum. Bana bu kadar karismasaydi, dalga gecmeseydi kalmasindan da rahatsiz olmazdim ama cidden modumu dusuruyor artik.Halanla konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?