Ne yapmaliyim

Aysegul0078

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
1
0
1
34
Iyi aksmlar kimseye anlatamadığım şeyler var bende buradan sizden yardım almak istiyorum fikirleriniz benim için önemli evet arkadaşlar bir erkek arkadasim var 1 yıldır görüşüyoruz flörtden daha ileriye artık ama bir türlü sevgililige yaklaşmıyor duygularım olduğunu söyledim hala bu şekilde sürekli ilgisiz hele ki son zamanlarda görüşünce oldukça ilgili davranıyor ama son bulusmalarimizda telefonla ilgileniyor sürekli kız arkadaşlarıyla konuşmalarını görüyorum arkadaş olduklarını iddia ediyor bize gelirsek sevgili değiliz ama cinsellik anlaminda masumane birşeyler yaşadık ama hala sevgili değiliz kıyafetime kadar karışan birisi sosyal medyada sürekli birilerini takip ediyor ben ne yapmalıyım bilmiyorum artık bu belirsizliği onunla konuşmak istiyorum gitmek isterse diye emin olamıyorum hiç paylaşım yapmıyorum merak etsin diye doğrumu yapıyorum bilmiyorum sürekli ben birşeyleri devam ettiriyorum sorumluluğu var üzerimde ciddi mi değil mi bilmiyorum hiç iltifat etmiyor sürekli soule olsa görüşmezdim seninle tarzında konuşuyor ben ne yapmalıyım bilmiyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…