Ne yapmalıyım ?

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
merhaba arkadaşlar. Benim iliskim 1 ay önce bitti. Yani aldatmalar yalanlar hakaretler vardı en son dayanamadım bunlArı ayrıldım. Bu süre zarfında sürekli aradı barışmak icin. Arkadası bile arayıp kendini kesti onun vebalini kaldıramazsın 5 yıl oldu onu is icin bıraktın vs dedi. Ben öğretmenim o lise mezunu işsizdi. Ailem de işten dolayı İstemiyordu. Arkadası da o dA sen pisman olacaksın vs seyler söylüyordu cok kötü hissettirdiler. Kendini kesti kolu kırık kesik falan demisti arkadası. Neyse bütün bunlara rağmen dönmedim. Ablamlar birini bulmuşlar illa tanış diyorlar. Ve ben kendimi hazır hissetmiyorum. Tamam güzel bir iliskiden çıkmadım ama suan başka biriyle başlamak gibi bir düşüncem yok. Olmuyor içimden gelmiyor. Onlar da cok üstüme geliyorlar. Sen akılsızsın hep git psikopatları bul vs gibi seyler söylüyorlar. Ve ben de evlenemicekmisim bir daha sevemezmisim gibi düşünüyorum. Canım cok sıkkın ne yapmalıyım :(

Ablanlara hak ettikleri cevabı vererek başlayabilirsin öncelikle, ne demek sen akılsızsın,

Gönül hep olmazı, kendine acı çektireni sever...

Ama bu böyle olmamalı...

Önem verin kendinize ve biraz zaman tanıyın...

Yeni bir ilişki için hazır değilsiniz bence....

Hemen gidip biriyle tanışmanın zamanı değil. Biraz kafanı topla ablanlar da senin hayatına karışmasın mümkünse.

Hemen gidip biriyle tanışmanın zamanı değil. Biraz kafanı topla ablanlar da senin hayatına karışmasın mümkünse.
İste illa tanış dediler. Fotoğraf gösterdi ablam begenmedim de illa bi görüş falan evde kaldın kesin diyorlar

Bence tanış ve dogru durust kendine uygun biriyle evlen. Birine karşı bişey hissetmek ona ne gözle baktığına ve ondan ne beklediğine bağlı. Buda senin yaşınla doğru orantılı. Aşk heyecan gibi şeyler insana 30 undan sonra çok manasız geliyor. Geriye senin ne kadar karakterli ve kaliteli biri ile evliysen o kadar güzel bir evliliğin kalıyor. Bunu anlamak içinde bı kaç saçma ilişki daha yaşanan gerekmiyor. Tabi bide tüm bunları anlaman için senin de kaliteli ve karakterli biri olman lazım. Ailene hak verdim ben eğer doğru dürüst biri oldugunu düşünüyorlarsa bir tanış ne kaybedersin

Bence tanış ve dogru durust kendine uygun biriyle evlen. Birine karşı bişey hissetmek ona ne gözle baktığına ve ondan ne beklediğine bağlı. Buda senin yaşınla doğru orantılı. Aşk heyecan gibi şeyler insana 30 undan sonra çok manasız geliyor. Geriye senin ne kadar karakterli ve kaliteli biri ile evliysen o kadar güzel bir evliliğin kalıyor. Bunu anlamak içinde bı kaç saçma ilişki daha yaşanan gerekmiyor. Tabi bide tüm bunları anlaman için senin de kaliteli ve karakterli biri olman lazım. Ailene hak verdim ben eğer doğru dürüst biri oldugunu düşünüyorlarsa bir tanış ne kaybedersin
Ailem de tanımıyor. Eniştem yabancı yanı bizim memleketten değil. O tanıyor iyi diyor ama bilmiyorum suan. Hic hazır hissetmiyorum

Ailem de tanımıyor. Eniştem yabancı yanı bizim memleketten değil. O tanıyor iyi diyor ama bilmiyorum suan. Hic hazır hissetmiyorum[/QUOTE o zaman kendimi hazır hissettiğimde söz sizin istediginiz biriyle bı çay icicem de kısmet bu işler falan de. Anladığım kadarı ile size güvenmiyorlar ve yine tasvip etmedikleri biri ile tanisirsiniz diye korkuyorlar. Sizin ayaklarınızin yere basması lazım sağlam kararlar verebildiğinizi göstermeniz lazım. Bı sure mümkünse biriyle gorusmeyin olaylar unutulsun. Daha sonra onların tasvip ettiği ve önerdiği birileri olursa görüşün demiyorum bı çay falan için hem onlarında size karşı düşünceleri biraz düzelsin artık bizi dinliyor diye düşünsünler hemde belli olmaz belkide siz birinden bugün etkilenirsiniz. Su an erken bı zaman demekki sizin için hazır hissetmiyorsaniz bekleyin biraz daha

Arkadasinin aramasi kendini kesmis falan fistan bana cok tanidik geliyor :KK47:
Bana da aynisi olmustu. Cok sükür kurtuldun ondan. Inan bana kendini öldürmeye kalksa arkadasina aratmaz..

Ozaman kollarini kesmeden önce seni aldatmamisini bilecekti. Hic de acima. Ablalarinin söyledigi kisiye taniyabilirsin hemen iliski yasamaniz gerekmiyor arkadasca tanisabilirsiniz
Adam 35 yasında öyle arkadaş olmak isticek biri gibi görünmüyor direk evlik isticek biri

Yara bandı olsun diye ciddi bir ilişkiye girilmez. Uzun vr kötü bitmiş bir ilişkiden sonra hafif flörtler insana iyi gelir ama genelde ciddi bir ilişki çıkmaz bunlardan

Asıl ailenin sana destek olması gerek , acele ettirmemeleri lazım ... senin yarana yara bandı arıyorlar ama o yara bandı da kaldırdığında yaranı kanatabilir dikkat edin !

Back
X