Haklısınız ben de hemen istemiyorumYara bandı olsun diye ciddi bir ilişkiye girilmez. Uzun vr kötü bitmiş bir ilişkiden sonra hafif flörtler insana iyi gelir ama genelde ciddi bir ilişki çıkmaz bunlardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız ben de hemen istemiyorumYara bandı olsun diye ciddi bir ilişkiye girilmez. Uzun vr kötü bitmiş bir ilişkiden sonra hafif flörtler insana iyi gelir ama genelde ciddi bir ilişki çıkmaz bunlardan
Asıl ailenin sana destek olması gerek , acele ettirmemeleri lazım ... senin yarana yara bandı arıyorlar ama o yara bandı da kaldırdığında yaranı kanatabilir dikkat edin !
Kendini kesen sana neler etmez. Kendini kesmeyi sevgi göstergesi sanan o arkadaşından da uzaklaş.merhaba arkadaşlar. Benim iliskim 1 ay önce bitti. Yani aldatmalar yalanlar hakaretler vardı en son dayanamadım bunlArı ayrıldım. Bu süre zarfında sürekli aradı barışmak icin. Arkadası bile arayıp kendini kesti onun vebalini kaldıramazsın 5 yıl oldu onu is icin bıraktın vs dedi. Ben öğretmenim o lise mezunu işsizdi. Ailem de işten dolayı İstemiyordu. Arkadası da o dA sen pisman olacaksın vs seyler söylüyordu cok kötü hissettirdiler. Kendini kesti kolu kırık kesik falan demisti arkadası. Neyse bütün bunlara rağmen dönmedim. Ablamlar birini bulmuşlar illa tanış diyorlar. Ve ben kendimi hazır hissetmiyorum. Tamam güzel bir iliskiden çıkmadım ama suan başka biriyle başlamak gibi bir düşüncem yok. Olmuyor içimden gelmiyor. Onlar da cok üstüme geliyorlar. Sen akılsızsın hep git psikopatları bul vs gibi seyler söylüyorlar. Ve ben de evlenemicekmisim bir daha sevemezmisim gibi düşünüyorum. Canım cok sıkkın ne yapmalıyım![]()
Cok teşekkür ederim haklısınızKendini kesen sana neler etmez. Kendini kesmeyi sevgi göstergesi sanan o arkadaşından da uzaklaş.
Sen hazır hissetmeden kimseyle bir ilişki yaşayamazsın zaten ama başkasıyla güzel vakit geçirmek günah değil. Çık yemek ye biraz kafan dağılır illa evlenecek değilsin ya görüştün diye, belki de çok etkilenirsin aklımda öteki uçar gider.
Hiç bu insan sana uygun mu ne var bunu anlamayacak.ne eğitimi uygun ne psikolojisi sağlam. Olgun aklı başında da değil. Evlenince seni mahveder bu adam.ailen doğru söylüyor.bence kesinlikle yeni biriyle görüş.o adamı aklından kalbinden atamiyorsan psikiyatriye psikoloğa git.bence bu adamla 5 sene konuşmakla çok hata etmişsin.benim düşüncem bu.merhaba arkadaşlar. Benim iliskim 1 ay önce bitti. Yani aldatmalar yalanlar hakaretler vardı en son dayanamadım bunlArı ayrıldım. Bu süre zarfında sürekli aradı barışmak icin. Arkadası bile arayıp kendini kesti onun vebalini kaldıramazsın 5 yıl oldu onu is icin bıraktın vs dedi. Ben öğretmenim o lise mezunu işsizdi. Ailem de işten dolayı İstemiyordu. Arkadası da o dA sen pisman olacaksın vs seyler söylüyordu cok kötü hissettirdiler. Kendini kesti kolu kırık kesik falan demisti arkadası. Neyse bütün bunlara rağmen dönmedim. Ablamlar birini bulmuşlar illa tanış diyorlar. Ve ben kendimi hazır hissetmiyorum. Tamam güzel bir iliskiden çıkmadım ama suan başka biriyle başlamak gibi bir düşüncem yok. Olmuyor içimden gelmiyor. Onlar da cok üstüme geliyorlar. Sen akılsızsın hep git psikopatları bul vs gibi seyler söylüyorlar. Ve ben de evlenemicekmisim bir daha sevemezmisim gibi düşünüyorum. Canım cok sıkkın ne yapmalıyım![]()
Hayır onla zaten olmıcağını kabullendim. Sadece Zamana ihtiyacım olduğunu aileme anlatamıyorumHiç bu insan sana uygun mu ne var bunu anlamayacak.ne eğitimi uygun ne psikolojisi sağlam. Olgun aklı başında da değil. Evlenince seni mahveder bu adam.ailen doğru söylüyor.bence kesinlikle yeni biriyle görüş.o adamı aklından kalbinden atamiyorsan psikiyatriye psikoloğa git.bence bu adamla 5 sene konuşmakla çok hata etmişsin.benim düşüncem bu.
Evet öyle olacak içimden gelmiyor görüsmekAcaba ablaniz kendini kesen adama geri dönme ihtimalinizden mi korkuyor. Yoksa bu acele nedir? Ona dönmeye niyetiniz olmadığını anlatin da düşsün yakanizdan. Kusura bakmayin ama begenmediginiz bu adamla bir kere bile görüşseniz neyini beğenmedin sen anlamazsin vs laflariyla oldu bittiye getirilip nişan yapılacakmış gibi hissettim. Bence görüşmeyin.
İlk günlerdeki gibi değilim sükür ki. İyim sükür. Ama zamana ihtiyacım var. Onlar evde kaldın dşye üstüme geliyorlar iste@Sevdalnka63 uzun zamandır aklımdasınız ve merak ediyordum ne yaptınız diye. Çok çok iyi olmuş bu adama dönmemeniz. Sadece iş değildi çünkü sizin ilişkinizdeki sorun. Kaldı ki o bile başlı başına büyük bir problem bence. Neyse, ilk günlerdeki gibi değilsiniz anlaşılan ama yine de unutamamışsınız bu kadar uzun uzun anlattığınıza göre. Size haber getiren o arkadaşlarınıza, exten bahsederlerse bir daha onların aramalarını da engelleyeceğinizi belirtin. Bu kadar yanlış bir insanı hâlâ sizin hayatınıza geri sokmaya çalışıyorlarsa onlar da dost değildir çünkü.
Ablalarınızın sizinle tanıştırmak istedikleri kişiyle görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. Şu an buna hazır hissetmiyor olabilirsiniz. Bu sizin kararınız. O kişiyle tanışmadınız diye başka birini bulamayacak değilsiniz. Ancak eğer en kısa zamanda bir psikoloğa gitmezseniz bir sonraki tercihinizin de yanlış bir insan olması kuvvetle muhtemel.
Evet kendim tanısam belki severim ama suan icin cok erkenYaşınız daha 26'ymış. Ne evde kalması? Bir de 35 yaşında birini sevebilirsiniz elbette kendiniz tanısanız ama ablanızın bu yaş farkinda olan birini neden tanıştırmaya çalıştığını anlamadım.
Kimseyi dinleme, boşver. 26 yaşındaymışsın. Eşimle tanıştığımda ben de 26 yaşındaydım. Niye evde kalmış olasın ki? Üstelik hiç evlenmemek bir tercihtir evde kalmak demek değildir. Aileniz böyle baskı kurarak sizi yanlışa sürüklüyor.İlk günlerdeki gibi değilim sükür ki. İyim sükür. Ama zamana ihtiyacım var. Onlar evde kaldın dşye üstüme geliyorlar iste
Evet farkındayım. Yanlış seyler yapmama seebep olacaklarKimseyi dinleme, boşver. 26 yaşındaymışsın. Eşimle tanıştığımda ben de 26 yaşındaydım. Niye evde kalmış olasın ki? Üstelik hiç evlenmemek bir tercihtir evde kalmak demek değildir. Aileniz böyle baskı kurarak sizi yanlışa sürüklüyor.