Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemle kucuklugumden beri tartışmalarimiz oluyor. Bu durum bende derin yaralar acti artık bitsin, aramız hep iyi oldu istiyorum. Birde ağlama krizlerim var bundan da kurtulmak istiyorum beni hasta ediyor ne yapmalı?
Burada annesinden yaralı çok insan var ve çok dert okuduk.
Annelerimiz üzerlerine çok fazla yük almışlar zamanında ve bu yük altında ezilmişler diye düşünüyorum. Arada bizler de kaynamışız o hengamede.
O derin yaralar iyileşmiyor kolayca. İnsan karşı taraftan da birşeyler bekliyor.
O da pişman mıdır o da üzülüyor mudur diye kafasında kuruyor ama bir bakıyor ki aynı tas aynı hamam... olmuyor yani.
Muhtemelen depresyondasınız ya da bir tür psikolojik sorunlarımız var ve bu nedenle ağlama krizleriniz oluyor. Psikolog ya da psikiyatrdan destek almalısınız çünkü o krizler de geçmiyor.
okul açılınca biraz daha iyi olursun kesinlikle ama kendini çok kotu hissediyorsan devlet hastanelerinde psikiyatriste git gerekirse psikologa yönlendiriyorlar.