Ne yapmalıyım?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.784
4.147
173
Annemle kucuklugumden beri tartışmalarimiz oluyor. Bu durum bende derin yaralar acti artık bitsin, aramız hep iyi oldu istiyorum. Birde ağlama krizlerim var bundan da kurtulmak istiyorum beni hasta ediyor ne yapmalı?

Aranizdaki sorun nedir? Her anne kız tartışma yaşar ama boyutu ve konular onemlidir. Çalışıyor musunuz yada okuyor musunuz?

Burada annesinden yaralı çok insan var ve çok dert okuduk.
Annelerimiz üzerlerine çok fazla yük almışlar zamanında ve bu yük altında ezilmişler diye düşünüyorum. Arada bizler de kaynamışız o hengamede.
O derin yaralar iyileşmiyor kolayca. İnsan karşı taraftan da birşeyler bekliyor.
O da pişman mıdır o da üzülüyor mudur diye kafasında kuruyor ama bir bakıyor ki aynı tas aynı hamam... olmuyor yani.
Muhtemelen depresyondasınız ya da bir tür psikolojik sorunlarımız var ve bu nedenle ağlama krizleriniz oluyor. Psikolog ya da psikiyatrdan destek almalısınız çünkü o krizler de geçmiyor.

Bir kaç senedir evdeyim sınava hazirlaniyordum haftaya okula baslayacagım inşallah
okul açılınca biraz daha iyi olursun kesinlikle ama kendini çok kotu hissediyorsan devlet hastanelerinde psikiyatriste git gerekirse psikologa yönlendiriyorlar.

Back
X