Ne yapmalıyım?

tikitak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
150
281
103
Merhaba kızlar, bir derdim var hemen anlatayım, kayınvalidemlerin ütüsü bozulmuştu, bende de iki tane ütü var biri seyehat ütüsü biri kaliteli ütü, neyse kullandığım ütüyü istedi benden ve verdim, biraz da bende eşyalarımı paylaşamamak var biraz da titizlik neyse, bir kaç gün sonra geri aldım diğerini vereyim diye neyse öyle kötü olmuş ve ütüm bozulmuştu düşmüş olabilir dikkatsiz davranmış ta olabilir , neyse diğer ütümü verdim evde bulunsun diye, bir ay sonra kendi ütüm hiç ütülemedi ve ben de oraya gittiğimde ütüleneceklerim birikti ütüyü alayım geri veririm dedim, kayınvalidemde istemedi neyse sonra eşim oraya gittiğinde bu konu açılmış ve kayınbabam aynı ütüden almış, görümcemde eşime demişki okadar çok kızdı ki ona bunu ondan beklemezdim, eşimde bana bunu söyledi öyle morelim bozuldu ki, anlatamam!

Şimdi senin ütü geri geldi mi?
Sana bozuk halde verip kendilerine yenisini mi almışlar?

Verdiğiniz ütüyü fırsat yaratıp, vericem diyerek geri alıp sonra istemedi diye vermemişsiniz doğru mu anladım?
Öyle ise ayıp.

Şimdi senin ütü geri geldi mi?
Sana bozuk halde verip kendilerine yenisini mi almışlar?
Evet ikinci ütümünde bağlantı kablosu zedelenmişti daha 6 aylık evliyim yeni eşyalara böyle özensiz davranması biraz beni üzdü, daha sonra ben alınca gidip kendilerine yenisini almışlar

En basinda utu alsalarmis keske bu kadar uzamazdi konu okurken bile kafam karisti.

Evet ikinci ütümünde bağlantı kablosu zedelenmişti daha 6 aylık evliyim yeni eşyalara böyle özensiz davranması biraz beni üzdü, daha sonra ben alınca gidip kendilerine yenisini almışlar
geçmiş olsun benim de malım kıymetlidir.
olan olmuş artık. bir daha vermemeye çalışırsın bişey isterlerse

Kullandığım ütüyü istese anne sana diğer ütümü vereyim çünkü bana kendi ütüm hergün lazım oluyor diğeri sende istediğin kadar kalabilir derdim ve kaliteli ütümü vermezdim.
Nasıl olsa bir şekilde kötü gelin olacaksın en azından eşyana zarar gelmezdi:)

Kullandığım ütüyü istese anne sana diğer ütümü vereyim çünkü bana kendi ütüm hergün lazım oluyor diğeri sende istediğin kadar kalabilir derdim ve kaliteli ütümü vermezdim.
Nasıl olsa bir şekilde kötü gelin olacaksın en azından eşyana zarar gelmezdi:)
İşte ben de kıyamadım, dedim. Evde yokum tarile gidiyorum onu kullansın rahat rahat ama ddönünce kendi ütümü kullanmak istedim onu da ütüsüz bırakmamak için diğerini verdim, aldığımda ütüm zaten su akıtmaya, ısıtmamaya başlamıştı.

Neye kızmış anlamadım, diğer ütüyü geri almak istemenize mi? İstemem demiş nesi ayıp

herşey böyle başlar . Önemsiz gibi gözükse de oglunun ütüsü , oglunun süpürgesi, oglunun parası. En mantıklısı vermemek . Verirsin sonrada böyle kara kara düşünür konu açarsın. İstemekle iyi yapmışsın yoksa devamı gelirdi.

Ben olsam eşime durumu anlatır sevgili kayınvaldeme orta halli bir ütü aldırır törenle hediye ederdim.
Malınız kıymetli madem en iyi çözüm bu.
Hem sizin ütü pert olmazdı hem de kötü gelin yaftası yemezdiniz.
Eş ailesiyle geçinmek için biraz politik olmak lazım.

kp bir zahmet ütü bozulduğunda yenisini alsaymı kv nin de bozulmasını beklemeden..

Back
X