Ne yapmalıyım?

Ben de bir ütü kaç paradır ki de takılı kaldım. Onu ver, bunu al, geri ver...azarlama olduysa zaten çok ayıp.

Kv'im ütüsü yoksa benimkini geri almam, bu bahaneyle oğlusunaa daha iyisini aldırırdım ben :KK70:
Hayırl kızlar konu cok yanlış yere gitmiş, ben böyle söylediği için üzülürken asla kalkıp onları azarlamam, ağzımı bile açmadım asla böyle bir saygısızlık yapmam, sadece anlatmak istediğim ütümü kendi ütüleneceklerim için alıp bir gün sonra geri gönderdim, ve o bir gün içinde ütü alınmış. Bana da kızılmışş

Ben de bir ütü kaç paradır ki de takılı kaldım. Onu ver, bunu al, geri ver...azarlama olduysa zaten çok ayıp.

Kv'im ütüsü yoksa benimkini geri almam, bu bahaneyle oğlusunaa daha iyisini aldırırdım ben :KK70:
Valla geçen bi ütü beğendim 2229 tl idi:rolleyes:
Evdeki 200 liralık ütümü kullanmaya devam ediyorum su akıta akıta

Ben olsam eşime durumu anlatır sevgili kayınvaldeme orta halli bir ütü aldırır törenle hediye ederdim.
Malınız kıymetli madem en iyi çözüm bu.
Hem sizin ütü pert olmazdı hem de kötü gelin yaftası yemezdiniz.
Eş ailesiyle geçinmek için biraz politik olmak lazım.
Evet çok haklısın derin sularda derin sularda bunu öğrenmem lazım

İşte ben de yeni evlendiğim için biraz pahalı bir sey almıştım, şimdi onun bu halde olmasına üzgünüm aynı ütüye suan tekrar o kadar bütçe ayıramayız

eşin sana bu konu için laf mı etti yani o da mı kızdı?

Bir ütü ne kadar hırpalanabilir ?
Aklımda deli sorular :KK53:

Vallaha ben de anlamadım ne yapmış olabilirler ki? bir de tüm beceriksizliğime rağmen ütüm hiç düşmedi, hatta evde kedim var o bile zarar vermedi :110: hele kabloların zarar görmesi?? konu sahibi biraz abartıyor gibi geldi.. bir de yeni yıkanmış kıyafetler de neyin titizliği allasen

@namever ben de anlamıyorum pimpirikli olabilirim biraz ama ütüm su akıtmaya ve ısınmasıyla ilgili sorun vardı
Ütünün kendiyle ilgili bir sorunu olabilir mi ?
Bazen aldığımız ürünler de fabrika hatası çıkabiliyor.
Yeni ütüymüş gönderin servise orada belli olur zaten kullanıcı hatası olup olmadığı ;)

İşte ben de yeni evlendiğim için biraz pahalı bir sey almıştım, şimdi onun bu halde olmasına üzgünüm aynı ütüye suan tekrar o kadar bütçe ayıramayız

6 ay olmuş diyorsunuz, onu garantiye gönderirseniz size ya yenisini verirler yada sorunu giderirler, bütçe ayırmanıza gerek yok

Hayırl kızlar konu cok yanlış yere gitmiş, ben böyle söylediği için üzülürken asla kalkıp onları azarlamam, ağzımı bile açmadım asla böyle bir saygısızlık yapmam, sadece anlatmak istediğim ütümü kendi ütüleneceklerim için alıp bir gün sonra geri gönderdim, ve o bir gün içinde ütü alınmış. Bana da kızılmışş

Aa o zaman, eşiniz, kv herkes bir arada iken, hiç ses tonunuzu yükseltmeden olayı açıklayın sakin sakin. Bilinsin gereksiz abartılı tepkileri.

O ne yaww, :KK57:çamaşırları makineden çıkarıp asıyor da olsa gerek zannımca :D

Aa o zaman, eşiniz, kv herkes bir arada iken, hiç ses tonunuzu yükseltmeden olayı açıklayın sakin sakin. Bilinsin gereksiz abartılı tepkileri.

O ne yaww, :KK57:çamaşırları makineden çıkarıp asıyor da olsa gerek zannımca :KK70:

Valla ben de o kadar para vereceksem kendi ütüleyip dolaba asmasını beklerim :D
Buhar basıncı vs değerine göre bu fiyatlar var ama evde kullanılacak bişey için bu bütçeyi ayırmayı gözüm yemedi

Kızlar ben kayınvalidemi de kayınpederimi de severim hatta kayınpederime kıyamam kendi babam uzakta oldğu için hakkını yemeyeyim o da beni hiç kırmadı, biz beş yıldır beraberiz eşimle sadece ondan bunları duymak beni normalden daha fazla üzdü,

Valla ben de o kadar para vereceksem kendi ütüleyip dolaba asmasını beklerim :KK70:
Buhar basıncı vs değerine göre bu fiyatlar var ama evde kullanılacak bişey için bu bütçeyi ayırmayı gözüm yemedi
:KK48:
Sevmiyorum ben zaten o kazanlı şeyleri ya, hem kocaman yer kaplıyor hem de sabah acil bişey ütülemen gerekse, iki saat ısınsında, buharı aktif olsun diye bekliyorsun. Bir kerede 2-3 sepet ütü yapanlar için iyi sanki, ben her sabah o gün giyeceğimi çamaşır askısında alıp ütülüyorum. :KK45:

Back
X