- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
O da ev sahibi bende. Bazen gercekten bidaha gelirse terslicem diyorum ama yine geliyor ve ben yine kusura bakmayin diyorum. Kendimi savunamiyorum acaba cok mu ses oluyor gercekten diyorum.Bir daha gelirse "nefes de almayalım istersen" deyip tersle.O kadar rahatsız oluyorsa taşınsın.
Gercekten her karsilasmasinda sikayet duymaktan evime cikmasindan biktim. Sanirim konusmam gerekiyor artikTeyze sizi incitmek istemiyorum ama lğtfen kapıma şikayet için gelip durmayın de. Bu neymiş ben uyuZ oldum
Ay keske sizin gibi dusunebilse o daSandalye ayaklarına yapışan keçelerden alın o gerçekten çok rahatsız eder.
Ama o kadar küçük çocuk evin içinde hareketsiz duramaz, geç saatte kalmıyorlar diyorsunuz bence o kadar sık kapıya gelene artık bir dur demek lazım.
Şu anda üst kattan çocuk sesleri geliyor soğuk havada ne yapsın kadın evde çocukları bağlasın mı?
Alttan almayın
Tabiki normal bi sarki soyleme iste bagira cigira gecenin bi yarisida degildi. Haklisiniz Sanirim hep alttan aldigim icin boyle oluyortersleyin bence devamlı tamam demeyin. çok rahatsızsa tavanına ses yalıtımı yaptırsın. şarkı söylemem sesi ne kadarolabilir ki yani konser vermiyodunuz sonuçta.
Yonetici esimbır sıkıntınız varsa yonetıcıye soyleyın de
gece 12 de kapıma gelıp ses cıkarıp rahatsız edıyorsunuz herseyın bır zamanı var
apt de ses yalıtımı yok sızın sesınızde bıze gelıyor habıre sıkayete gelıyor muyum ben de kendısıne
sız habıre cok altdan aldıgınız ıcın sacmalıyor teyze o yasta ınsanın kulagı ıyı duymaz bıkere
satasacak yer arıyor
Elimden geldigince dikkat ediyorum. Ama yinede olmuyor o bu dusuncede degil. Surekli sikayet ediyor. Kapima gelip duruyor gelde takmaSiz kendinizden Eminseniz çok takmayın. Çocuktur ses yapar.
Vay canina, yapabilir miyim kiBiraz gerçekten gürültü yap. Kapıya gelince sen gürültü nedir bilmiyordun, öğrendiysen eski halime dönerim, bir daha da kapıma şikayet için gelme deyip suratına çarp kapıyı. Daha da gelmez, gelirse de açmazsın.
Cocuklarin oyun odasi var usumesinler diye 2 hali kullandim yani acikta cok az bir parke kaliyor. Kosup oynadiklari bagirdiklari sesli guldukleri oluyor ama ona bisey diyememKonuşma sesinize bile geliyorsa, hiç kendiniz sorgulamayın, teyze kafayı kırmış, saracak insan arıyor.
Sandalyelerin ayağına çözüm bulunur. Çocuklar gündüz ses çıkarabilir, kızım da çıkarıyor. Halının üstünde oyna, sert oyuncakları döşemelere atma diye uyarıyorum. Sürekli oyuncaklarıyla yeri dövmediği sürece, yapacak bir şey yok. Ayrıca akşam da gayet iyi bir saatte uyuyorlarmış. Gece yarılarına kadar apartman inleten çocuklarla karşılaşmamış demek ki teyze hanım. Öyle her şeyi alttan almayın. Kadın arsız geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?