Ne yapmalıyım

Hapsoldum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
27
11
38
35
Herkese merhaba.
Buraya daha öncede bir konu açtım fakat anlatamadım mi yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum önyargılı yorumlar yüzünden birdaha da bakmadım buraya. Yine yazmak istedim ama kısa anlatıcam . Öz yargılı olmadan yorum yapmak isteyen varsa dinlerim fikirlerinizi. Yeterince acı çekiyorum lütfen biraz anlayışlı olun.
Evliyim iki kızım var iyiki varlar ,onlar olmasa ben çoktan vazgeçerdim kendimden. Ama onlar için bu hayatı yaşamak zorundayım hayatta kalmak zorundayım. Eşimi sevmiyorum bir kaç aydır zaten Ne sohbet ne muhabbet aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz. Ailesinin kuralları hayata bakış açıları beni yordu artık. Eski özgürlüğümü istiyorum eski hayatımı istiyorum . Geçmiş geri gelmeyecek biliyorum ama kızlarım için ve kendim için yeni bir hayata adım atmak istiyorum . Çünkü kızlarım da bu ailede büyüyemezler katlanamazlar. Kızların hor görüldüğü okutulmadığı bir zihniyet Ve ben burda dayanamıyorum artık. Kimseyle sohbet dahi etmek istemiyorum artık. Sen kızsın sus, sen kızsın ört bacağını, sen kızsın dışarı çıkamazsın, kızsın gülemezsin , laflarını duymak istemiyorum artık. Eşimden yana kavga şiddet yok ama bu durumlara bir çözümü de yok yıllardır. Çok uğraştım çabaladım düzelir sandım ama böyle gelmiş böyle gidecek bu zihniyet. O yüzden boşanıp kendi ayaklarım üzeride durup kızlarıma bakmak istiyorum ama sanırım cesaretim yok. Çok Çaresizim ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Mesleğiniz var mı?
Maddi olarak kızlarınızı ve bir evi geçindirebilecek düzeyde çalışabilir misiniz?

Önceki konunuda okudum , içinden ne geliyorsa onu yap , ardına bile bakma , tabiki evlatlarınla birlikte bu arada .

Ne yapmayı düşünüyorsun peki , ailenin yanına gideceğini sanmıyorum .
Anneme durumu anlattım ki zaten biliyolar yıllardır nasıl olduğumu ama annem iki evlat acısı yaşadım sende bana bunu yapma diyor. Mutsuzum diye bağırıyorum oysaki ama görmüyor. Anladım boşanırsam buraya gelmem dedim nereye gideceksin ki diyor. Anladım ki yalnızız şu hayatta. Halden anlayan yok ,bende bilmiyorum ne olacak

Anneme durumu anlattım ki zaten biliyolar yıllardır nasıl olduğumu ama annem iki evlat acısı yaşadım sende bana bunu yapma diyor. Mutsuzum diye bağırıyorum oysaki ama görmüyor. Anladım boşanırsam buraya gelmem dedim nereye gideceksin ki diyor. Anladım ki yalnızız şu hayatta. Halden anlayan yok ,bende bilmiyorum ne olacak
Birikimin falan varmı peki ?

Mesleğim yok lise mezunuyum üniversite terkim malesef :/
Kpss ye hazırlanabilirsiniz ki geç kalmadan başlayın.
Bu meselelerle hiç ilgilenmediğimden, kıstas ya da aranan şartlar nedir bilmiyorum ama, olmaz diye kaide yok yeter ki isteyin.
Musahebe kursları, sertifika programlarına katılabilirsiniz.
Kendinizi bu süreçte her şekilde donatın ve boşandığınızda bocalamayın.
Bu kararı almak ve hayata geçirmek muhtemelen ayları alacaktır.
1 gün 1 gündür, geleceğe yatırım yapıp güzel bir meslek edinmeyi hedefleyin hemen.
Allah yardımcınız olsun, şans daima sizinle olsun.
Güzelim evlatlarınızla muhteşem bir hayata kavuşursunuz inşallah.

Kpss ye hazırlanabilirsiniz ki geç kalmadan başlayın.
Bu meselelerle hiç ilgilenmediğimden, kıstas ya da aranan şartlar nedir bilmiyorum ama, olmaz diye kaide yok yeter ki isteyin.
Musahebe kursları, sertifika programlarına katılabilirsiniz.
Kendinizi bu süreçte her şekilde donatın ve boşandığınızda bocalamayın.
Bu kararı almak ve hayata geçirmek muhtemelen ayları alacaktır.
1 gün 1 gündür, geleceğe yatırım yapıp güzel bir meslek edinmeyi hedefleyin hemen.
Allah yardımcınız olsun, şans daima sizinle olsun.
Güzelim evlatlarınızla muhteşem bir hayata kavuşursunuz inşallah.
Güzel dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Kpss yı bende düşündüm fakat düz lise mezunu olduğum için kontenjan sınırlı olduğu çok yüksek puan almam gerek ve zaten olan meslekler de benim çalışabileceğim türden değil. Peki muhasebe kursları derken ve sertifika programları derken ne demek istediniz biraz açar misiniz

Back
X