- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
- Konu Sahibi kuzy_in_anne_si
Ya bence kimse buna daha fazla cevap vermeye tenezzül etmesin.Bu ne ya?! Ucuz pembe roman hikayelerindeki gibi drama istiyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar konu sahibini kocasına karşı biraz fazla kışkırtmıyor musunuz?!
Tamam büyük hatalar yapmış. Hem eşi hem kendisi kusurlu. Bunu kabul ediyorum. Hiç tasvip etmesemde evet kaçıp evlenen çok kişi var ve bir süre sonra kaçan çift ailesiyle arayı düzeltmeye çabalar. Konu sahibi ve eşi buna bile tenezzül etmemişler. Çok çok hatalılar.
Hatta o anneciğine çok acıdım. Allah yardım etsin kadıncağıza.
Fakat bazılarınızın hatta çoğunuzun ağzının hiç ayarı yok. bu saatten sonra kadını eşine karşı bu derece doldurmak mantıklı mı sizce. Olaki gazınıza geldi gitti kocasıyla kavga etti ayrıldı, yada kocasından soğudu diyelim. Siz mi konu sahibine teselli olacak sahip çıkacaksınız? Sahip çıkmak derken ne anlamda söylediğim gayet açık. Sahip olmak ne demek diye başka yerlere çekecekler olacaktır diye açıklamak istedim.
Konu sahibi kardeşimiz, bu saatten sonra yapman gereken acele etmeden eşini ailen hakkında yumuşatmaktır. Düzgünce konuş, ben bebeğimi ailemden uzak yabancı büyütmek istemiyorum, yerimde olsan eminim sende istemezdin, hem o insanlar beni dünyaya getiren üstümde ödenmez emeği olan anne babam vs diye güzelce anlat. Zaman ver, acele etme.
kıza destek olacağınıza köstebek oluyorsunuz
ne yapsın misafirlere ay pardon kocamla kavga ettik bana tokat attı deyip oturup ele güne karsı kendini mi güldürsün
aileleri araya koymamak gerekiyor benim ailem yok kocamın aileside asla aile içimize karışmaz evlilik 2 kişiliktir
konuş kocanla sakin bir şekilde erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır sakin güzel bir dinle annesinide anlat kendi hatalarınıda onun hatalarınıda sen biraz sert çıkmıssın
bence sen bi sakin ol, sana celallenen yok destekliyorsun da diyen yok aksine sen herkesi kocasıyla arasını bozmakla itham ediyorsun ve buna rağmen kibarca bi cevap verdim anlayabilirsin diye ama o da olmamış. ben hiç gergin değilim ergenlerle ve gerginlerle de muhatap olmam ayrıca hadi selametleSen bana niye celallendin anlamadım.
Kimse kocasıyla aran bozulsun dememiş öyle mi?
Adama "şeytan" demişler efendi! Şeytan. Daha ne desinler?? Kadına senin kocan bir şeytan demişler. Bundan daha ala bir ayrıl deme şekli mi var?
Ben ne kadını ne kocasını savunmuyorum yazmışım zaten. Git oku tekrar tek kelime dahi bunları savunan bişey yazmışmıyım? Sen ne akla hizmet gelipte sanki ben bu konu sahibinin yaptıklarını tasvip ediyormuşum gibi algı yapıyorsun?
Ben ne demişim, bu saatten sonra yapılacak şey arayı bulmaktır, diyalogla çözmektir, kocayada kinlenmek değil demişim öyle mi?
Öyle bir yazmışki sanki ben kapıya gelen annesini geri çevirmesini destekliyorum!!
siz bu yorumu yapan şahsiyetsiniz...............
o konuda da size yorumumu yapmıştım.....
adınıza utandım..
cehalet dizboyu çok ciddiye almaya ve yorum yapmaya da gerek yokmuş vakit kaybıyorum yapmalara doyamadım bu konuda.
bu ne allahaşkına ya
"erkek her zaman haklıdır koca hakkı herşeyden önde gelir annende gider babanda ablanda ama koca hep yanında yatagında arkadas olarak kalır "
inşallah senin oğlun da aynı şekilde düşünsün.ki anla.
İyi ki gergin değilsin :/bence sen bi sakin ol, sana celallenen yok destekliyorsun da diyen yok aksine sen herkesi kocasıyla arasını bozmakla itham ediyorsun ve buna rağmen kibarca bi cevap verdim anlayabilirsin diye ama o da olmamış. ben hiç gergin değilim ergenlerle ve gerginlerle de muhatap olmam ayrıca hadi selametle
Eeee sorun sizde o zaman madem Eşiniz bu kadar sevgi doluydu ailenize derdiniz ne onu anlamadım siz eşinizi savunmaya devam edineşim ilk zamanlar zaten aileme karsı yumuşaktı ben olmadan babamın doğum gununu kutladı ben yokken aılemle zaman gecırdı ama aılemın sahıpsızlıgı ve evlendıkden sonrada benı ıstemedıklerını bellı etmelerı oldu esım zaten ılk zamanlar aıleme karsı cocugumuz olursa onlar bakar dıyerek ılerledı ama sonrasında annem ben yapamam dedı
Şu kafadan şu rahatliktan bende istiyorum bendeBurada birçok kadın eşinin ailesinden sebebsiz yere nefret ediyor görüşmek istemiyor. Yok işte görümcem şöyle eltim böyle kv bana şunu dedu şöyle yaptı diye sudan sebeplerle araya mesefa koyuyor. Konu sahibine aleni bir haksızlık yapıldıysa eşininde onun ailesinden nefret etmesi benimseyememesi çok normal. Adama boş yere yüklenmeyin. Konu sahibi zaten dolacağı kadar dolmuş ve eşinide ailesine karşı o doldurmuş bunu görememek tuaf olur. Şimdi madem görüşmek istiyor her şeye rağmen o zaman yine köprüleri kendi kuracak. Burada eşten çekinmekte saçma. Sizin böyle mutlu olacağınızı görürse arkanızda durur zaten.
Birde anlatmadığım çok şey var yazıp duracağınıza adam akıllı anlatsanız insanlar da kendi kafalarına göre boşluk doldurup yorum yapmaz.
Annen ve ailen sana ne yaptı ki onları kızlarının mürüvetini görmekten alıkoydun yani kötü şeyler mi yaşattılar da eşinle evlenmek için sildin herkesiMerhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Şu kafadan şu rahatliktan bende istiyorum bende![]()
Ne kadar Olgun ne kadar düşünceli ve mantıklı bir insansiniz. Bu kadar insan nasıl böyle dusunemedik biz hayret bişey yaa. Ben kendimi cezalandirip geliyorum.
sen eşini değilde eşin seni salak yerine koyyor benceMerhaba arkadaşlar
2 yıldır evliyim ve evlenirken birçok sorunla evlendim her şeyi göze alarak ailemi silecek şekilde. Ailemin rızası olmadan evlendim çünkü eşim benim kaderimdi bunu biliyorum ve şuan oldukca güzel eşim benimle çok güzel bir şekilde ilgileniyor bensiz asla bir yere gitmez ben olmadan üzerine bile birşey alamaz (alırsada giyemiyor aldığı eşyalar dolapta yep yeni duruyor ) ve güzel anlaştığımız bir evliliğimiz ve 1 tane oğlumuz var. Her neyse akıl almak istediğim konuya geliyorum
Ailemle görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı düğün yaparak evlenmedim ve dediğim gibi onların rızası yoktu ve eşim ailemden nefret ediyor onlara karşı düşman ve benide öyle biliyor çünkü kader dediğim gibi huzursuzluk olmaması için bu olması gerekiyor
annem evlendiğimde kapıma geldi ve ben kapıyı açmadım açsam eşimle çok fazla sorun yaşayacağız o yüzden eşimi çağırdım konuştuk ettik ve annem ondan sonra hiç gelmedi.(Bir nevi ben yokmuşum gibi devam edebiliyorlar nasıl edebiliyor insan evladını merak etmez mi)
ve diyeceğim o ki annemin instagram adresini buldum ben de bir instagram adresi açıp iletisime geçmek gibi bir düşünce oluştu aklımda ve bebeğim oldu bir yandan onlarında görmesini istiyorum ama diğer yandan eşim bilmez evet ama eşim bana bu kadar güvenirken beni bu kadar severken bensiz hiç birşey yapmaz yapamazken bana bu kadar değer verirken ve düşman olduğu nefret ettiği ve benimde nefret ettiğimi bilirken arkasından bu işi nasıl cevirebilirim vicdan olarak rahat olamam asla ama şeytan işte aklıma soktu yukardada Allah var eşim görmesede Allah görüyor kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım kocamı salak yerine asla koymak istemiyorum
Annen ve ailen sana ne yaptı ki onları kızlarının mürüvetini görmekten alıkoydun yani kötü şeyler mi yaşattılar da eşinle evlenmek için sildin herkesi
Bu kafaya isteseniz de bu saatten sonra sahip olamazsiniz. Siz daha konuyu tam olarak agilayamamissiniz bile, ben kendimi boşa yormayayim.Bende sizin kafanızdan asla istemiyorum. Böyle insanların fikirlerine tahammülsüz. Çok güzel laf soktuğunu sanarak yorum yapan ama bir halt edemeyen kafa benden uzak olsun.
Bu kafaya isteseniz de bu saatten sonra sahip olamazsiniz. Siz daha konuyu tam olarak agilayamamissiniz bile, ben kendimi boşa yormayayim.![]()