Sadece daha öncede vukuatı olduğu için kumar diye düşünüyorum ve bu yüksek ihtimal. Aldatma vs. Olmadığına şuan eminim ama en azından aldatmıyor kafasında da değilim. Çok üzgünümBence -eğer sebep kumarsa- ciddi tartışın bi gözü korksun evden gidicem vs girin. Gerçekten pişman görene kadar da sürdürün daha sonra evin para idaresi tamamen size geçecek şeklde anlaşın aksini kabul etmeyin maaşını size yollasın ve kredi kartları falan kapatılsın sadece nakit yada banka kartı kullansın..
Baika bir problemimiz yok ama bu problem bugün dağıttı beni. Sizin dediğiniz gibi yapacağım sanırım.Bugünlerde sıkça kumar konusu açılıyor ve insanlar gerçekten zor durumlar yaşıyor.
Bence eşinizle başka bir probleminiz yoksa ilk olarak konuşmayı deneyin o size maaşını göndersin hesapları siz kontrol edin.Tabi ki bunu kabul etmezse karar sizin.En azından kendi maaşınızı direkt onun eline vermeyin.
Size sonuna kadar katılıyorum. Kestirip atmama sebebim kızım aslında. Kendisine aşırı düşkün nasıl sadece haftasonları görmek kızıma yeter bilemiyorum. Ama boşanmazsamda 3 sene so ra yine aynı şeyin olmayacağı kesin değil.Yani bu konularda benim fikrim sert ve nettir de başkasına karışılmıyor tabii...
Hemen kestirip atmak istemiyorum demişsiniz de daha önce de kestirip atmamışsınız zaten.
Hayat sizin,evlilik sizin,eş sizin.
Değişeceğini sanmıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Aynen bende tekrar edeceğini düşünüyorum. Güvenim şuan kalmadı ben çalışıp didineyim o ne yapsın.Olay yine tekrara edecek bir süre sonra .. asıl soru şu olmalı ona (eşinize) güvenebilecekmisiniz ?
EvetTek sorun kumar olayı mı?
Doğrudur.Size sonuna kadar katılıyorum. Kestirip atmama sebebim kızım aslında. Kendisine aşırı düşkün nasıl sadece haftasonları görmek kızıma yeter bilemiyorum. Ama boşanmazsamda 3 sene so ra yine aynı şeyin olmayacağı kesin değil.
Şöyle bir şey var maaşımı versemde vermesemde elde avuçta normalde bişey kalmıyor ev giderlerinden dolayıNe yapacağınızı en iyi siZ bilirsiniz ama size tek bir tavsiyede bulunabilirim ;
Eğer ayrılma filan düşünmüyorsanız , boşuna göz dağı verip sonradan affetmeyin bu sadece ona tekrar yapması için fırsat yaratır .
‘Ayrılın’ demek kolay .. elbette ne yaşadığınızı siz bilirsiniz lakin ayrılmayacaksınız , hiç evden yollayıp filan yüz göz olmayın derim. Ben sizin yerinizde olsam maaşımı yollamam , en azından paranın idaresi sizde olsun. Bu bir bağımlılık , değişeceğini sanmıyorum
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?