Ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece kızların olduğu üniversite derken? Ülkemizde karma eğitim uygulanmakta. Sadece kız üniversitesi Suudi Arabistan’da ve İran’da var. Bir de Avrupa’da rahibe okulları var (üniversite olarak) bizde yok. Kaldı ki olmaması da gerekli... İsterseniz açıktan okuyabilirsiniz. Kız yurtlarında da kızlar kalıyor iyi anlaşan bir bireysen kız arkadaşlarınla anlaşırsın. Yok ben illa teyzelerle komşu olmak istiyorum dersen ev tutarsın. Yurt gibi olsun ama yemek pişireyim dersen apartta kalırsın. Ama bence siz açıktan okuyun zira istekleriniz çok afaki.

Arkadaşlar üniversitelerle ilgili bilginiz var mı ben sadece kızların olduğu kaliteli üniversiteler var mı bir de mesela içinnde yemek pişirebildiğin sıcak aile ortamı gibi yurt ev sistemi var mı böyle komşuların yaşlı teyzeler olan yerler var mı

Ne okudum ben

E hadi okulu full kızlı komşu teyzeli buldun okudun
Ama işyeri senin zevkine göre full kadın ve işe sigara böreği getiren teyzelerden oluşmayacak önce bunu bi sindir derim çünkü senin için travmatik olabilir

yalnız biz dalga geçiyoruz da konu sahibinin eski konularına baktım, durumu hiç parlak değil. yaşı gerçekten de baya küçük.

@ M Morrxlx12 canım şaka bi yana kız üniversitesi diye bişey yok. ama üniversite lise gibi bir yer değil. sana kolay kolay istemediğin kişi bulaşmaz. okuduğun bölüme göre de bazen erkeklerle hiç muhattap olmuyorsun. istersen özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar üniversitelerle ilgili bilginiz var mı ben sadece kızların olduğu kaliteli üniversiteler var mı bir de mesela içinnde yemek pişirebildiğin sıcak aile ortamı gibi yurt ev sistemi var mı böyle komşuların yaşlı teyzeler olan yerler var mı
iran'da vardır belki güle güle :işsiz: ya da şeriatla yönetilen ülkelere bi bakın diycem de oralarda kadınların okutulduğunu hatta sokağa salındığını pek sanmıyorum.siz oturun evinizde açıköğretim okuyun ama sınavlar online olmazsa mazallah erkeklerle karşılaşabilirsiniz.siz zaten okumasanız ve evden çıkmasanız en iyisi, boşa masraf, okuyup napıcaksınız ki her yerde erkek görebilirsiniz allah yazmasın.işe girebilecek misiniz?

Aile ortamında, komşularla, teyzelerle üniversite tabi ki var. Bakınız; açıköğretim ya da uzaktan eğitim. Erkekler yok demek isterdim ama sınavdan sınava kızlı erkekli sınav yapıyorlar, inanır mısınız? İnsan hayret ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X